Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah hamilesindir buda sana unutulmayacak bi bayram hediyesi olur

kızlar bu arada dün verdiğim sonuç negatif çıktı bende pco olduğundan adet görememişim dr farlutal diye bi ilaç verdi onu içince adet olacam tekrar hormonlarıma bakacaklar ve rahim filmi çekecem artık en başa döndüm uğraş uğraş hamile kal dış gebe olduğunu öğren bebeği alsınlar üstüne dön en başa offffff ya bu fatural ilacını içince gebe kalınır mı yoksa bu doğum kontrol hapı gibi birşey mi bilgisi olan var mı acaba...............

ayyyyyyyyyyyy canım ya yeni okudum maşallah yarını sabırsızlıkla beklicem allahım kendi haberimi almış kadar oldum valla inşallahallahım yüzünü güldürecektirrrr:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt

haberi alır almaz hemen koş ya emi çatlarım he yarın misafirim vaar ama sabahtan açıp beklicem seni unutma biizi emiii :CüvCüv:

canım o ilacı kullanan arkadaşalar var herhangi bi engel teşkil etmiyo sanırım ama emin değilim

bende de pko var bende en son temmuz 20 de oldum ve sonra da eylül 8 de oldum ikinci kez oldu bu kadar uzun ara ben liseden beri biliyom pko olduğumu hiç böle olmazdı allah büyük kilo fazlan varmı benim 7 8 kilo var vermem geeken verdim ama biraaz daha vermem gerek hı bi de dr bana pko olduğum için glukofen verdi pko da insülin direnci yüksek oluyomuş düşürmek için ben içmedim ilacı son ay ondan regl olmadım ramazandan sonra başlıcam allah kısmeet ederse bebek içinde etkili oluyomuş eğer içmiyosan dr una bi sor belki önerir hı ne dersin kilo vermeye de yardımcı adete de ok????

allah sabır vermez moral bozmak yok cicim rahat ol sen ilaçlarını iç tedavini ol gerisini mevlama bırak emi o en iisini bilir şüphesizzzz

Kızlar size bişi sormak istiyorum.4 aydır korunmuyoruz.doktora gittim muayene oldum.hormon düzensizliği olduğunu söyledi.bi ilaç verdi hormon düzenleyici kullandım.yine olmadı.sağlık ocağındaki doktor bana klomeni önerdi.bu ilk defa kullandım.hamile kalma sürecini hızlandıracağını söyledi.Sizce bi faydası olurmu bu şekilde

herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...

Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba

ay canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun tez zamanda aşılamanın tuttuğunu da sölersin inşallah heyecanla bekliyoruz maşallah bacım yumurtalarınaaa inşallah ikizin olur be be güzel olurrr

Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba

ahanda çift çizgi bacım sen kesin hamişsin ayyy çok sevindim ya allahım hadi kan sonucunun pozitif çıkmasını da 4 gözle bekliyoruzzzz güzel haberlerle gel emi????

yok canım ben hep düzenli olmasa da her ay oldum 30 35 gün arasında regl oldum hep bu hayatımda 2nci kez oldu yani o da 45 50 gün arası oldu sonra kendi kendime regl oldu. işte normal ilerleme de yok kistlerde bilakis küçülmeye başladılar yok ben hemen kilo almaya başladım pko dan sonra ara ara verdim tekrar geri aldım obez değilim ama kilo fazlam var özellikle kalça ve gögüslerde klomen den de biraz aldım fakat daha sonra dr um glukofen verdikten sonra düzeldi kilom zayıfladım birazzz boyum 1.63 kilom 65 böle işte ben 2 ay klomen kulllandım fakat artık kullanmıyorum ama önümüzdeki ay göbekten iğnelere başlıcam bu ay da olmazsaaa

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.üye olalı çok oldu sizleride 15 gündür takip ediyorum.ben klomen kullandım.yeni bitti.merak ediyorum acaba bu ilacı kullanınca kesin hamile kalınıyormu.bana yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba arkadaslar bende üye olalı baya oldu ama ilk kez yazışıyrum sizlerle.arzu 38 arkadasım bende 1 yıllık evliyim.bu ay klomene başladı doktor.ilk kez kullandım.26 mm büyüklüğünde bir yumurtam oldu sadece çatlatma iğnemide oldum 1 hafta önce.yarında progesteron testi yaptırcam.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.acayip karnımın altında sancı oluyo.belim ağrıyo nedendir anlamadım.bakalım canım hayırlısı olsun.1 ekim adet günüm.

bende ilk defa kullandım.doktora bu ay gittim.kendiliğinden olur diye bekledim olmadı.benimkide 15 ekim bakalım hayırlısı.bu ayda olmazsa bilmiyorum bir daha giderim herhalde.dünde benim belim ağrıdı kasıklarım da ağrı vardı bilmiyorum neden.inşallah yumurtlamadandır.

canım hiçbir bilgim yok.ama bişiler sorcam, ne kadar tedavi gördün?yani benim drum aşılama kabul etmiyor da onun için sordum bende pco var bi de üstünesenağlama

canım hadi insallah hayırlısıyla tutar da 2izlerin olur canım benimm. az önce de sordum ama tekrarlayayım. ne kadardır tedavi oluyorsun? aşılamaya nasıl karar verdiniz? nerde ve kaça yaptıracaksınız canım bilgilendirirsen sevinirim çook.

canım hadi insallah hayırlısıyla tutar da 2izlerin olur canım benimm. az önce de sordum ama tekrarlayayım. ne kadardır tedavi oluyorsun? aşılamaya nasıl karar verdiniz? nerde ve kaça yaptıracaksınız canım bilgilendirirsen sevinirim çook.

iyi akşamlare kızlar biraz önce kahverengileri gördüm bu ayda ümit bitti..allahın taktiri birdahaki tahmini tarihim 24 ekim eklersen sevinirim semacım herkeze hayırlı iftarlar...

beyaz melek, hakkında hayırlısı olsun. daha önce jimerde jale hanıma gittiğini okumuştum. ama ordan ayrılmış. şimdi nereye gidiyorsun? aşılamanı kim yapıcak?

merhaba canım hoşgeldin aramıza.canım dr un daha iisini bilir ama 26 mm büraz fazla büyük genelde 18-19-20 mm de çatlatma yapılıyo buradki çoğu arkadaşımızın öle ama rada senin dr gibi daha büyükken de çatlatan oluyo dr lar en ii sini bilir tabi cicim o sancı yumurta çatlarken oluyo sana bi hatırlatma yapmak isterim çatlatma iğneleri b hcg yani gebelik hormonu içerir yani hamişlik belirtileri normal çok kaptırma kendini yüce rabbim inşallah nasip eder bu ay bebişi sana ve hepmimze listeye de eklerim hemen

hiçbirzaman kesin diye bişe yok tüp bebek de bile bunu ancak rabbim bilir bu ilaç yumurta geliştirmek için yani daha çok ve kaliteli yumurta oluşmasını sağlar sadece. allahım inşallah çok bekletmeden nasip eder sana da şöle güzel şirin bi bıcırıkk​

cocosh canım naptın kan testi sonucunu almadın mı?
bişey yazmamışsın, merak ettim
inşallah 2 ye katlanmıştır değerin
bizi fazla merakta bırakma canım yerimseniben

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

25.09.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

HAYIRLI RAMAZANLAR

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

EYLÜL AYI LİSTESİ

gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5EYLÜL????????????????
nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20EYLÜL???????????????
tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::26EYLÜL
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29EYLÜL
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL
benssenb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::30EYLÜL
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
****ÜsLuB****..................................... ..?????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::?????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
OelfidaO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::?????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM
HANDEFE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::6EKİM
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11EKİM
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13EKİM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::?????
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE:hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…