kızlaaarrrr çok karışığım,daha önce anlattığım gibi 1 senedir korunmamamıza rağmen sonuç alamamıştık bu ay ilk defa klomen kullandım içim kıpır kıpırdı,bu arada dişçiye gittim ve kanal tedavisi gerektiğini söyledi bende kan testi yaptırıp ona göe anestezi almaya karar verdim dün 27.gunumde ve benım bhcg sonucum 20,6 çıktı ınanılmaz mutluyum ama dr.yınede gecikme olmadıgı ıcın kesın bısey soyleyemeyız dedı ve yarına eger 2 ye katlanırsa pozitiftir dedi,hersey yarınkı teste baglı nolurrrrr dua edın benım ıcınnnnnnnnnn
kızlaaarrrr çok karışığım,daha önce anlattığım gibi 1 senedir korunmamamıza rağmen sonuç alamamıştık bu ay ilk defa klomen kullandım içim kıpır kıpırdı,bu arada dişçiye gittim ve kanal tedavisi gerektiğini söyledi bende kan testi yaptırıp ona göe anestezi almaya karar verdim dün 27.gunumde ve benım bhcg sonucum 20,6 çıktı ınanılmaz mutluyum ama dr.yınede gecikme olmadıgı ıcın kesın bısey soyleyemeyız dedı ve yarına eger 2 ye katlanırsa pozitiftir dedi,hersey yarınkı teste baglı nolurrrrr dua edın benım ıcınnnnnnnnnn
kızlar bu arada dün verdiğim sonuç negatif çıktı bende pco olduğundan adet görememişim dr farlutal diye bi ilaç verdi onu içince adet olacam tekrar hormonlarıma bakacaklar ve rahim filmi çekecem artık en başa döndüm uğraş uğraş hamile kal dış gebe olduğunu öğren bebeği alsınlar üstüne dön en başa offffff ya bu fatural ilacını içince gebe kalınır mı yoksa bu doğum kontrol hapı gibi birşey mi bilgisi olan var mı acaba...............
canım o ilacı kullanan arkadaşalar var herhangi bi engel teşkil etmiyo sanırım ama emin değilim
bende de pko var bende en son temmuz 20 de oldum ve sonra da eylül 8 de oldum ikinci kez oldu bu kadar uzun ara ben liseden beri biliyom pko olduğumu hiç böle olmazdı allah büyük kilo fazlan varmı benim 7 8 kilo var vermem geeken verdim ama biraaz daha vermem gerek hı bi de dr bana pko olduğum için glukofen verdi pko da insülin direnci yüksek oluyomuş düşürmek için ben içmedim ilacı son ay ondan regl olmadım ramazandan sonra başlıcam allah kısmeet ederse bebek içinde etkili oluyomuş eğer içmiyosan dr una bi sor belki önerir hı ne dersin kilo vermeye de yardımcı adete de ok????
benimde senin gibi liseden beri bende hep diane 35 le adet gördüm glikofen ilacını da önceleri kullandım benim fazla kilom yoktu hatta zayıftım ama geçirdiğim dış gebelikten sonra kilo aldım şimdi 1.58 boy 54 kiloyum senin kilon boy kaç ... artık bayramdan sonra hormonlarıma baktıracam ona göre tedaviye başlayacam artık ben ilaç kullanmasam 4, 5 veya 6 ayda bi adet oluyordum bazende olmayınca ilaca tekrar başlıyordum sende benim gibisin tedavi sürecinle ilgili haberleşelim allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...
Kızlar kan testini 1 de vericem ama sabah dayanamadım idrar testi yaptım ccccccccooook slık varla yok arası bır 2.cızgı cıktı cok heycanlıyım nolucak acaba
benimde senin gibi liseden beri bende hep diane 35 le adet gördüm glikofen ilacını da önceleri kullandım benim fazla kilom yoktu hatta zayıftım ama geçirdiğim dış gebelikten sonra kilo aldım şimdi 1.58 boy 54 kiloyum senin kilon boy kaç ... artık bayramdan sonra hormonlarıma baktıracam ona göre tedaviye başlayacam artık ben ilaç kullanmasam 4, 5 veya 6 ayda bi adet oluyordum bazende olmayınca ilaca tekrar başlıyordum sende benim gibisin tedavi sürecinle ilgili haberleşelim allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
kizlar nasilsiniz...
Aranizda klomenle aşilama yaptiran var mi acaba...
Alilama yaptirip yaptirmama arasinda kararsizim...
Bu ay yaptirsam mi acaba yarin doktor kontrolüm var kesin karar vermemlazim..
Aşilama yapanlar bilgi verebilirmisiniz.
çok ağrili bir işlem mi ne kadar can yakiyor..
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
merhaba arkadaslar bende üye olalı baya oldu ama ilk kez yazışıyrum sizlerle.arzu 38 arkadasım bende 1 yıllık evliyim.bu ay klomene başladı doktor.ilk kez kullandım.26 mm büyüklüğünde bir yumurtam oldu sadece çatlatma iğnemide oldum 1 hafta önce.yarında progesteron testi yaptırcam.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için.acayip karnımın altında sancı oluyo.belim ağrıyo nedendir anlamadım.bakalım canım hayırlısı olsun.1 ekim adet günüm.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.üye olalı çok oldu sizleride 15 gündür takip ediyorum.ben klomen kullandım.yeni bitti.merak ediyorum acaba bu ilacı kullanınca kesin hamile kalınıyormu.bana yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?