kızlar ben bugün ilk defa çatlatma ,iğnesi oldum ama okuduğuma göre bu iğneden sonra ağrı hissediliyormuş benim iğneyi olduğum üç saat opldu asğrı filan hissetmiyorum
ne zaman böyle bir ağrı hissedilmeli
bu arada ismin sinem....
herkese hayırlı tedaviler ve sonra hamişlik diliyorum
zuzu canım bende ilk çatlatma ignemi arife gecesi vurundum ama benimde agrım olmadı ama daha sonraki günlerde belim çok agrımıştı ondanmıdır bilmiyorum benimde kafam karıştı şimdi
kızlar merhaba bende bugün doktora gittim sağ overim 26 mm olmuş çok sevindim doktorum hamile kalabilirsin dedi çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulacam hayırlısı bakalım geçen ayda vuruldum ama bende hiç sancı yoktu bünyeden bünyeye fark ediyo galiba iyi akşamlar
slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
ah semacım nerede canım dr azizligine ugradım bayramın 2 günü sabah olması gerkiyordu malesef hastanelerde kimse yoktu özel hastaneleride araştırdım çalmadıgım kapı kalmadı ama nafile dr bulamassanilişki olucak dedi bizde paşa paşa dogal yolu deniyoruz ya tutarsa misali ama çatlatma ignemi oldum boay olmassa tekrar aşılamam için gidicem yola çıktık birkere caymak yok allahın hakkı 3 deyip yapıcaz bakalım hayırlısı canım
Allah sağ salim kucağına kavuştursun insallah. hangi doktora gittin. ben üniversiteye gitmiştim.şuan bingöldeyim. tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başladım.bir kac ay sonra gelicem denizliye. bu ay olmazsa geldiğimde üniversitede rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum.
bu ay klomen kullandım. yarın catlatma iğnesi vurulucam. yumurtam 1 tane oluşmuş 22 mm. az ama umutluyum yinede. 21 eylüldü adet tarihim. benide listenize alırmısınız.
ah semacım 250 tutsa razıyım rapora ilk başta veriyorsun para benim çatlatma ignesi ve vajinal jel artı göbekten yapılan igneler 5 kutu 670 ytl tutu birde aşılama için bagış adında 130 ytl alıyorlarmış aşılamada kullanılan malzemeyide ben alıcam 2 güne 1 kontrol yol parası ettimi sana bin ytl sıpalar daha dogmadan para yemeye başladılar ama olsun gelsinde meleklerimiz babaları sag olsun biraz fazla çalışırlar olur biter ama her saferinde bu kadar parayı veremem dogrusu şimdi ignelerim var onlarlı kullancam bakalım hayırlısı
canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşş.Kızlarcım uzun bir bayram tatilinin ardından güzel haberlerle döndüm,adetimden 6 gün önce kan testim 20,6 cıkmıstı hatırlarsanız 2 gun sonra tekrar yaptırdım ve sonuc 93,1 tabı ben mutluluktan ucuyorum halada rüyada gibiyim,Bu salı ilk dr.randevum var umarım rsey ıyı gıdıyodur,bu arada bılmeyenler ıcın anlatmak ısıtıyorum bu benım klomenı ılk kullanısımdı ve allah cok sukur sonuc (+)yüce rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip eder,(ben bu ay sureklı atesımı olctum yumurtlama gunumu ve hamıle oldugumuda onunla teyıt ettım tavsiye ediyorum)hepınızı cok sevıyorum kocaman optum mucxxx
(Semacım ılgın ıcın cok tesekkurler cnm...)
canım hoşgeldin aramıza a.s.kimse bana hoşgeldin bile emedi
Amin canım Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.seninde gözün aydın hihoyyyt Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nadip etsin.:ecrin_bebek:slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
melekcim maşallah yumoşların çok güzel büyümüş,inşş bu ay :CüvCüv: hamiş kalırsın canım,bu yumoşlarla bide ikizin olurmuş Allaaaaaaaaaah :dance::sm_cool:selam arkadaşlar benim sagımda 2 solumda 2 yumurtam oluşmuş sagımdakiler 18 mm solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ben istemedim korktugum için igne verdi yarın onu vurulucam hayırlısı bakalım işte böyle kızlar siizinle paylaşmak istedim kendinize iyi bakın görüşürüz...
canım merhaba klomen yumurtaları sayısını ve kalitesini attırıyo istenilen büyüklükte bir ya da birden fazla yumurtanın oluşmasına yardım ediyo. çatlatma iğnesi yardımıyla ya da doğal yoldan yumurtaların çatlaması beklenip daha sonra ilişki öneriliyo ama illa ilk ay olcak diye bişe yok .hatta bu tedavide kesin olur diye de bişe yok .ama gebe kalanlar çoğunlukta. bence stres yapma ve çalışmalarına devam etttt bu ay olmazsa bir sonraki aya olurrrr
Saol canım.yanlız sana bişey daha sorucam.bana çatlama iğnesi olmadı.klomenle birlikte mutlaka verilmesi gerekiyomu?
hepinize günaydın..... bende katılıyorum aranıza:)))))
yarın adetimin 5. günü ve klomen kullanmaya başlayacağım en düşük dozdan günde 1 tane ama ben korkuyorum bilmiyorum ama bir yandan umutluyum bir yandanda korkuyorum kafam karışık anlayacağınız... daha önce dış gebelik yaşadığım için korkuyorum ve bu tür hormon ilaçlarıda dış gebeliğe sebep olabiliyormuş.....
bir şey sormak istiyorum sizlere ben 2 gündür her gün bal, tarçın ve çörek otu karışımını ve adaçayı içiyorum yarın klomen kullanmaya başlayacağım klomenle beraber bunlarıda kullansam bir sakınca olurmu? kullanan varmı aranızda.... çünkü bu ay ilk defa kullanacağım için dr. yumurtalarının ne tepki vereceğini bilmiyoruz göreceğiz dedi yani bu ay gelişede bilirler gelişmeyedebilirler o yüzden hapın yanında doğal bir şeyde kullanmak istiyorum....
selam arkadaşlar benim sagımda 2 solumda 2 yumurtam oluşmuş sagımdakiler 18 mm solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ben istemedim korktugum için igne verdi yarın onu vurulucam hayırlısı bakalım işte böyle kızlar siizinle paylaşmak istedim kendinize iyi bakın görüşürüz...
kızlar merhaba bende bugün doktora gittim sağ overim 26 mm olmuş çok sevindim doktorum hamile kalabilirsin dedi çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulacam hayırlısı bakalım geçen ayda vuruldum ama bende hiç sancı yoktu bünyeden bünyeye fark ediyo galiba iyi akşamlar
canım ya benim dr mu erken davranıyo sizinkilermi geç kalıyo bu yumurtaların bi normal zamanı yokmu ayol benim dr 18 19 20 mm olduğunda iğneyi hemen yapıyodu ama inşallah seninkiler doğrudur zira 2 ay kullandım ama benim tutmadı maya:))):ecrin_bebek:
hepinize günaydın..... bende katılıyorum aranıza:)))))
yarın adetimin 5. günü ve klomen kullanmaya başlayacağım en düşük dozdan günde 1 tane ama ben korkuyorum bilmiyorum ama bir yandan umutluyum bir yandanda korkuyorum kafam karışık anlayacağınız... daha önce dış gebelik yaşadığım için korkuyorum ve bu tür hormon ilaçlarıda dış gebeliğe sebep olabiliyormuş.....
bir şey sormak istiyorum sizlere ben 2 gündür her gün bal, tarçın ve çörek otu karışımını ve adaçayı içiyorum yarın klomen kullanmaya başlayacağım klomenle beraber bunlarıda kullansam bir sakınca olurmu? kullanan varmı aranızda.... çünkü bu ay ilk defa kullanacağım için dr. yumurtalarının ne tepki vereceğini bilmiyoruz göreceğiz dedi yani bu ay gelişede bilirler gelişmeyedebilirler o yüzden hapın yanında doğal bir şeyde kullanmak istiyorum....
ha bu arada dr. çatlatma iğnesini sordum oda yumurtalarının durumuna göre karar vereceğim dedi bu nedemek oluyor yani yeterli olgunlağa gelmesinden mi bahsediyor yoksa kendi kendine çatlayıp çatlamadıklarını mı bekleyecek acaba onu anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?