Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhaba bende bugün doktora gittim sağ overim 26 mm olmuş çok sevindim doktorum hamile kalabilirsin dedi çarşamba günü çatlatma iğnesi vurulacam hayırlısı bakalım geçen ayda vuruldum ama bende hiç sancı yoktu bünyeden bünyeye fark ediyo galiba iyi akşamlar

canım inşallah tutmuştur bu ay bebiş çok uğraştırmadan gelir.. gelelim çatlatma iğnesine yumurtalar çatlarken hafif hafif kasıklarda sancı oldu bende 2 ay oldum iğneyi ikisinde de oldu ama herkeste olacak diye bişey yokk hem iğneyi olduktan 30-36 saat sonra ilişki öneriyo doktorlar hemen çatlamıyo yani yumurtalar emiiii korkma dr kontrole çağırmadı mı çatlayıp çatlamadığına baktı benim dr 2 3 gün sonra çağırmadıysa sen ara bi öner bakalım ne dicek korkma ama herkeste çatlarken ağrımıyo kimi çok sancılı kimi hiççbişey hisstemiyo normal yaniiii

zuzu canım bende ilk çatlatma ignemi arife gecesi vurundum ama benimde agrım olmadı ama daha sonraki günlerde belim çok agrımıştı ondanmıdır bilmiyorum benimde kafam karıştı şimdi

başakcım canım ablam nasılsın inşallah aşılaman tutmuşrue yaptırdın dimiiii ??? haber etmedin ya da ben kaçırdım hı bi de iğne olayını anlattım bende de bel ağrısı oldu bu iğne de bhcg hormonu var gebelik belirtileri gibi oluyo iğneden sonra aldanma emi ama aşılama olduysa da dikkatli ol emi bebiş olduysa tutunsun sıkı sıkı annesineee

canım ya benim dr mu erken davranıyo sizinkilermi geç kalıyo bu yumurtaların bi normal zamanı yokmu ayol benim dr 18 19 20 mm olduğunda iğneyi hemen yapıyodu ama inşallah seninkiler doğrudur zira 2 ay kullandım ama benim tutmadı maya:))):ecrin_bebek:

ah semacım nerede canım dr azizligine ugradım bayramın 2 günü sabah olması gerkiyordu malesef hastanelerde kimse yoktu özel hastaneleride araştırdım çalmadıgım kapı kalmadı ama nafile dr bulamassanilişki olucak dedi bizde paşa paşa dogal yolu deniyoruz ya tutarsa misali ama çatlatma ignemi oldum boay olmassa tekrar aşılamam için gidicem yola çıktık birkere caymak yok allahın hakkı 3 deyip yapıcaz bakalım hayırlısı canım

slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...

Allah sağ salim kucağına kavuştursun insallah. hangi doktora gittin. ben üniversiteye gitmiştim.şuan bingöldeyim. tedaviye ara vermiştim bu ay yeniden başladım.bir kac ay sonra gelicem denizliye. bu ay olmazsa geldiğimde üniversitede rahim filmi cektirmeyi düşünüyorum.

bu ay klomen kullandım. yarın catlatma iğnesi vurulucam. yumurtam 1 tane oluşmuş 22 mm. az ama umutluyum yinede. 21 eylüldü adet tarihim. benide listenize alırmısınız.

hayırlısı olsun ablacım belki teyzesinin afacanı normal yolla olucam demiştir kim bilir llahtan başak dimi????

bende bu ay olamzsa tekrar dr a devam edicem iğnelere başlıcaz direk onlarda biraz pahalıymış raporlu falann 200 250 tutacak sanırım bakalım o kadar para veremezsek iğneyi bırakıp tekrar klomene dönerimm olmadsı klomen kullanıp aşılama yaparız eşimin sperm sayısı mm de 23 mil (değerin 20mil dan büyük olması lazım ya aşılmada şans yüksek yani hareketlilik morfoloji normal yani)senağlama

aslında böle de kafam çok rahat ama bekle bekle bi yere kadar kasım 18 bi sene olcak senağlamaartık ne bilim rabbim neylerse güzel eyler elbet zamanı vardırrrr okul bitti ya arada olsun bebek için de uğraşırızzz dimi????

canım hoşgeldin aramıza benim dr tek yumrta olması normali dedi.... liste için de beklenen regl tarihini tahmini olarak verirsen eklerim tabiki de yani ekim de ne zaman regli olursun tahmin yazarsan hemen eklerimmmkaydirigubbakcemile5

ah semacım 250 tutsa razıyım rapora ilk başta veriyorsun para benim çatlatma ignesi ve vajinal jel artı göbekten yapılan igneler 5 kutu 670 ytl tutu birde aşılama için bagış adında 130 ytl alıyorlarmış aşılamada kullanılan malzemeyide ben alıcam 2 güne 1 kontrol yol parası ettimi sana bin ytl sıpalar daha dogmadan para yemeye başladılar ama olsun gelsinde meleklerimiz babaları sag olsun biraz fazla çalışırlar olur biter ama her saferinde bu kadar parayı veremem dogrusu şimdi ignelerim var onlarlı kullancam bakalım hayırlısı

canım bu konuları araştırdım senin çocuğun var diye fazla tutuyo benim hiç olmadığından daha az ücret alıyolar sgk dan aldım bilgiyi göbekten iğnelere rapor yazmazlar sana diye biliyorum

aman ne bilim yetmezse param borç harç aarık bişeler yaparık napalımmmmm

hadi ii geceler sanaaa

selam arkadaşlar benim sagımda 2 solumda 2 yumurtam oluşmuş sagımdakiler 18 mm solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ben istemedim korktugum için igne verdi yarın onu vurulucam hayırlısı bakalım işte böyle kızlar siizinle paylaşmak istedim kendinize iyi bakın görüşürüz...

canım hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşş.
kimse bana hoşgeldin bile emedi
canım hoşgeldin aramıza a.s.
slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
Amin canım Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.seninde gözün aydın hihoyyyt Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nadip etsin.:ecrin_bebek:
melekcim maşallah yumoşların çok güzel büyümüş,inşş bu ay :CüvCüv: hamiş kalırsın canım,bu yumoşlarla bide ikizin olurmuş Allaaaaaaaaaah :dance::sm_cool:

Saol canım.yanlız sana bişey daha sorucam.bana çatlama iğnesi olmadı.klomenle birlikte mutlaka verilmesi gerekiyomu?

hepinize günaydın..... bende katılıyorum aranıza:)))))

yarın adetimin 5. günü ve klomen kullanmaya başlayacağım en düşük dozdan günde 1 tane ama ben korkuyorum bilmiyorum ama bir yandan umutluyum bir yandanda korkuyorum kafam karışık anlayacağınız... daha önce dış gebelik yaşadığım için korkuyorum ve bu tür hormon ilaçlarıda dış gebeliğe sebep olabiliyormuş.....

bir şey sormak istiyorum sizlere ben 2 gündür her gün bal, tarçın ve çörek otu karışımını ve adaçayı içiyorum yarın klomen kullanmaya başlayacağım klomenle beraber bunlarıda kullansam bir sakınca olurmu? kullanan varmı aranızda.... çünkü bu ay ilk defa kullanacağım için dr. yumurtalarının ne tepki vereceğini bilmiyoruz göreceğiz dedi yani bu ay gelişede bilirler gelişmeyedebilirler o yüzden hapın yanında doğal bir şeyde kullanmak istiyorum....

ha bu arada dr. çatlatma iğnesini sordum oda yumurtalarının durumuna göre karar vereceğim dedi bu nedemek oluyor yani yeterli olgunlağa gelmesinden mi bahsediyor yoksa kendi kendine çatlayıp çatlamadıklarını mı bekleyecek acaba onu anlamadım....

günaydın kızlar,beni listeden silebilirsiniz...gonaphene bu ay bende işe yaramadı,yumurtlama olmadı
progestana başladım şimdi bakalım,hayırlısı

Saol canım.yanlız sana bişey daha sorucam.bana çatlama iğnesi olmadı.klomenle birlikte mutlaka verilmesi gerekiyomu?

yok canım öle bi şart tamamen dortorun inisiyatifine kalmış ya da senin durumuna bağlı yani kendiliğinden çatlıyosa böle bi iğneye tabiki gerek yok ama genellikle pko hastalarına veriyolar çatlama problemi çok gözükür bu hastalıkta ya da kist yapan bi bünyeyse verir iğneyi....

çok takılma dr ne derse sen onıu harfiyen yap ve rahat ol az düşünmeye çalış stres yapmaaa

canım hayırlı olur inşallah aman sakın çok stres yapma emi çocuk için değil istediğiniz için beraber olun eşine de çok anlatıp adamcağızı strese sokma emiiii hiç öle kötü şeyleri aklına getirme ii düşün ii olsun emi hep pozitif ol çok çok önemliiii

gelelim bu bitkisel karışıma sakın içme bacım ilaçlarla beraber bırak hemen bak bu ilaç belki fazla sayıda yumurta yapcak inşallah hepsi de istenilen büyüklükte ama bu bal tarçın falan bunlarda büyütüyo kist mist olur allah korusunn bırak bi bu ay nolcak ilaçları yumurtalar bi bekle emiiiii eğer allah korusun istenilen büyüklükte yumurta olmazsa dr una danış öle kullan emiii

hadi tekrar hayırlı olsunnn

allah hadi beyazmelekcim hayırlısı bol bol çalış emiiii sakın boş geçme kapan eve misafirde kabul etme sen de gitme emiiii maşallah sübhanallah allah naazarlardan korusunnn çatlatma iğneside vermişşşşş ohhh bak anam bu iğneden sonra 30-36 saat arasında ilişki muhakkak hı bide bu akşam okkkkk kalçanın altına yastık ayaklar havaya ok inşallah ii haberlerini alacazzzz

jenefer iki ay evel ilk kez klomen kullandıgımda benimde solda 27 mm bir yumurtam vardı ve her ay kendi catlayan yumurtam ilacla çok uyarıldıgı için igne oldugum halde catlamadı kiste donustu iki aydır dogum kont hapı kullanıyorum nereye yazsam kime danıssam 22 mm den buyuk yumurtaya catlatma ignes iyapılmamalı yanıtını aldım dr umada çok guuveniyordum benim acayip kafam karıstı. igneyi olduktan sonra umarım dr un çatlayıp catlamadıgına bakar.

valla semacım yukarıdada yazdım internetten de baktıgında gorursun ideal olcu 18-22 mm iken igne vurulması . daha buyuk oldugunda aksi etki edip vurulan hormon ignesinden sebeh kiste donusme catlamama catlasa bile dollenememe ugibi durumlar var buyuk yumurtalarda. herseyin orta karar olanı iyi derler ya o hesap kuçukde iyi değil buyukte

milkshake bence bitkisel karısımları bırak klomen icerken dr unda kafası karısır klomenin etkisi ilemi buyudu yumurtalar klomene vucudun ne yanıt verdi yoksa bitkisel ilaclarmı neden oldu anlasılamaz. ve asırı buyumeler olabilir kontrolsuzce allah korusun ciddi problemler yaratıyor asırı uyarılmıs yumurtalar sakın içme benceee.

ayrıca catlatma ignesini yumurta çok buyumus ise vermiyorlar diye biiyorum kiste donusme ihtimalini artırdıgı için

kızlar günaydın esrako canım benim geçen sene bi düşüğüm oldu ve o zamanda 25 mm di iğne vurulmuştum ve o iğneyle hamile kaldım bilmiyorum bünyeden bünyeye fark eder belki yarın tekrar gidiyorum ultrason ve çatlatma iğnsi vurulacam yarın yazarım ne kadar büyüdüklerini allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin

benimde bu ay 2 tane yumoşum oldu gonal-f ile biri19 digeri16 mm vurundum çatlatma ignemi ama aşılama olmayınca ümitlenemiyorum ama beklemdeyim bakalım büyük gün pazartesi teskeresini bekleyen askerler gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…