slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. Ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
slm kızlar bende gonaphene ve prengly ile tedavinin 3. ayında hamile kaldım şuan 6 haftalık hamişim pazar günü keseyi gördük inşallah herşey yolunda gider rabbim bütün isteyenlere yaşatsın bu duyguyu...
nasilsiniz kizlar.ben gergin bir son 2 gün içindeyim.sali günü sonucum belli olacak.hayirlisi inşallah
merhaba cnm senin neyin var hayırdır benim haberim yokta inşallah kötü bişey değildir
hayırlısı olsun inş canım ama 5 tane yumurtan oluşmuş ve şansın çok yüksek bence inşallah güsel haberler verirsin bizea.scanim kötü bişey değil iyi bişey olacak inşallah.aşilama yaptirdim bu ay sonucu 8 ekimde belli olcak inşallah
hayırlısı olsun inş canım ama 5 tane yumurtan oluşmuş ve şansın çok yüksek bence inşallah güsel haberler verirsin bizea.s
merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile arkadaşları kutluyorum. Ben geçen ay ilk defa gonaphane kullandım. Normal adet tarihim 8. ama ben hep 2-3 gün erken olurum. Bütün adet belirtileri yaşadım sanki olacak gibi hep bekledim ama şimdiye kadar bişey yok. Adet belirtilerinin hepside bitti. Çıkan sivilceler bile geçti. Acaba gonaphane kullandığım için mi böyle oldu yoksa hamilelik olabilir mi gerçi daha zaman var ama meraktan çatlıyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olsun. test yapıcam ama daha erken diye yapmakta istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
kimse bana hoşgeldin bile emedi
kızlar meraba bu konuda beni de aranıza alırmısınız
gerçi ben henüz ne olduğunu bilmiyorum ama
kızlar acil yardım birazdan doktora gidicem yumurta takibi nasıl yapılıyor biraz heyecan ve korku var
hoşgeldin canım nedenn almayılam seni aramıza...
arkadaşlar bu ay doktor verdiği klomen adında bir ilaç kullandım.adetin 5.günü başlayarak 5 gün süre ile kullandım.yumurtlama dönemimin 12.ve 14 günlerinde çalışmlara başladık fakat araya bayram girdiği için yarıda kaldı(mübarek günlerde yapılmaması grektiğini öğrendim).şimdi klomen sadece yumurtalama kaltesinimi artırıyo onu merak ediyorum.çünkü burda okuduğum kadarıyla çatlama iğnesinden filan bahsediliyo ama bana öyle bişi söylenmedi.lütfen bana yardım edin.kafam çok kaıştı.fisfisfis
KIZLAR NE OLUR YARDIM EDİN...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?