Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhaba nasılsınız bakalım çatlatma iğnemi vurulalı 13 gün oldu adet tarihim cumartesi günü bakalım ne olacak pek bir ümidim yok açıkcası çünkü fazla ümitlenipte sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum kendimde belirti arıyorum ama pek gözle görülür bir belirti yok diğer aylardan farklı ıolarak göğüs uçlarım acıyo bununda çatlatma iğnesinde bchg hormonundan kaynaklandığını sanıyoprum hayırlısı inşallah allah cc yüzümüzü güldürür...

zeliş çatlatma igneni adetin kaçıncı günü vurundun canım.
benim 8 günüm sabırsızlanıyorum inşallah günüm gelmedn test yapmadan durabilirim her seferinde erkenden yapıyorum sonunda ben üzülüyorum

canım ben catlatma iğnemi adetimin 15. günü vuruldum biri sağda ve biri solda iki tane yumurtam vardı inşallah hayırlı sonuçlar alırız ben bekliycem günümü test hemen yapmıycam...

jenefer yazdıklarını okuyunca içim biraz olsun rahatladı dr uma çok guveniyordum bu yuzden dr değistirdim biryandan diyorum bu kadar kesin ve net bir bilgi ise 18-22 mm iken igne vurulmalı sonra vurulmamalı bilgisi niye dr igne yazsın bu kadar akılsızca bir durum olamaz yani. mutlaka baska dusunulen birsey vardır ihtimal vardır ki verdi benim de dr um icim biraz daha rahat bu durumda.
peki 25 mm lik yumurta ile hamile kaldın sonra dusuk mu oldu ?
internetten soru sordugum bir dr bu boyutta yumurta ile hamile kalma sansınızda dusuk kalsanızda saglıklı bir gebelik olma sansıda dusuk diye yanıt vermisti çunku

basak sen klomen vs gibi hapları ne kadar kullandında igneye geçti dr un ? il k kez mi bu ay kullandın gonal f yi. bana dr um bu ayda genophene deneyelim klomeni brakalım dedi o da olmazsa menogon igne baslarız dedi. gonal f ile menagon içerik olarak farklı bunlar neye gore veriliyor acaba ?? sen ne kadar odedin gonal f için ? ilac ucreti tam olarak ne kadar ?
insallah tutmustur banada umut olursun ..

merhaba kızlar.semacım kardeşim dün kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim.:sm_cool: :dance: İnşallah en kısa zamanda sen ve diğer bebek isteyen herkes hamile kalır.dualarım sizinle:enbuyukkk: görüşürüz canım.bu haberi seninlede paylaşmak istedim.:1hug:

CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM SEN NASIL Bİ TEDAVİ GÖRMÜŞTÜN:1hug:

ah suzanşan tebrik ederim canım bayramdan sonra ikinci bebişte geliyor pek güzel allah kucagına almayı nasip etsin canım

ah suzanşan tebrik ederim canım bayramdan sonra ikinci bebişte geliyor pek güzel allah kucagına almayı nasip etsin canım :teytey: :teytey:

esarko canım 347 sayfada ignelerin tutarını yazmıştım
2 ay kloman son ayda gonaphene kullanmıştım 1 ay ara verdim olmadı ege üniversitesine gittim orada hocalarla yüzyüze gelemiyorsun dosya açıldı ben bilgilerimi verdim klomenle yumurtalarımın büyüdügünüde söyledim ama rahim flminden sonra hemen ertesi ay adetin 2 günü igneler başladık canım 10 vurundum son 3 günde dozunu artırmışlardı arife geceside çatlatma ignesini oldum canım ayyy ne çok anlattım degilmi şimdi pazartesini bekliycem

kızlar ne olur bana yardımcı olun
progesteron testi yaptırdım 7,48 çıktı
sizce nasıl

canım çok sevindim Mevlam hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bacım sen ne kullanmıştın?ooooh ne güzel ikinci bebişimiz geliyooooooooor:teytey::dance:iki bayram arası inşş müjdeler çoğalır. esrako canım hangi sitede doktara soru sorabiliyorsun yazarmısın canım. bu arada semacım gece kırmızıları gördüm :1no2:yeni tarihim 3 kasım eklermisin canım?3 aydır dra gitmiyorum klomen bana aşırı kilo yaptı senağlama o yüzden kendi haline bırakmıştım olmadı. ne yapsam kızlar tekrar dr gitsemmi?diyetede başladım lütfen kızlar yardııııııııııııııııııııııım. :uhm:

.

melekcim maşallah yumoşların çok güzel büyümüş,inşş bu ay :CüvCüv: hamiş kalırsın canım,bu yumoşlarla bide ikizin olurmuş Allaaaaaaaaaah :dance::sm_cool:[/QUOTE]
canım inşallah hayırlısıyla eli ayagı düzgün saglıklı olsun farketmez allahın daha fazla bekletmeden herkeze nasip etsin...:Saruboceq:

allah hadi beyazmelekcim hayırlısı bol bol çalış emiiii sakın boş geçme kapan eve misafirde kabul etme sen de gitme emiiii maşallah sübhanallah allah naazarlardan korusunnn çatlatma iğneside vermişşşşş ohhh bak anam bu iğneden sonra 30-36 saat arasında ilişki muhakkak hı bide bu akşam okkkkk kalçanın altına yastık ayaklar havaya ok inşallah ii haberlerini alacazzzz
[/QUOTE]
inşallah canım güzel dileklerin ve önerilerin için teşekkürler a.s. allahım hepimizin kucagını doldursun kaydirigubbakcemile2igneyi sabah 10,30 vuruldum yarın akşam 10,30 ilişki giricem doktor öyle söyledi allahım bebegimi fazla bekletmeden gönderir inşallah allah hepimizn yardımcısı olsun

suzanşan allah analı babalı saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin

canım 18mm güzel.. 15-16dan sonrası ideal. sana küçük demelerine kafan takılmasın. unutma hergün 1 veya 1,5mm daha büyüyo yumurtalar. gerçi biliyosundur.
evet dr aşılama konusunda doğru söylemiş. senin durumun şuan aşılama için ideal. dr lar fazla yumurta sayısıyla vede 20mm den dahada büyük yumurtalarda aşılamaya gitmiyorlar. senin durumun ideal. dr un verdiği takvime iyi çalış canım:ecrin_bebek:
itiraf etmek gerekirse bende korkuyorum aşılamadan. rahim filmim zor geçmişti.

kızlar adetime 6 gün var ama belirtileri başladı kasıklarım şişti ve agrıyor adet olucakmışım gibi ne yapayım test yapsam erkenmi acaba allahım yine olmadı mı diyecegim buayda beklemek zor geliyor gözlerimi kapatsam ve günler öyleçabuk geçse ne güzel olurdu degilmi

canım hoşgeldin aramıza benim dr tek yumrta olması normali dedi.... liste için de beklenen regl tarihini tahmini olarak verirsen eklerim tabiki de yani ekim de ne zaman regli olursun tahmin yazarsan hemen eklerimmmkaydirigubbakcemile5

hosbulduk. bugün iğnemi vuruldum. hayırlısı.
21 ekimde bir sonraki regli tarihim.
tarih oynamaz hep aynı gün gelir.
insallah hepimiz en kısa zamanda kavusuruz bebişlerimize

kııııızzzlaaar bişey duydum karbonat la hamilelik testi,lütfen hamilelik bekleyen yada hamile olmayanlar da hemen uygulasın ve testi test edelim,şöyle oluyormuş:bi kaba idrarınızı yapıyosunuz ve içine bir çay kaşığı kadar karbonat koyuyosunuz,eğer bira gibi köpürürse yada kabarcıklar çıkarsa hamilesiniz,eğer dibe çökerde köpürmezse hamile değilsiniz,uygulayın tartışalım,ben bu ay ümitliyim ve adetime 3-4gün var,biraz belirtiler de var yaptım testi ve köpürdühadi bekliyorum uygulayın,hamile olmayanlar da yapsın lütfen bakalım ne olacak

kız allah seni ne yapmasın nereden çıktı şimdi bu demekki şimdi sen hamilemisin peki bunu sabahmı yapmak gerekiyor hemen cevap ver bende yapıcam :roflol:

bende yaptım bende yaptım deli gibi köpürdü şimdi bendemi hamileyim huu morilcim kocam deli oldu gülmekten bana birde köpürdü diye çıglık attımki sorma valla test yapıpta negatif çıkarsa rezil oldugumun resmidir kocişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…