zeliş çatlatma igneni adetin kaçıncı günü vurundun canım.
benim 8 günüm sabırsızlanıyorum inşallah günüm gelmedn test yapmadan durabilirim her seferinde erkenden yapıyorum sonunda ben üzülüyorum
kızlar günaydın esrako canım benim geçen sene bi düşüğüm oldu ve o zamanda 25 mm di iğne vurulmuştum ve o iğneyle hamile kaldım bilmiyorum bünyeden bünyeye fark eder belki yarın tekrar gidiyorum ultrason ve çatlatma iğnsi vurulacam yarın yazarım ne kadar büyüdüklerini allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin
benimde bu ay 2 tane yumoşum oldu gonal-f ile biri19 digeri16 mm vurundum çatlatma ignemi ama aşılama olmayınca ümitlenemiyorum ama beklemdeyim bakalım büyük gün pazartesi teskeresini bekleyen askerler gibi hissediyorum kendimi
merhaba kızlar.semacım kardeşim dün kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim.:sm_cool: :dance: İnşallah en kısa zamanda sen ve diğer bebek isteyen herkes hamile kalır.dualarım sizinle:enbuyukkk: görüşürüz canım.bu haberi seninlede paylaşmak istedim.:1hug:
merhaba kızlar.semacım kardeşim dün kan testi yaptırdım ve sonuç hamileyim.:sm_cool: :dance: İnşallah en kısa zamanda sen ve diğer bebek isteyen herkes hamile kalır.dualarım sizinle:enbuyukkk: görüşürüz canım.bu haberi seninlede paylaşmak istedim.:1hug:
kızlar cevap bekliyorum sizden yardımcı olmucakmısınzkızlar ne olur bana yardımcı olun
progesteron testi yaptırdım 7,48 çıktı
sizce nasıl
selam arkadaşlar benim sagımda 2 solumda 2 yumurtam oluşmuş sagımdakiler 18 mm solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ben istemedim korktugum için igne verdi yarın onu vurulucam hayırlısı bakalım işte böyle kızlar siizinle paylaşmak istedim kendinize iyi bakın görüşürüz...
canım hoşgeldin aramıza benim dr tek yumrta olması normali dedi.... liste için de beklenen regl tarihini tahmini olarak verirsen eklerim tabiki de yani ekim de ne zaman regli olursun tahmin yazarsan hemen eklerimmmkaydirigubbakcemile5
kııııızzzlaaar bişey duydum karbonat la hamilelik testi,lütfen hamilelik bekleyen yada hamile olmayanlar da hemen uygulasın ve testi test edelim,şöyle oluyormuş:bi kaba idrarınızı yapıyosunuz ve içine bir çay kaşığı kadar karbonat koyuyosunuz,eğer bira gibi köpürürse yada kabarcıklar çıkarsa hamilesiniz,eğer dibe çökerde köpürmezse hamile değilsiniz,uygulayın tartışalım,ben bu ay ümitliyim ve adetime 3-4gün var,biraz belirtiler de var yaptım testi ve köpürdühadi bekliyorum uygulayın,hamile olmayanlar da yapsın lütfen bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?