Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sevindim canım bende heyecenlıyım forumdan cevap bekliyorum,hamile olmayan bi arkadaş yapsın da karşılaştıralım,hadi hamile olmayan gönüllü arıyoruz

canım benim 13 yani 6 gün var ama kasıklarım agrıyor adet olcam derken içime bir ışık dogdu sanki arife günü çatlatma ignemi oldum ondanda köpürmüş olabilir belki eşimi ikna edersem eczaneye göndereyim diyorum sabah yaparım ama adam dalga geçicek diyede çekiniyorum senin kaç günün var adetine

benim de 11veya 12sinde olmam lazım yani 4gün falan var,hala bekliyorum hamile olmayan birisi yapsın bu testi diye,başka bir forumda okudum bunu ve ordaki yorumlara göre %90 doğru çıkıyordu,hamile olanlarda köpürmüş,hamile olmayanlarda dibe çökmüş,eğer hamile olmayan bi yakınına hemen yaptırabilirsen sonucu paylaş bekliyorum canım

tamam canım gelinime yaptırıyorum o hamile degil daha dogrusu spralle korunuyor sonucunu hemen yazarım bekle

evet morilcim beklenen haber geldi gelinim yapmış hemen dibine çökmüş ne dersin bizde bir ümit varmı sence benimkinde bira gibi köpürdü şimdi pazartesini gelde bekle bakalım bakleye bilirsen

ooo süpeeeerrrrr,sevindim bu habere,demekki diğer forumdakilerle tutuyor sonuçlar,demekki artık umutlanabiliriz,ben stres olmuştum önceki aylardaki gibi negatif sonucunu görmekten korkuyordum,belirtiler de var,2gündür gözümü açamadan saatlerce uyuyorum,hafif bel,kasık ağrısı var,hafif bulantı var bazen,nu ay ilk defa gonaphene kullandım,normalde yumurtlama sorunum yok ama 8ay önce düşük yaptım ve ozamandır uğraşıyoruz,doktor da ilacı kolaylaştırsın diye verdi sanırım,durumu merak ediyordum psikolojik belirtiler mi acaba diyordum,yaşadığım ilçe de kan testi sonucunu aynı gün veren yer yok,o yüzden ya 60km yol yapmak lazım yada gecikene kadar beklemem lazımdı ama şimdi senin de verdiğin haberle ikimizde sevinmeliyiz sanırım:)

eger hamile isem neden kasıklarım ve belim agrıyor anlayamadım bu karbonat testi bizi hüsrana ugratmasın sakın yinede şaka bir yana kan testi yaptırmadan belli olmaz bence cuma belki yaptırırım

canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı yani hamileyken de bel ve kasık ağrısı oluyor benimde var zaten,sen önceden hamilelik yaşadınmı bilmiyorum ama benim önceki hamileliğimde de olmuştu

evet canım 6 yaşında bir kızım var daha öncede hamile kaldım ve bebegim karnımda öldügü için kızımda fazla belirtilere takılmadım şimdi inanki ilk sanki herşeyi yeni baştan yaşıyorum ama fazlada ümitlenmek istemiyorum hayırlısı allahtan canım
semacım bak biz moril arkadaşımla neler yaptık bak ama gülme

evet canım 6 yaşında bir kızım var daha öncede hamile kaldım ve bebegim karnımda öldügü için kızımda fazla belirtilere takılmadım şimdi inanki ilk sanki herşeyi yeni baştan yaşıyorum ama fazlada ümitlenmek istemiyorum hayırlısı allahtan canım
semacım bak biz moril arkadaşımla neler yaptık bak ama gülme :dance:

arkadaşlar hamile olan ve testi okuyan varsa lütfen bi denesin,sonuç ne olacak merak ediyorum,lütfen bildirin

tanıdık hamilede yokki yakınımda yaptırayım sayfadanda arkadaşlar görmediler heralde ne yapalım canım sevinelimmi yoksa şaşkın şaşkın bekliyelimmi hhuuuu hamile arkadaşlar bir bakın lütfen

moril canım dur büyük gelinimede yaptırıcam testi bakalım oda korunuyor nasıl çıkıcak bakalım gebe olmayanlarda hallettikte birde hamiş bulsak iyi olacak

bende bi arkadaşıma yaptırdım az önce haber verdi,hamile değil o da ve dibe çökmüş köpürmemiş,hamile olmayanlar da ok bide hamile birine yaptırsak,bu gece kimse yok başka topiclerde de yardım istedim ama hamile birisi yok henüz,kimse yokmu kızlar halime bi gönüllü yapsın bu testi

canım ya allahım inanamıyorum kendim hamiş kalmış kadar sevindin allahım sağ salim kucağına da almayı nasip etsin beni hatırladığın için de ayrıca çok sağollll bacımm yaaaa allaaahhhh dikkat et teyzegi mercimekimize mi dinlen bol bol stres yok en kısa zamanda ultrason resmini bekliyom heeeeee hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey:

bacımm benim allah kalbine göre verdi bizlere de dua ettiğiin için allah razı olsun kızz inşallah ikiz olur heeeee ama tek olsa da fark yapmaz bitane daha doğurursun allah sağlıklı huzurlu mutlu hamişlikler nasip etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…