Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok melekcim biz öylesine vakit geçiriyoruz tabiki en dogrusu kan testidir ama biz uçan kuştan bile medet umuyoruzlimon testi nasıl onu duymamıştım hadi anlat anlat

kızlar ben çıkıyorum başıma agrılar girdi birde grip oldum fındıgıda yatırayım akşamları geç yatırıyorum sabah erken kalkmasın diye yoksa öglen uykusu gelir okulda öglen uykusuna alışkın fındıgım hadi size iyi muhabbetler iyi geceler

arkadaslar bende gecen aylarda bu listeye adimi yazdirmistim 3 ay klomen kullandim catlama ignesi hic kullanmadim zaten klomen kullandigim sure icerisindede hic dr gitmedim hic cagirmadi burda boyle yapiyorlar sadece karin agrilarim oluyodu ve o yuzden acile gittim klomende son ayimda gecen ay klomen de bitmisti ve ben hamile kaldim uzun ve karisik oldu biraz kisacasi 3 aylik klomen verdi dr'um 4 ay hamile kaldim bosami klomen kullandim yoksa 3 ay kullanmamin mi bi ekisi oldu bilmiyorum umarim sizlerinde guzel haberlerinizi aliriz en kisa zamanda

gurbet gelini karbonat testi için bi hamile arkadaşa ihtiyacımız var lütfen testi yaparmısın bizim için,bi kaba idrarını yapıyorsun ve içine bir çay kaşığı karbonat atıyosun,köpürürse hamilesin,dibe çökerse değil,lütfen yap ve bildir çünkü testi test ediyoruz,benim adetime 3-4gün var ve benimki köpürdü

canim bence buna fazla takilmayin cunku biz bunu benden once gorumceme yaptik kopurdu ama hamile degildi, karbonatim yok zaten ama hamilesindir insallah rahat ol canim

yok melekcim biz öylesine vakit geçiriyoruz tabiki en dogrusu kan testidir ama biz uçan kuştan bile medet umuyoruzlimon testi nasıl onu duymamıştım hadi anlat anlat

canım oda cam şişeye idrarını yapıyorsun üstüne yarım limon sıkıyorsun dipe çökerse hamile degildin çökmezse hamilesin ama bunlar bencede fasa fizo inşallah hamilesinizdir allah hepimizin yüzünü bu sene güldürsün neyse ben çıktım arkadaşlar oruçlara başlıyorum yarın yatayımda namaza kalkayım. herkeze iyi gecelerkaydirigubbakcemile5

kızlar Allah iyiliğinizi versin. bu gece beni çok güldürdünüz Mevlamda en kısa zamanda inşş sizleride güldürür.tabi Allahtan umut kesilmez inşş test doğrudur hamişsinizdir.valla niye yalan söylim adetli olmasam ben bile hememcecik yapardım bu testi. benim yakın 2 komşum var hamiş, yarın hemencecik bu testi onlara uygulayayım size haber veririm canlarım.

günaydın kızlar mehtap güldügüne sevindim kız iyi sen gülmekle kalmışsın benim herif yerlere yattı adam patlıycaktı nerdeyse gülmekten.
böyle şeyler olmsasa geçermi zaman ya cumaya kadar bekliycem belirtiler olmassa fazla kanda baktırıcam akşam annem hariç binadaki bütün gelinlere test yaptım en küçük dışarıda idi ona yapmadım o yeni evli yok anam neme lazım birde yigen yoldadır ben orada şak diye düşüp bayılıarım heralde :roflol: artık adamın gilinden düşmezdim :mymeka:
sabah sabah gülün biraz gününüz eydın olsun kızlar

günaydın kızlar klomeni kullandıktan sonra kasıklarda karında ağrı oluyormu yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.

Kızlar valla siz bi harikasınız:) nerden buldunuz bunları başak35 senide tebrik ediyorum.bende bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi olmadan.bende bi deniyim bakalım nolcak.hadi Öptüm hepinizi....

Kızlar valla siz bi harikasınız:) nerden buldunuz bunları başak35 senide tebrik ediyorum.bende bu ay klomen kullandım çatlama iğnesi olmadan.bende bi deniyim bakalım nolcak.hadi Öptüm hepinizi....

hadi o zaman yapda gel bakalım neler olucak valla kafayı yedik biliyormusun :roflol: biz böyle şeylerle ugraştık ya kesin kanda negatif çıkar.
rüyama bile gidr rüyamda dogum yapmışım bir kızım daha olmuş saçları azıcık var esmer boncuk boncuk siyak gözleri var ebe bak kızın oldu diyip poposunu gösterdi evet dedim kim ne derse desin ben kız istiyordum diyorum eşim bebegi omuzuna yatırıp dışarıda anneye göstereyim diyip odadan çıkıyor ama bebek giydirilmemiş çıplaktı heycandanmıdır hemen uyandım zaten eşime sabah anlattım adamkıs kıs güldü bir tarafın açık kalmış karı galiba dedi eee haklı akşam yok karbonattı yok çişdi derken valla çok komiktim :roflol:

basakcım 347. sayfada demissin sayfalar update mi edildi boyle bir sayfa yok su anda
ptesi insalah hayırlı sonuc alırsın ben olsam persembe cuma sabah test yapardım var olanlar genelde birkaç gun kala çıkıyor.

mehtapgulu dr yesim yerçok un sitesi var google dan arad yesim yercok diye çıkar sitesi. bilmiyorum site adı vermek yasakmıydı burdaama bura ile benzer bir site degil ve en geç bir gun sonra mutlak ayanıt veriyor b en bu site ile bu dr u tanıyıp muayneye gittim hatta bu ay. bizzat tanıstım hala arada sorulor soruyorum unuttugum birsey olursa burdan soruyorum

gurbet gelini senin hikayeyi çok iyi hatırlıyroum ben. takipsiz uç ay kullan diye klomen verilirmi hiç çok sakıncalı demistik oysa. inanmıyorum ya. diyelim ilk ay kullandın kist yaptı ki ikinci ay bilmeden yine içeceksin ve kist buyuyecek allah korusun uç ayın sonunda gittiginde ameliyatlık bouyta gelmis kistin bile olabilirdi yani. simmdi artık bolye birsey yok diye korkmassın nasılsa diye anlatıyorum ama klomen takipsiz bir ay neyse ama uç ay asla kullanılmamalı ya aklım mantıgım almadı valla.
ben bir ay kulladım 27 mm lik yumurtam durdu catlamadı sonrakı iki ay dır dogum kont hapı içiyorum. yani ustune yine klomen içtigimi iki aydır dusunsene ne kadar buyur o yumurta.
hayırlı olsun sonucunu aldın bu tedavinin yani çok sevindim allah tamamına erdirsin canım

mrh arkadaşlar benimde yumurtalıklarım yavaş çalışıyodu doktor bana klomen verdi 2 ay kullandım ve 3 yumurtam olmuş bunlardan ikisi çatlamamış ve kiste dönüştu biri ise çatlamış ve ben hamile kalmıştım şuan bebeğim dünyaya geldi 1,5 aylık kızım var.klomen kist yapmasına rağmen fayda gördüm darısı anne olmak isteyen herkese.

merhaba kızlar nabersiniz bakalım bende yeni kalktım sayılır pazara gitmem lazım ama üşüniyorum mecburda gitmem lazım evde yiycek sebze yok ...

esarkocum bu yazdıgımız topigin sayfa 347 ci syfasını oku orda yazmıştım ama şimdide yazayım ignelerle ç.ignesi birde jel vardı 670 filan tutu raporada veriliyor 50 ytl aşılamayada 130 vriliyor artık yol parası gelgit bin ytl gözden çıkıyor canım ama ignelerin hepsi kullanılmıyor yumurtlamana ve büyümesine baglı çabuk büyürse aşılama oluyor yok yavaş büyürse kullanılıyor zaten 2 günde1 kontrole çagrıyorlar benim elimde 3 kutu ignem kaldı 2 tanesi yetti bakalım olmassa gebelik diger ayda kullanıcam canım umarım aydınlatabilmişimdir seni

kızlar bugün ben ilk defa klomen kullanmaya başladım listenize benide ekleyebilirsiniz... yeni adet tarihim 4 kasım inşallah bu ay tutarda adet olmam:))))))

günaydın kızlar klomeni kullandıktan sonra kasıklarda karında ağrı oluyormu yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
canım kesin yumurtaların çatlıyordur ve büyüyordur çalışmalara devam bol bol çalış canım.
allah yardımcın olsun inşallah fazla bekletmeden gelir bebeklerimiz...
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun eli ayagı düzgün saglıklı bir şekilde gelir...

ay canım nekadar mutlu sana hihoyyytallah kızını sana bagışlasın uzun ömürler versin saglıklı bir şekilde canım bizlerede dua et olurmu bizde tattalım anneligi allahın nasip ederse tabi..

kız topigin 347. sayfası yokki 80 kusurlerdeyiz su an :)) anlamadım valla

neyse tsk eedrim tekrar yazmıssın .
insalah bende bu ay ganophene kullanacagım. olmazsa igneye gececeğiz bizde bakalım sonuç alabilecekmiyim

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

08.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11EKİM
moril:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EKİM
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13EKİM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::23EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????

KASIM LİSTESİ

mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
milkshake:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????

HABER ALAMADIKLARIMIZZ DURUMUNUZ NEDİR?????

nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20EYLÜL???????????????
tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
raebzeh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL???????????????
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL???????????????
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29EYLÜL???????????????
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL???????????????
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????????????
****ÜsLuB****..................................... ..????????????????????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
OelfidaO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::????????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…