bacılarım günaydın nasılsınız bakalım???
esrako belki mesaj sayısını arttırmmışsındır belki sayfa ondan az görünüyodurrrr gonaphane hayırlıolur inşallah bende regl olunca dra gidipiğnelere başlıcam hı hatırlatayım bu iğneler için raporla ödenen fark çocuğun varsa daha fazla yoksa çok daha azzz dip not düşeyim dedimm
beyazmelek uyuşuk bacım bu saatte yanimi kalkılır bak benim eşim öğlenciydi bugün gece 2 de yattık sabah 9 da ayağa kalktım temizliğimi yaptım kahvaltımı yaptım ohhhh şimdi keyif çayımı içiiyorum
semacım bugun oruçlarıma başladım allah kabul edrse:Saruboceq: gece kalktım yemek yedim ezanı bekledim 4,30 kalktım 6, geçiyordu yattım napayım valla şimdide pazar gözümde büyüyor oo sen hızlı ve hamaratsın canımkaydirigubbakcemile3 ben sana yetişemem neyse ben kalktımde gideyim bari gelince görüşürüz
yok canım senin sayfalar karışmış bazen benimde öyle olut-yor şuanda sayfamız 356 yani 347 var arkadaşım sen çık tekrar gir benim öylelikle düzeldi..
bacılarım günaydın nasılsınız bakalım???
esrako belki mesaj sayısını arttırmmışsındır belki sayfa ondan az görünüyodurrrr gonaphane hayırlıolur inşallah bende regl olunca dra gidipiğnelere başlıcam hı hatırlatayım bu iğneler için raporla ödenen fark çocuğun varsa daha fazla yoksa çok daha azzz dip not düşeyim dedimm
sema mesaj sayısını artırmıssın ne demek ? bir sayfada su kadar mesaj olsun secenegimi ? yaptımmı boyle birsey hatırlamıyroum ama benmaillerimdede maksimum mesaj sayısını secerimekranda daha çok mesaj goreyim diye. zamanında yapmıs olabilrim bak bu mantıklı. bu arada siz devlet hast yada ssk ya mı gidiyorusnuz rapor almak için. benim o tarzyerlere gidip zaman harcam asansım yok isyerinden izin almam çokzor oluyor o nedenle surekli ozele gidiyorum ssk anlasmalı hast vs tercih ediyorum o da olmadı normal mauynaneye gidiyorum çunku aksam is çıkısı kontrollere gitem sansım oluyor. bu durumda r apor alma sansım zaten yok heralde ?
ssk anlasmalı ozel hast lerde rapor alınabiliyormu ?
melankoli canım beyaz melek arkadaşımız bildigim kadarıyla aşılam yaptırdı eylülün 27 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ya sonuç alıcak yada beklemede olması gerekiyor.
sema mesaj sayısını artırmıssın ne demek ? bir sayfada su kadar mesaj olsun secenegimi ? yaptımmı boyle birsey hatırlamıyroum ama benmaillerimdede maksimum mesaj sayısını secerimekranda daha çok mesaj goreyim diye. zamanında yapmıs olabilrim bak bu mantıklı. bu arada siz devlet hast yada ssk ya mı gidiyorusnuz rapor almak için. benim o tarzyerlere gidip zaman harcam asansım yok isyerinden izin almam çokzor oluyor o nedenle surekli ozele gidiyorum ssk anlasmalı hast vs tercih ediyorum o da olmadı normal mauynaneye gidiyorum çunku aksam is çıkısı kontrollere gitem sansım oluyor. bu durumda r apor alma sansım zaten yok heralde ?
ssk anlasmalı ozel hast lerde rapor alınabiliyormu ?
canım ben de özele gidiyorum samsunda bi özel kadın doğum hastanesi var oraya gidiyorum ben klomen tedavisinde 2nci ay ovitrelle kullandım o daha paahalı olan onun için infertilite raporu çıkarttı hiç para vermedim ama ben emekli sandığına tabiiyim
şimdi ben bu ay dr a gidicem diye araştırdım eczanelerşn sitelerinden eğer çocuk varsa yüksek yoka düşük bi ücret ödeniyo sende bi araştır istersen belki daha çok bilgi edinirsinnn bi tanıdık falan varsa sorrr ama rapor kuruldan falan çıkcaksa o zaman devlet olmalıııı benim raporu özelden aldım ben hiç uğraşmadan 10 dk daaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?