kusura bakma tatlım ben karışık yazdım heryerde araştırdım ilk klomene başlanacağı zaman en düşük doz günde 1 tane klomen içiliyor buraya kadar normal
ama benim dr. diyorki tamam sende 1 tane klomenle başlayacaksın ama sen bunu bütün olarak içme yarısını sabah iç yarısını akşam öyle içiyorum..... sonuçta benimde sabah ve akşamı toplarsan 1 tane klomen yapıyor ama benim dr. yarım yarım içmemi istiyor acaba ondanmı çok fazla bir hareket yok bende yarım içtiğim için mi acaba etki etmiyor.... birde adetimin 5. günü içmeye başladım yani dün....
kızlar öglende kan testi yaptırcaktım ama annemin ilaçları bitmiş anasaglıgına yazdırıcam şimdide yigenime bakıyorum gelin dışarı çıktı üf ya bendede şans yok galiba
ben ikisinidee kullandımm hiçbir faydasını görmedimm hormonn sadece
en iyi yöntemm doğall yoldann arkadaşlarr
canım bu da bi bakış açısı ama zaten normal yoldan elde edemediğimiz için dr kontrolünde TEDAVİ oluyoruzzz yani ben kendi açımdan pko hastasıyım ve TEDAVİ olmak zorundayımmm.. çünkü kasımda 1 sene oluyo evleneli olmadı olamadı çok denedik ama... yani bence böyle söyleyip kimseyi kötü etkileme emiiii nacizane görüşümmm
gurbet gelini senin hikayeyi çok iyi hatırlıyroum ben. takipsiz uç ay kullan diye klomen verilirmi hiç çok sakıncalı demistik oysa. inanmıyorum ya. diyelim ilk ay kullandın kist yaptı ki ikinci ay bilmeden yine içeceksin ve kist buyuyecek allah korusun uç ayın sonunda gittiginde ameliyatlık bouyta gelmis kistin bile olabilirdi yani. simmdi artık bolye birsey yok diye korkmassın nasılsa diye anlatıyorum ama klomen takipsiz bir ay neyse ama uç ay asla kullanılmamalı ya aklım mantıgım almadı valla.
ben bir ay kulladım 27 mm lik yumurtam durdu catlamadı sonrakı iki ay dır dogum kont hapı içiyorum. yani ustune yine klomen içtigimi iki aydır dusunsene ne kadar buyur o yumurta.
hayırlı olsun sonucunu aldın bu tedavinin yani çok sevindim allah tamamına erdirsin canım
maviş gonapheneyi eşinmi kullancak yanlışmı okudum canım o yumurtaların gelişimini hızlandırmak için bayanlara verilmiyormu aaaa eger dogruysa çok şaşaırdım.
hastaneden yeni geldim bende kan testi yapmadılar aşılama olmadı şansın az diye adetin gecikirse yaparız dediler sanki babalarının hayrına yapcaklar adet olursam 2 günü gidecekmişim
bende eczaneden aldım test sabah yapcam semacım kızma tatlım bana niyetim erkenden ögrenmek degil çok kötü üşüttüm ilaç yardımı olmadan atlatamıyorum limonlu çayda fayda etmiyor ilaç kullanmakta teredüt ettigim için varsa hani kullanmayayım dedim ama hastanedende kullanma sadece dinlen dediler işte böyle ablacım
of kızlar canım çok sıkkın ben bu ay yumurtlama ilacı kullanmadım doktor kullanma dedi başka bi ilaç verdi bu ay onu kullanıyorum adetimi bekliyorum adetimin hemen ardından rahim filmi çektiricem ki inş.adet olmam hamiş olurum ama eğer olursamda rahim filmini çektiricem bakalım sonra neler olucak ya kızlar size bişiy sorucam ben burda birsürü eczaneye soruyorum gonaphene ilacını bulamıyorum herkes yok diyor doktor eşim için sölemişti kullansın diye ama bi türlü bulamadım
maviş gonapheneyi eşinmi kullancak yanlışmı okudum canım o yumurtaların gelişimini hızlandırmak için bayanlara verilmiyormu aaaa eger dogruysa çok şaşaırdım.
hastaneden yeni geldim bende kan testi yapmadılar aşılama olmadı şansın az diye adetin gecikirse yaparız dediler sanki babalarının hayrına yapcaklar adet olursam 2 günü gidecekmişim
bende eczaneden aldım test sabah yapcam semacım kızma tatlım bana niyetim erkenden ögrenmek degil çok kötü üşüttüm ilaç yardımı olmadan atlatamıyorum limonlu çayda fayda etmiyor ilaç kullanmakta teredüt ettigim için varsa hani kullanmayayım dedim ama hastanedende kullanma sadece dinlen dediler işte böyle ablacım
EVET CANIM ERKEKLERDE KULLANABİLİYORMUŞ BENDE DOKTORUMDAN İLK DUYDUĞUMDA ŞAŞIRMIŞTIM AMA KULLANILIYORMUŞ YA KIZLAR ŞU GONAPHENEYLE İLGİLİ BİLGİ VERCEK YOKMU KİMSE BANA BULAMIYORUM BEN BU İLACI 1 AY OLUCAK NERDEYSE BÜTÜN ECZANELER YOK DİYO:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?