Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar benim yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var acaba ağrı kesici içsem zararı olurmu bilen varsa acil cevap yazsın lütfen...

bacılar yumoşum çatlamış :teytey: vallahi çok dert etmiştim sancım hala geçmedi diye :roflol: oh be içim rahatladı :teytey: dayanamadım doktora gittim a.s.

arkadaşlar benim yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var acaba ağrı kesici içsem zararı olurmu bilen varsa acil cevap yazsın lütfen...

sakın haaa ağrı kesici vücuduna yapabileceğin en büyük kötülük olur bu evrede. dayan ve alma ben migren hastasıyım ataklar olduğunda bile sıkıyorum kendimi ilaç almayayım die. migren ağrısıda öle böle bi ağrı değildir a.s. sakın alma ilaç falan a.s.

tamam o zaman almayayım ama gerçekten ağrı git gide artıyo sanki özellikle belim...sanırım sendede oldu...

bacılar yumoşum çatlamış :teytey: vallahi çok dert etmiştim sancım hala geçmedi diye :roflol: oh be içim rahatladı :teytey: dayanamadım doktora gittim a.s.

Canım çatlayıncamı oluyor çok ağrı?Bilmiyorumda bende kullandım klomen çarşamba iğnem var 2 tane kalçadan.Sonra 3gün peşpeşe:1hug:

hadi kızlar sıkı çalışında agustosta bol hamişlerimiz olsun benim agrılarım bitti galiba yumoşlar büyüdü ve çatladı sevgili dr kontrole çagırmadıgı için tahmini söylüyorum ama klomenden daha fazla agrı yaptı gonaphene ama klomeni tercih ederim onunla çok çabuk büyüyuor yumoşlar klomende 2 ayında 12 günde 2 tane vardı biri 22 digeri 18 idi ama diger ilaçta 12 günde 11 ve biraz daha büyük demişti dr artık aradaki fark çok belli degilmi kızlar

başakcım yumurtan çatlamış hadi hayırlısı.çalışmaara devammm.kızlar bu ilaçlar ne de olsa normalin dışında etkiler yapacak çünkü dışardan hormon alıyoruz biraz sabır.ana doğum canlarında napcanız sabırlı olun.benim kronik ateşli romatizmam var.ağrı nedir bana sorun migren de ilaçla geçiyo annemde senelerdir var.ama romatizma ağrısı iğneyle bile geçmiyoooo.sabredin.allahım bu sıkıntıların karşılığını dünya güzeli bebişlerimizle verecek bu ay olmazsa sonraki ay.hayat bizim sabretmek çok önemli

evet gerçektende sabır çoook önemli 8 aydır her adet olduğumda hüsrana uğradım...inşallah emeklerimizin karşılığını alıp buradan herkeze müjdeleriz...

kızlar kocişlerinizmi geldi ayol yoksunuz benimki tatilde ya düzen şaştı iice kaçta yiyoz kaçta uyuyoz belli deil.sokak çocuğu oldu.arkadaşı geldi samsuna tayini çıktı geziyolar bende evde pinekliyom.başakçım senden ilham aldım dantelli pike takımımı serdim.içim cız etti ama.kocişim çok teliyo leke olmasın bacım?çok üzülürüm hehe ben yaptım ya ondan.

Kızlar benim bir sorum var. Benim dişimde dolgum kırılmıştı, hamile kalmadan önce (İnnnşalllah en ykın zamanda hepimiz için hayırlısı ile) ben de bugün diş hekimine gittim, ısrarla amalgam dolgu yaptı. Bizim kurum diş hekimi, bence kolay diye amalgam yaptı, beni de kendince ikna eti. Diş hekimi olan kişi benim ortaokuldan arkadaşım olduğu için, çok da ısrar edince kabul ettim ama şu an içim çok huzursuz, amalgam dolguda civa varmış. Acaba bebiş olursa bir zararı olur mu? Yarın gidip özelde bir doktora söktürsem mi amalgamı sizceeeee??????

cnm bence diş doktorun senin ortaokul arkadaşın olduğundan bence güvenebilirsin ama içim rahat etmedi dersen istersen bi git özele...

ortaokulda aynı sınıftaydık ama yıllar sonra istanbul'a gelince tesadüf izim kurumda gördüm. Öyle kankam falan değil, amalgam dolgunun zararları hakkında bilgim olsa içim rahat edecek. İnternette birisi zararı yok, birisi de zararı var diyor, kafam karıştı.

bende öyle bi dolguyu ilk defa senden duydum hiç bir bilgim yok bence özele git bi sor için rahat etsin...

merhaba kızlar keyifler nasıl?sen nasılsın semacımben 3 gündür bütün odaları değiştirdim.fazlada giremedim.hamiş haberi var mı?

14.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

merhaba kızlar keyifler nasıl?sen nasılsın semacımben 3 gündür bütün odaları değiştirdim.fazlada giremedim.hamiş haberi var mı?

hoşgeldin cicim.aman iş çıkartmışsın kendine ağır falan kaldırmayaydın cicim ya ii değil ya.yormuşsun kendini tek mi yaptın?valla ben üs raftaki tabakları alırken bile ayağımın altına sandalye çekiyom 6 aydır.hehe.varsa bişe düşmesin allah korusun diye.
liste burda anacım valla bişe oldu donduk kaldık acaba sıcaklardan mı?günü geçenler ses vermediler hamişlermi bilmem?herkes tatilde valla.hamişlerimiz listede bacım bak yeni biri varsa tebrik edersin.:1hug:

eşimde vardı ama onun yokluğunda bile ağır şeyleri tek başıma çektim.birşey diyeyim mi sana düşük olucak olduktan sonra 1 kilo birşey kaldırdığında bile düşüyor.valla köydeki kadınlara bakıyorumda karnı burnunda o kadar fazla ağır şeyler kaldırıyorlar ki Allah koruyor işte.sakınan göze çöp batar fazlada hassas davranmamak lazım.:lepi::lepi:

korkmayın kızlar hamişte olsanız işinizi yaparken allah korur ben 5 aylık hamileydim abin evini temizledim hemde hoplaya zıplaya hiçbirşey olmadı tabi çokta yormayın kendinizi şimdi küçük kardeşimin evi temizlencek çeyiz gelecek nasıl kaytarırım diye düşünüyorum sizce (ben tevavi oluyorum iş yapmam yask ) desm işten kurtarırmıyım acaba valla hiç bir zaman işten kaçmam ama bu bekleyiş insanı kahrediyor ister istemez insan düşünüyor acaba hamilemiyim diye valla yürüme bandında bile yürümüyorum ilaç kullnmaya başladıgımdan beri

eğer iş yapman sakıncalıysa bencede bir bahane bul işten kurtar kendini.yasak değilse bile içinin rahat etmesi açısından fazlada işe girişme bence.çünkü hamilelik varsa ve ağır kaldırınca bir terslik yaşanırsa((Allah korusun))çok pişmanlık yaşarsın.en güzeli sen bir bahane bul

ya valla ben bi hamiş olimde kociş beni pamuklara sarar zavallım canım her ay sonu gözümün içine bakıyo müjde vercem diye çocuk gibi.ama olmayınca allaha dua ediyoz beraber olcak diyoz yılmak yok diyoz ama bu ay ne konuştuk ne gün hesapladık valla hiç takmadık.zaten herhangi bir belirtim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…