arkadaşlar benim yumurtalıklarımda ve belimde ağrı var acaba ağrı kesici içsem zararı olurmu bilen varsa acil cevap yazsın lütfen...
bacılar yumoşum çatlamış :teytey: vallahi çok dert etmiştim sancım hala geçmedi diye :roflol: oh be içim rahatladı :teytey: dayanamadım doktora gittim a.s.
merhaba kızlar keyifler nasıl?sen nasılsın semacımben 3 gündür bütün odaları değiştirdim.fazlada giremedim.hamiş haberi var mı?
hoşgeldin cicim.aman iş çıkartmışsın kendine ağır falan kaldırmayaydın cicim ya ii değil ya.yormuşsun kendini tek mi yaptın?valla ben üs raftaki tabakları alırken bile ayağımın altına sandalye çekiyom 6 aydır.hehe.varsa bişe düşmesin allah korusun diye.
liste burda anacım valla bişe oldu donduk kaldık acaba sıcaklardan mı?günü geçenler ses vermediler hamişlermi bilmem?herkes tatilde valla.hamişlerimiz listede bacım bak yeni biri varsa tebrik edersin.:1hug:
korkmayın kızlar hamişte olsanız işinizi yaparken allah korur ben 5 aylık hamileydim abin evini temizledim hemde hoplaya zıplaya hiçbirşey olmadı tabi çokta yormayın kendinizi şimdi küçük kardeşimin evi temizlencek çeyiz gelecek nasıl kaytarırım diye düşünüyorum sizce (ben tevavi oluyorum iş yapmam yask ) desm işten kurtarırmıyım acaba valla hiç bir zaman işten kaçmam ama bu bekleyiş insanı kahrediyor ister istemez insan düşünüyor acaba hamilemiyim diye valla yürüme bandında bile yürümüyorum ilaç kullnmaya başladıgımdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?