Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın betty
ben buırdayım canım
sen ne durumdasın?

elsemcim ben klomenimin 3. günündeyim...daha bu ay başladım çok umutlandım fazla umutlanmakta iyi değil galiba hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...pazartesi gidicem kontrole bakacak yumurtaların durumuna...

hadi hayırlı olsun canım, inşallah ilk ayda hamile kalırsında gerek kalmaz daha fazla kullanmana a.s.

benim bu ay 4, ayımdı klomende ama bu ay yarı yamalak içtim bitirmedim ilacı
doktora da gitmedim, ilaç bende kilo yaptı
birde ilacı yutamıyorum tadı ağzıma gelince kusuyorum
aklıma geldikçe midem kalkıyor, kullanmayı düşünmüyorum artık
Allah tez zamnda hepimizi sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah

bende geldim.bettycim canım sakın stres yapma hiç ii değil sakin ol allaha dua et.sen ilacını iç kendine ii bak gerisini allaha bırak

15.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ::::::::::::::::::::::::::::::???????:.....
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::?????.........
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?:uhm:haberleşelim canlarım muckkkk

Kizlar bende bugün gonaphenenin 2. Günündeyim bakalim bizim yumişler büyüyecekmi haftaya çarşamba kontrole gidicem yani adetimin 14. Günü

inşallah cnm ilk ayda hamile kalanlar olmuş bakalım nasıl olacak... haplar kilo yapıyomu bilmiyodum bende biraz fazla zayıfım aslında kilo yapsa iyi olur bana şutarafagitti peki sen ne yapmayı düşünüyosun devam edecekmisin klomene...

yok canım klomeni kullanmicam artık
oluruna bırakıyorum, çünkü tahlil film derken hepsini yaptırdık herhangi bi sorun yok
Takdir Mevlamın artık, dua edip çalışmalara devam
bende zayıftım 46 kiloydum, şimdi 50 buçuk kilo oldum.
bu kıvam iyi almiim ben daha :)))

eslemcim biraz ara ver bencede.ve de klomeni uzun süre kullanıp bırakanlar hemen hamiş kalıyolarrrrrr.belki bölesi nasipmiş

canlarım mrb ... nasılsınızzz... bende bugün gonphene başladım Allahın izniyle...rabiim hepimize anneliği nasip eder inşaallah...

valla bende kilo vermek istiyom kilo almak isteyen varsa gelsin satimmmm.hehehehehe.bende glukofenden kilo veriyom artık.hiç bişe yiyemeyince

Kizlar ya bişiy sorucam ben geçen ay ilk defa gonaphene kullandim 12.gün kontrole gittim 14 mmdi yumişler sizce nasil? Iyimi ?

bu arada benim kasık ve bel ağrılarım hala devam ediyo yaa ne zaman geçiyo bu ağrılar hap bitince geçermi...ağrı kesicide içemiyorum...

canlarım mrb ... nasılsınızzz... bende bugün gonphene başladım Allahın izniyle...rabiim hepimize anneliği nasip eder inşaallah...

canım hayırlı olsun yarasın inşallah bu ay sonu hamiş haberini alırız istersen beklenen adet tarihini ver de listeye ekliyim.sultancım sen neden gonaphene kullanıyosun istersen cevaplarsın cicim?
ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım.olmadı.klomen kullanıyorum 2nci ayım.bakalım 20si adet tarihim.ariptir belirtilerle dolu 7 aydan sonra hiç bişe hissetmiyom valla.hehe.bende pko var.eşiminde spermleri 23 milyon yani sınırda bi problem yok ama onada keçboynuzu pekmezi yediriyom heheheeh:1hug:

Kizlar ya bişiy sorucam ben geçen ay ilk defa gonaphene kullandim 12.gün kontrole gittim 14 mmdi yumişler sizce nasil? Iyimi ?

iitatlım yumuşlar ilaç bittikten sonra da büyümeye devam ediyolar.allahın izniyle büyüyüp çatlamışlardır.:lepi:

bu arada benim kasık ve bel ağrılarım hala devam ediyo yaa ne zaman geçiyo bu ağrılar hap bitince geçermi...ağrı kesicide içemiyorum...

bettycim kiraz yiyebilrsin doğal ağrı kesici .ilaç içemiyosaan şöle bi kase kiraz ye soğuk soğuk ok?valla benim romatizma ağrıma bile ii geldi:lepi:

semacım ya bu listede 15 temmuza kadat edetleri olanlar adet oldumu acaba ben çok merak ediyorum ...hamile haberleri alalım artıkkk......

canım her listenin altına yazıyom durmuzu belirtin diye ama hiç uğramıyolar siteye acaba tatiledelermii?
maysimirna tatilde onu biliyom ama gerş kalanlardan hiç haberim yok

bettycim kiraz yiyebilrsin doğal ağrı kesici .ilaç içemiyosaan şöle bi kase kiraz ye soğuk soğuk ok?valla benim romatizma ağrıma bile ii geldi:lepi:

sanırım klomenle beraber ağrı kesici içmemek lazımmış...o yüzden içemiyorum...kirazmı?mmm deneyeyim bi bakiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…