Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bu ay fazla kafaya takmıyorsun rahatsın ya o yüzden belkide bu defa hamile kalırsın.İNŞALLAH.bende bu ay hesaplamaolayını yapamadım.çünkü adetim ne zaman gelecek bilmiyorum.bu ay bende çok rahatım yani:sm_cool::lepi:

valla suzan glukofen yüzünden kusuyom bi tek hehe o da belirti değil yani.benim rahat olma sebebim bu ay olmazsa önümüzdeki ay iğnelere geçcez canım klomeni bırakcam ama sizi değil hehe.o iğneler daha çok yumurta büyütüyo yani ikiz şansı daha yüksek yan etkisi çok ama napalım dr bu ay klomen son inş gebelikten son olur dedi....

valla canım inşallah ama allah büyük hayırlısı neyse o olsun ben hep böle dua ediyom allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip et diyorum bi de kalbimden erkek evlat geçiyo onuda duy yarabbim diyorum napim erkek istiyom

Allah herkesin gönlüne göre versin canım.bende kız istiyorum inşallah olursa

Allah hayırlısıyla bir versinde kız erkek farketmez sağlığı yerinde olsun yeter

suzancım valla progestan uyku yaptı bacım ben az uzanıyım ok? hadi öptüm seni çok byyyy

Allah herkesin gönlüne göre versin canım.bende kız istiyorum inşallah olursa

evet canım ben bahane bulamassamda yinede kaytarıcam işten.kız bebek istiyorsun allah gönlüne göre versin canım evet benimde bir tane fındık kurdum var teyzesi biraz önce kanım kaynadı öptüm sevdim saçlarınıda tavşan kardeş yapıp ördük tam cimcime oldu allahım nerde varsa versin isteyenler kimsenin kucagını boş bırakmasın annelik çok fedakarlık istiyor kimseler veremiyorsun onu en kısa zamanda bütün arkadaşlarımın bebiş haberini alırız inşallah sanada birtane yumacık bir kız nasip eder allahım Şeniz

günaydın kızlar sabah sabah ne işin var demetin malum 7.30 kalklp kocişe kahvaltı hazırlıyorum ama geceden beri felaket başım agrıyor sıcaktan dolayı yatamıyoruz sabaha kadar klima açıktı heralde o çarptı beni yavrum fındıkta benimle yatıyor durmadan üzeri açılmasın diye uyanmak zorunda kaldım akşam eşime isyan ettim malesef yatak odamızda dışında heryerde göçebeler gibi yastık çarşaf elimizde dolaşıyoruz yazın sıcak kışın soguk oluyor diye eee ben neyapayım yatak odasını ayy bana kalll geldi valla busene olmadı ama seneye kesin yatak odasına klima taktırıcam ısı ölçümü yapıyorum inanın bir günüm digerini tutumuyor ateşim bile sapıttı sonra yazarım bilenler bir zahmet degerlendirrir hadi sonra görüşürüz sabah sabah amma dertliyim yaa

başak senin kızında çook tatlıymış maşallah...reklam çocukları gibi valla...allah bağışlasın...bayıldım...

başak senin kızında çook tatlıymış maşallah...reklam çocukları gibi valla...allah bağışlasın...bayıldım...

sagol canım teklif geldi ajanstan ama ben istemedim çok dikkat çeken bir çocuk neme lazım gözümün önünde olsun demi ama çok güzel resimleri var teyzesi ama babası bilgisayara koymak istemedi şimdi herkes merak ediyor ikinci olursa nasıl olucak diye ben erkek istiyorum abimler kız ama şaka bir yana kız evlat daha hayırlı gibi geliyor annemin 4 erkek çocugu var ama keşke hepsi kız olsaydı diyor

senin bi kızın var yeni bebişte erkek olursa çok güzel olur ama kız olursada abla kardeş iyi anlaşırlar sağlıklı olsun kız erkek farketmez...

selam arkadaşlar
nasılsınız? durumunuz nedir?

başak kızının resimlerine az önce bende baktım, acayip tatlı yaa, ısırasım geldi
en iyisini yapmışsın ajansa filan vermemkle nazar mazar olur Allah muhafaza
işin yok uğraş sonra

evet canım babası çok isted iresimlerini görmüş ajansla çalışan bir bayan bizim arabada ben okulda ne yapacak diye düşünürken birde reklamcılarla ugraşamam hemen nazar oluyor zaten sizin gibi cici teyzeleri görsün yeter canım allah herkesin evladını korusun

amiin amiin inşallah
nazar insanı mezara
ineği kazana koyar demişler yaa
çok doğru
Rabbim bizlere en kısa zamnda böyle şirinmi şirin evlatlar nasip etsin
tabii sağlıklı ve hayırlısından

kızlar günaydın ben yeni uyendım hiç bu saate kalmazdım ama dün gece çok geç yattım.misafir vardı neyse kahvaltımı yapim dönerim.başakcım tatlışımızı öpcicicm yerimize annesine benziyo o....

günaydın canım sanada
bende normalde erken kalkmam ama kocişi işe yollayınca yatmim dedim
bende kahvaltı yapmadım, eltim çağırdı şimdi kahvaltıya
midem çok bulanıyor, açlıktan olsa gerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…