mavis muhtemelen ctesi gunu bende ganophene alıp baslayacagım yok deyince panik oldum simdi ne diyor peki eczacılar uretimden falanmı kalkmıs ki ilac ??
basak erkeklerede bu klomen vs tarzı ilaclar sperm kalitesini artırmak için verilior sanıyorum
içinde de yazıyor
EVET CANIM ERKEKLERDE KULLANABİLİYORMUŞ BENDE DOKTORUMDAN İLK DUYDUĞUMDA ŞAŞIRMIŞTIM AMA KULLANILIYORMUŞ YA KIZLAR ŞU GONAPHENEYLE İLGİLİ BİLGİ VERCEK YOKMU KİMSE BANA BULAMIYORUM BEN BU İLACI 1 AY OLUCAK NERDEYSE BÜTÜN ECZANELER YOK DİYO:uhm:
eğer doktor illaki gonaphene kullanacaksın derse mecbur arkadaşlar sizden göndermenizi rica edicem bu iyiliği yaparsınız heralde
arkadaşlar herkese merhaba benide aranıza alır mısınız,listede adımı görmek isterim?bugün doktora gittim klomen yazdı yarın kullanmaya başlıyorum 18 inde tekrar gel dedi inşallah isteyen herkes hamiş kalır...Allah hepimize nasip etsin...
canım hoşgeldin aramıza hayırlısyla inşallah tedavin işe yararda hamile kalırsınarkadaşlar herkese merhaba benide aranıza alır mısınız,listede adımı görmek isterim?bugün doktora gittim klomen yazdı yarın kullanmaya başlıyorum 18 inde tekrar gel dedi inşallah isteyen herkes hamiş kalır...Allah hepimize nasip etsin...
selam kızlar test yaptım sonuç bekledigim gibi negatif hemen bir agrı kesici içtim olmadıgını biliyordum ama şimdi kanıtım var rahatım üzülmedim nedense artık alıştımmı ne adetimin 2 günü gidicem dr tekrar ignelere devam sonra malum aşılama
aşılamada fazla şansımız yok ama bence dogal yolla hiçbir farkı yok sadece spermler 2 saat yıkanıyor bu süre zarfında yazık halleri kalıyormudur acaba
esrako sen nerde oturuyodun ben b.paşa tarafındayım b.paşa ve esenler civarında aradım buralarda bulamıyorum eşim beyazıttaki eczanelere sordu ordada yok:uhm: eğer sen bulursan haber ver
selam kızlar test yaptım sonuç bekledigim gibi negatif hemen bir agrı kesici içtim olmadıgını biliyordum ama şimdi kanıtım var rahatım üzülmedim nedense artık alıştımmı ne adetimin 2 günü gidicem dr tekrar ignelere devam sonra malum aşılama
aşılamada fazla şansımız yok ama bence dogal yolla hiçbir farkı yok sadece spermler 2 saat yıkanıyor bu süre zarfında yazık halleri kalıyormudur acaba
başak abla daha varmış be gününe içmeseydin bari antibiyotik içme belki vardırrrrrrr
şu aşılama yorumunu da hasta oldum heeeeee yani daha yakından veriyolar ya hani etkeni oooo sperm hareketliliği ve sayısı az olan için uygun
bende ekimin üçünde başladım gonapheneye şimdi bitti tabiki 13 ekimde doktora gidicem yine neolacak bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?