ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
OZGEOZGE.............................1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
ZEYNO1981:::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
KTG......................................15 ŞUBAT
SELMA_AKSU......................16 ŞUBAT
FİRSTMOONXXX....................18 ŞUBAT
kızlar be seyahatteydım bugun dondum o yuzden lıste dogru olmayabılır lutfen adet olanlar soyleyebılırmı yada hamıs olanlar lısteyı dogru sekılde duzenleyeyım
neden kimse bana cevap vermiyor ben burada sizin arkadaşlığınız imrenerek üye oldum ama kimse bana cevap yazmıyor bir tek ercin yazdı
selam canım yazdıklarını okyunca şaşrdım doğrusu benim fsh yüksekti dr lar asla bebğin olmaz deidler hemen tüp bebk dediler fsh ım lh dan yüksek seninde yazdığın gibi ama senin gittiğin dr neler demiş yaa aslında imkan olsada bizde gelebilsek o dr a ama bize uzak işte hayırlısı canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bize gelişmeleri haber verirsen çok sevinirim merak ediyorum çok seinin için dua edeceğim canım:1hug:
neden kimse bana cevap vermiyor ben burada sizin arkadaşlığınız imrenerek üye oldum ama kimse bana cevap yazmıyor bir tek ercin yazdı
gunaydın canım hosgeldın ben normal yoldan hamıle kaldım ılacsız klomenı 3 ay ıctım ucundede basarılı olamadık sonra 2 ay ara vermıstım o aylarda hamıle oldugumu ogrendım ıns en kısa zamanda sende hamıle olursun bu topık ıyıdır merak etme yazdıkların gozden kacmıstır yoksa herkes cvp yazar burası kalabalık ve arkadaslıkları cok ıyı olan bır forumdurgünaydın arkadaşlar alminas1976 teşekkür ederim beni de listeye eklmişsin bu arada sen nasıl hamile kaldın klomenle mi ben 2 kez kullandım bu ay daha ümitliyim
hosbuldum canım evet sonunda donebıldımm sen nasılsın umutlumGünaydın arkadaşlar.
Alminasım hoşgeldin. sonunda döndün yuvana.
hosbuldum sekercım nasılsıngünaydın kızlaaaar
hoşgeldin alminas a.s
günaydın kıslarrrrrrrrzemuszemuszemuszemusalmınasım hosgeldınnn ii ki geldınnnopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
gunaydın canım bende 1 haftadır sızın sehırdeydım eskısehırde dun gece donduk eve hamılelık nasıl gıdıyorrr
gunaydın canım hosgeldın ben normal yoldan hamıle kaldım ılacsız klomenı 3 ay ıctım ucundede basarılı olamadık sonra 2 ay ara vermıstım o aylarda hamıle oldugumu ogrendım ıns en kısa zamanda sende hamıle olursun bu topık ıyıdır merak etme yazdıkların gozden kacmıstır yoksa herkes cvp yazar burası kalabalık ve arkadaslıkları cok ıyı olan bır forumdur
hosbuldum canım evet sonunda donebıldımm sen nasılsın umutlum
hosbuldum sekercım nasılsın
canım hosbuldum nıhayte evdeyımmm sen nasılsın
Selam umutlu 22 nasılsınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?