Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

neden kimse bana cevap vermiyor ben burada sizin arkadaşlığınız imrenerek üye oldum ama kimse bana cevap yazmıyor bir tek ercin yazdı

Günaydın canımm,hoşgeldin.Benim tarih aynı yani yarınnn,aman Allahım çok az kaldı.Hevesleneyimmi bilmiyorum,yarın kan testi yaptıracağım sabahtan öğlene kadar merakımızı yenmiş oluruz sanırım,cumada doktora gideceğim.Dua edin benim için:)))

neden kimse bana cevap vermiyor ben burada sizin arkadaşlığınız imrenerek üye oldum ama kimse bana cevap yazmıyor bir tek ercin yazdı

Günaydın canım,hoşgeldin aramıza.Bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı malesef.En son merional diye iğne verdi doktorum,1 hafta boyunca göbekten oldum,sonra yine çatlatma iğnesi.17-18 şubat'a kadar regl olmazsan test yaptır dedi,yarın sabah yaptırıcam inşallah ama pek ümitli değilim,açıkçası kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor.Hepimizin hakkında hayırlısı,fazla kafaya takmadan kısa sürede bizde hamile kalırız inşallah.

canım ben mu yazıyı biryerde kopyalamıstım biri yazmıs pko hastası olan acaba bende başka biri varmı bu yöntemi duyan diye başlasmıstım.bende pko hastasıyım ve bir aydır çocuk düşünüyoruz 2haftadır yumuralık takıbı yapıyoruz ama doktroumun dediğine göre yumurtam yokmus söyledi sey bu soruncada tedaviye başlayacaksın diyor.anlayacagın canım yarın sonra kez yumurta takibi yaptırcam ve doktorumu değiştircem.inş.benimde yumurtam olur sonrada bebişim olur.hayırlısı bakalım nolcak.stres yapmamaya çalısıyorum.sagol canım bende senin için dua edeceğim çok sagol allah razı olsun

canım inşş bu sefer olurr dualarımız senınle ...:Saruboceq:bende 2 kez kullandım sımdı 3.yu kullanıom bu aksam bıtıo yarın dr gıtcem :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar alminas1976 teşekkür ederim beni de listeye eklmişsin bu arada sen nasıl hamile kaldın klomenle mi ben 2 kez kullandım bu ay daha ümitliyim
gunaydın canım hosgeldın ben normal yoldan hamıle kaldım ılacsız klomenı 3 ay ıctım ucundede basarılı olamadık sonra 2 ay ara vermıstım o aylarda hamıle oldugumu ogrendım ıns en kısa zamanda sende hamıle olursun bu topık ıyıdır merak etme yazdıkların gozden kacmıstır yoksa herkes cvp yazar burası kalabalık ve arkadaslıkları cok ıyı olan bır forumdur

Günaydın arkadaşlar.
Alminasım hoşgeldin. sonunda döndün yuvana.
hosbuldum canım evet sonunda donebıldımm sen nasılsın umutlum
günaydın kızlaaaar
hoşgeldin alminas a.s
hosbuldum sekercım nasılsın
günaydın kıslarrrrrrrrzemuszemuszemuszemusalmınasım hosgeldınnn ii ki geldınnnopuyorumnanaktan

canım hosbuldum nıhayte evdeyımmm sen nasılsın

iyidir alminascım, sen nasılsın? yolculuk rahat gecti mi? yaa insanın evinden uzak kalıp da tekrar kendi yatagında uyuması ne güzel de miii:)

gunaydın canım bende 1 haftadır sızın sehırdeydım eskısehırde dun gece donduk eve hamılelık nasıl gıdıyorrr

evet soracakım bende eskişehirli misin sende? valla hamilelik yavaş yavaş yoluna giriyor ama çok acıkıyorum.bi garip oldum.haftaya 3lü testimizi yaptırıcaz.cinsiyeti de kesin olarak öğrenicez.eskişehirdeki doktorum erkeğe benzetmişti bakalım burdakiler ne diyecek. senin nasıl gidiyor?valla ne güzel bulantın kusman olmadı şükret çok berbat bir şeymiş.

Herkeze Selam Arkadaşlar
Ben klomen kullandım ve hamile kalamadım
Sonra bıraktım kış geldi dr gitmesi zor oluyo ilkbaharda devam ederim dedim. Tam 3 ay sonra hamile kaldım kızım oldu. Şimdi yaklaşık 2 senedir yine deniyoruz ama olmuyo. Tekrar klomene başladım.
Benim sorum klomenin etkisini 2 yada 3 ay sonramı gösteriyo acaba böyle hamile kalan varmı

iiyim cnm bende ,gözünaydınnnn insanın kendı evı gıbı yok haklısın valla a.s

selam kızlar nasılsınız...alminas canım hoşgeldin...umutlum şekerim sen nasılsın civ civ bulantıların geçmiş sevindim canım şimdi bol bol yemene bak:) seselo datlum sen nasılsın kız görüşemedik çalışmalar bittimibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…