kıslar ben cıkıyorum gorusuruz ıstanbulda artık hepınızı opuyorum
yumurta oluşurkende olur kasık ağrısı.yumoş olmamışsa muhtemelen klomen verecektir bidahaki adetinde.ve sonra tekrar bakacaktır yumoş olmuşsa bu defa çatlaması için iğne yaptıracaksın.hayırlısı olsun canım.
yumoş dediğin yumurtamı canım benim.ayy inş öyledir canım bende biran önce ilaç tedavisine başlamak istiyorum yaa.bilgi için sagol canım.belkide yumurtam oluştu hee.inş.yaa inş.:Saruboceq:
evet canım yumoşların ( yumurtaların)buyumeye basladıgındada agrı ve akıntı oluoo bende gecen ay öle oldu mesela :))inşş cnm buyuyodur yumoslarınnn:Saruboceq:
inş.canım yaaa dün doktorum baktı yumurta yok dedı ama inş.oluşmaya başlamıstır canım.ben daha tedaviye bile başlamadım yaa.pko hastasıyım suan yumurta takıbım yapılıyorrr.bakalım doktorum hiç yumurta yok dedi bakalımnılcak gerçi doktoruda değiştircem
inş olmusutr canım,olmadıklomen tedavısıne baslarsın,benımde buyumuodu yumoşlarım klomen kullandım gecen ay 5 tane yumosum oldu hepsı catladı ama tutmadıı .((bu ay bakalım.inşş senınde bissürü yumosun olurr
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bende klomen kulandım ama olmadı ama yeniden deneyeceğiz ben de eşimde çok istiyoruz
inş.olur canım inş.hbende çok istiyorum nasip kısmet artık hayırlıısı
ne kadar zamandır deniyorsunuz biz3 yıldır uğraşıyoruz bu arada o yöntem ne ki
ben çıkıyorum canım işlerim var akşama uğrarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?