Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım slm klomen kullanmana ramen yumurta oluşmadımı dr. giitinde klomen bende günde 1 tane kullanmıştım

arkadaşım ben de klomenle bir yumurtam oluyodu ve geç gelişiyodu..ikinci kullanışımda hem klomen hem de hergün bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı tarçın,bir çaay kaşığı çörekotu karıştırıp her gün içtim.bir de hergün 2-3 kuru incir yedim.3 yumurta oldu ve daha çabuk gelişti o ay hamile kaldım..ama bunlar klomenden daha etkli nerdeyse bu nedenle dikkatli ye yani yumurta kontrolündeki tepkiye göre...Allah-ü Teala hakkında hayırlısını versin..

canım ya anlatsana şu göbekten yapılan iğneleri.drum bana olmazsa ona geçecez dedide.merak ediyom,bide kaçkez kullandın.bilmiyorumkismile

göbekten iğne nasıl oluyor acımıyor mu?

Yok yaa, hiç acımıyor. İğne dediysem kıl gibi birşey. Sanki sivri sinek ısırmış gibi birşey oluyor. Biz eşimle anlaşmıştık, iğneleri o vuracaktı bana. Ama kooosskoca adam kıl kadar iğneyi vurmaya korktuu. akannehir Zaten ilkini doktor gösteriyor nasıl yapacağını. Göbeğinin birasını sıkıştırıp iğneyi dayıyorsun oraya. İçinden 10 a kadar sayıyorsun sonra çıkarıyorsun. Basit yanii. Hiç korkmayın.

sağol canım walla çok duydum bunları kullanıpta hamile kalan.denemeyi düşünüyom bende.diğer ay yumoş oluşurken çatlıyodu kasıklarım,hissediyodum ama bu ay hiçbişey yoktu,anlamıştım bir sorun olduğunu,yumoş oluşmuyodu,dr baktı hala yok yumoş.cuma bidaha gitcem ama yoktur yine.belirtide yok çünkü,ama klomenden sanırım sürekli ter basıyo beni,bikaç dakika havale geçircek gibi sıcak basıyo.başkada belirti olmadı bu ay.bende arada tüketiyom kuru incir.inşallah hepimiz için hayırlısı canısı.:Saruboceq:

göbekten iğne nasıl oluyor acımıyor mu?

Ben de göbekten iğneleri oldum bu sefer,7 tane.Bu sayede daha fazla yumurtam oldu,5-6 tane kadar ve hepsi ideal ölçülere geldi,çatlatma iğneside oldum.Yarın tahlil yaptırıcam eğer sonuç olumlu olursa herkese iğneyi tavsiye edicem,çünkü 2 sefer klomenden bir sonuç alamadım.Acıyormu dersen,iğne batarken değilde ilacı verince yakıyor biraz ve eşim bana yaptığı için çok tedirgin oldum açıkçası ama çok dayanılmayacak kadar değil tabi.

Haa bu arada kaç kez kullandığmıı yazmamışım. 75 lik doza ayarladı doktorum o enjektörü. Yanlış hatırlamıyorsam 5 gün sonra kontrole çağırdı, henüz büyümemiş deyip 2 gün daha kullandım gittiğimde bir tane yumurtam olğunlaşmıştı. Klomenle olduğu gibi yani. Sonrasında da çatlatma iğnesi olmuştum. O ay bebek olmadı ama bir dahaki ayda gebe kalmıştım.

canım slm klomen kullanmana ramen yumurta oluşmadımı dr. giitinde klomen bende günde 1 tane kullanmıştım

evet canım klomene rağmen bu ay olmadı yumoş.ben günde 2 kullanıyodum.sende oluşur inşallah.en azından yumoş oluşsaydı biraz olsun umudum olurdu ama maalesef.hayırlısı canım.zemuszemus

evet canım klomene rağmen bu ay olmadı yumoş.ben günde 2 kullanıyodum.sende oluşur inşallah.en azından yumoş oluşsaydı biraz olsun umudum olurdu ama maalesef.hayırlısı canım.zemuszemus
Canım bir de bu iğneler biraz pahalı ve devlet sadece yarısını ödüyor. Bana doktorum 450 liliğini hem de 900 lüğünü yazmıştı, raporlu olmasına rağmen 750 lira katkı payı ödemiştim. Bütçeni de ona göre ayarla çünkü ben biraz zorlanmıştım.

kızlar selam bugun doktordaydım farlutal verdi adet olmam için bn gecen ay ilk kez klomen kullan dım yumurtalarım catladı gyet iyiydi ama tutmadı doktorum bidaha klomen kullandırmıcm sana ileri tetkiklere baslıcaz dedi erol tavmergen die bi hoca önerdi kendiside onun kliniginde görevli rahim filmi ve asılama olcak sanırım ya burda 5 6 kere klomen kullananlar var kafam karıstı simdi onlar nie bu kadar cok kullanmıs ben niye 1 kez de kaldım hemen asılamaya geçelim dedi şaşırdım yaaa

neden okadar çok ödeniyo ya.nekadar ki bu iğneler.walla şaşırdım.bu ne ya.içimiz dışımız iğne ilaç oldu,bu yetmezmiş gibi dünyanın parasını alıyolar.canım ya inşallah allah yüzüne bakarda,kavuşursun bebişine.en kötüsü çekip çekip olumsuz sonuç almak.walla kendimi deneme tahtası gibi hissediyom,o olmazsa şunu yaparız,şu tutmazsa başka şeye geçeriz.ooff yaaaa.sabır.:çok üzgünüm:

Selam Suerciğim. İyiyim sen neler yapıyorsun. Klomenin etkisinin 1-2 ay devam ettiğini biliyorum gülüm. Ama daha fazla etkisi sürer mi bilmiyorum canım. Kızın kaç yaşında bu arada?

Canım cevabın için teşekkür ederim. Bende ilaçtı ultrasondu onunla uğraşıyorum iki tane yumurtam olmuş 12mm di dr çok küçük dedi bakalım adetimi bekliyorum sanırım klomenin dozunu artırcak
Kızımda 6 yaşında bu yıl anaokuluna gidiyor teyzesi. Bu ara kardeş istiyor ona taktı kafayı
Arkadaşlarımın var benim neden yok diye başımın etini yiyorkafamçokkarıştı

75'lik merional iğneler tam hatırlamıyorum ama 30 TL civarı bişey,sizin kullandıklarınızın dozu yüksek diye mi bu kadar pahalı acaba?

Canım gonal f in 450 liği ve 900 lüğü var bildiğim kadarıyla. Ben günde 75 lik doz vuruldum ve 450 lik bitmişti, 900 lükten de bi 75 lik doz yapmıştım ancak yumurta yeterli olgunluğa erişmişti. Çatlatma iğnesiyle birlikte 1.500 liralık fatura çıkmıştı ama devlet yarısını ödediği için 750 lirası benden çıktı. Eğer rapor çıkartmasaydım devlet yarısını bile ödemiyor.

Belki geç olgunlaşır yumurtan canım hayırlısı. maşallahh kızın büyümüş artık kardeş için tam zamanı bence. Ben biraz geç kaldım başka sağlık sorunlarım yüzünden. Oğlum 12 yaşında benim. Hatta akşam yemekte konusunu yapıyor, kardeşi olsa şöyle beslermiş, böyle oynarmış vs. Vallahi artık kardeşim olmasını çok istiyorum anne dedi. benden isteme oğlum, Allahtan iste dedim. Rabbim önce yavrularımıza sağlık, ömür versin sonra en azından birer tane kardeş versin inşallahh. :Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar selam bugun doktordaydım farlutal verdi adet olmam için bn gecen ay ilk kez klomen kullan dım yumurtalarım catladı gyet iyiydi ama tutmadı doktorum bidaha klomen kullandırmıcm sana ileri tetkiklere baslıcaz dedi erol tavmergen die bi hoca önerdi kendiside onun kliniginde görevli rahim filmi ve asılama olcak sanırım ya burda 5 6 kere klomen kullananlar var kafam karıstı simdi onlar nie bu kadar cok kullanmıs ben niye 1 kez de kaldım hemen asılamaya geçelim dedi şaşırdım yaaa

canım eğer eşinde sorun yoksa bence geçme aşılama işlemine.çünkü sorun bizim yumoşların oluşmaması,bide nie klomeni bikereden sonra kestiki doktor anlamadım.benim drum 6 ay klomene kadar yolu var demişti.sadece klomene rağmen yumoş oluşmuyorsa iğneye geçilecek demişti.bence asıl mesele biz de değiliz adam gibi doktor bulmak gerçekten çok zor.kafamçokkarıştı

eşimin spermiyogramı cok iyi hiçbir sorun yok benimde yumoslar catladı klomenle ama tutmadı gecen ay rahim filmi cekil tüpler tıkalıysa bosuna ugrasıyoruz demişti sizede dedimi doktor böyle bişi

eşimin spermiyogramı cok iyi hiçbir sorun yok benimde yumoslar catladı klomenle ama tutmadı gecen ay rahim filmi cekil tüpler tıkalıysa bosuna ugrasıyoruz demişti sizede dedimi doktor böyle bişi

hayır canım,bana sadece 6 ay klomen dedi.bu ay klomene rağmen yumoş oluşmayınca bidahaki ay yine klomen kullanıcaz olmazsa rahim filmi çekeriz ve göbekten vurulan günlük iğnelere geçeriz dedi.ama ben bu ayda klomen kullanıcam ve iğnelere şimdilik geçmeyi düşünmüyorum çıkcası ii bir dr buldum uzak diye gitmiyodum ona gitcem.o da olmasa biraz kendi halime bırakcam kendimi.kafamçokkarıştıçünkü benim eşiminde sperm sorunu yok,yani sorun benim yumoşun oluşup oluşmaması.bakalım hakkımızda hayırlısı ama yinede bikaç dr denemek lazım diye düşünüyorum,iyi araştırmak lazım,öle her doktora gidilmemeli.inan öle drlar duyuomki,nekadar sorun çeken varsa bu konuda gidiolar adam aslında büyütülecek bişey yok diyo,ve bikaç ayda sorunu çözüyo.benim drmda fena değil ama 1 yıla yakındır gidiyom ve bişey olmuyosa araştırıp çok ii birini bulmak lazım diye düşünüyorum.

iyidir alminascım, sen nasılsın? yolculuk rahat gecti mi? yaa insanın evinden uzak kalıp da tekrar kendi yatagında uyuması ne güzel de miii:)
evet ya kesınlıkle haklısın cok guzel
bende cok acıkıyorum benım eltımler eskısehırde oturuyor onlara gıttık mısafırlıge bırde dun eskısehırden ev aldık bız esparkın oradan artık eskısehırlı olduk sayılır:) bende eskısehırde dogus klınıgı var ya oradakı dr arslan beye gıttım eltım 4 boyutlu ultrasona goturdu o dr u cok begendım cok tecrubelı ve bılgılı ıdı bebegımınde erkek oldugunu soyledı bakalım ay sonunu beklıyorum kendı dr um ne dıyecek
hosbuldum canım nasıl gıdıyor hamılelık

umutlumm cok osledım senı bugun karsılasamadık sekercımolumunekankayizsmile

Allah bağışlasın oğlunu. Zannedersem çalışıyorsun onun için istemedin hemen ikinci bebeği. Arayı sen epey açmışsın ama tabii hayırlısı böyleymiş. Benimde eşim iş yeri açtı bana yardımcı ol dedi 4 yıldır beraber çalışıyoruz. Onun için bende hemen bebek istemedim. Şimdiki aklım olsa kızım bir yaşına gelince hemen çalışmalara başlardım. Ben yaş farkı çok olsun istemedim 4 yaş iyi diye düşündüm ama 2 senedirde biz uğraşıyoruz daha bişey yok bakalım
Bence iki çocuğuda arka arkaya yapıcaksın beraber büyüyecekler (Ben yapamadım amahihoyyyt)
Arkadaşım hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun Allah isteyen herkeze tattırsın bu annelik duygusunu. Yine çok şükür biz şanslıyız 'ANNE' kelimesini hergün duyabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…