Kızlar hamileyimmm.11.870 çıktı sonucum,çok yüksek yani belkide ikiz filandır.Doktorum tektir büyük ihtimalle ama yarın yinede bakar emin oluruz dedi.Şoktayım hala,şu an ne diyeceğimi bilmiyorum.Tuvalete her gittiğimde hala bakıyorum acaba regl oldummu diye?İnanamıyorum bir türlü.
Kızlar hamileyimmm.11.870 çıktı sonucum,çok yüksek yani belkide ikiz filandır.Doktorum tektir büyük ihtimalle ama yarın yinede bakar emin oluruz dedi.Şoktayım hala,şu an ne diyeceğimi bilmiyorum.Tuvalete her gittiğimde hala bakıyorum acaba regl oldummu diye?İnanamıyorum bir türlü.
canıımmmm çok tebrik ederim, maşallahgözünüz aydın, ne mutlu sana yaaa, çok sevindimkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun tedavi sürecinden bahseder misin?neler yaptın klomen mi çatlatma iğnesi mi kaç yumurtan olmuştu[/QUOT
Sağol canım.Zaten daha öncede yazmıştım bu şekilde hamile kalırsam herkese tavsiye edicem diye.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim,kısmet olmadı.Hem de yumurtlamamda çatlamada filan problem yoktu.Doktorum bu sefer merional 75 diye iğneler verdi,klomen yerine 7 gün boyunca göbekten bu iğnelerden oldum.5-6 tane sağlıklı yumurtam oluştu,sonra yine çatlatma iğnesi oldum.Bu yüzden ikiz olmasından filan şüpheleniyorum,internetten baktım herkesin değeri en fazla 500 filan çıkmış.Bence çok yüksek çünkü sat'tan sonra 3-4 gün geçti.
cok saol canım allah razı olsun, inşallah tez zamanda burdaki herkes hamiş kalır:) senin bebiş nasıl, hissettiyor mu kendini
hadi gözün aydın canım inşallah sağ salim kucağınada alırsın
hayırlı olsun tedavi sürecinden bahseder misin?neler yaptın klomen mi çatlatma iğnesi mi kaç yumurtan olmuştu[/QUOT
Sağol canım.Zaten daha öncede yazmıştım bu şekilde hamile kalırsam herkese tavsiye edicem diye.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim,kısmet olmadı.Hem de yumurtlamamda çatlamada filan problem yoktu.Doktorum bu sefer merional 75 diye iğneler verdi,klomen yerine 7 gün boyunca göbekten bu iğnelerden oldum.5-6 tane sağlıklı yumurtam oluştu,sonra yine çatlatma iğnesi oldum.Bu yüzden ikiz olmasından filan şüpheleniyorum,internetten baktım herkesin değeri en fazla 500 filan çıkmış.Bence çok yüksek çünkü sat'tan sonra 3-4 gün geçti.
canım benimde 5 yumurtam oldu cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum her gün çalışıyoruz eşimle:kedi: sen ne kadar çalıştın
canım benimde 5 yumurtam oldu cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum her gün çalışıyoruz eşimle:kedi: sen ne kadar çalıştın
Biz çok fazla çalışmadık aslında 26 ocak'ta çatlatma iğnesi oldum.27-29 Ocak ve 2 Şubat'ta çalıştık sadece.Doktor gün aşırı demişti iğneden sonra ama ona bile tam uyamadık.Kısmet olunca bi şekilde oluyo demekki,akışına bıraktık biz biraz bu sefer:)
maşallah de kendine, canım nasıl sattan 3-4 gün geçti?Sağol canım.Zaten daha öncede yazmıştım bu şekilde hamile kalırsam herkese tavsiye edicem diye.Ben 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi ile denedim,kısmet olmadı.Hem de yumurtlamamda çatlamada filan problem yoktu.Doktorum bu sefer merional 75 diye iğneler verdi,klomen yerine 7 gün boyunca göbekten bu iğnelerden oldum.5-6 tane sağlıklı yumurtam oluştu,sonra yine çatlatma iğnesi oldum.Bu yüzden ikiz olmasından filan şüpheleniyorum,internetten baktım herkesin değeri en fazla 500 filan çıkmış.Bence çok yüksek çünkü sat'tan sonra 3-4 gün geçti.
amiiiin inşallah sultancım, allah iyilik sağlık versin sana da bebişine de :1hug:bebişim gayet iyi 2 hafta sonra tekrar gitcez ultrasona walla hissetmiyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah bu duyguyu
Biz çok fazla çalışmadık aslında 26 ocak'ta çatlatma iğnesi oldum.27-29 Ocak ve 2 Şubat'ta çalıştık sadece.Doktor gün aşırı demişti iğneden sonra ama ona bile tam uyamadık.Kısmet olunca bi şekilde oluyo demekki,akışına bıraktık biz biraz bu sefer:)
ay cok sevındım yaaa eklıyorum lısteye sonucunu dr a gosterdın degılmı
İnŞallah canım ben adetİme 5 gÜn kala yaptırmıŞtım testİmİ 51 ÇıkmıŞtı İkİ gÜn sonra tekrar yaptırdıĞımda İse 155 ÇıkmıŞtı bİr daha da yaptırmadım 8+4 deyİm ben gerÇekten Çok gÜzel bİr duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?