Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar incir kürüyle bal,tarçın,çörekotu karışımını beraber kullanmak acaba zarar edermi.bilgisi olan varsa acilllll cevap verebilirmi?

kızlar yaaa bana yardım edin bugun doktora gittim farlutal verdi adet olmam için gecen ay klomene basladım bu ay aşılamaya gecelimmi dedim zaten yapılacak olan o dedi kafam karıstı yumoşlarım gecen ay catladı ve olgunlastı cok iyi dedi doktorum ama tutmadı esimdede sorun yok nie öyle dediki sizce kafayı yicemmmm izmirden doktor önerisi olan varmı

BEKLENMEYEN ADET TARİHİM:çok üzgünüm:

slm canım benim aşılamadan 14 gün sonra belli olacak bugün de 14. gün bakalım beklemedeyim...şimdilik bişey yok bikaç gün bekliycem allahım inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize de...dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim...

Slm arkadaslar bende tÜp bebek yaptırdım 19 tane yumurtam oldu 15 tanesı kalıtelı cıktı bunlarında 11 tanesı dÖllendı 2 tane koydu doktorum transfere 3 koydurmadıgıma pısmanım ınsallah tutarlar gercu emrıyolarım kalıtelıymıs kalıtesı 8 cıktı beklıyorum 7 gunum kaldı bana dua edın

selam ozgecim nererlerdesin sen merak ettim seni çok anlamadım neden hemen aşılama diyor drun bence sen dr runu değiştir istersen gökalp beye git egepole çok iyi bir dr canım eğer aşılama falan yaptırcaksan ege üniversitesine değil de smyrna arta git ordada sigortalı yapıyorlar canım ben 2 defa kullandım klomeni şimdi 3.kez kullanıcam eğer kistim kaybolduysa sana dr niye hemen aşılama dedi anlamadım hahkında hayırlısı canım gelişmeleri haber verirsin değilmi?merak ediyorum çok kendine iyi bak:1hug:

günydın arkadaşlar yumurta çatlamasından kaç gün sonra hamilelik belli olur

Günaydın Cennetimsin ve diğer bütün arkadaşlar. opuyorumnanaktan
Cennet sen catlatma iğnesi vurulmuş muydun? Eğer vurulduysan üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyormuş gebelik testi için. Çünkü eğer daha önce test yaparsan, ilacın etkilerinden dolayı yalancı pozitif çıkabiliyormuş.

çatlatma iğnesini c.tesi günü oldum yani yaklaşık 10 gün sonra belli olur öyle mi?çok teşekkürler sen regl oldun mu?

çatlatma iğnesini c.tesi günü oldum yani yaklaşık 10 gün sonra belli olur öyle mi?çok teşekkürler sen regl oldun mu?
Büyük olasılıkla bu cumartesi değil, bir dahaki cumartesi yani senin de dediğin gibi 10 güne kadar belli olur canım. Allah hayırlısını versin. Benim adet tarihim 28 şubat. Adet söktürücü içiyorum ama nasıl olsa gününhde gelmeyecek diye başlattı doktor. benim de 10 günüm var yanii eyvahedigeldismile
günaydın güzelleeeer, nasılsınız?

Günaydın Ayşeeemm. Biz iyiyiz gülüm açılışı yaptık, sen nasılsınolumunekankayizsmile

canım gece cok düsündüm yumurtam var ve catlıyo eşimin sperm sorunu yok hormonlar düzgün sanırım doktorum para kazansın die öyle dedi ama ben dedigin gibi yapıcam yumurtası olmayanlar bile aşılamaya gecmeden kac kere klomen kullnıyo kadomer die bir yer var beni dogurtan doktor acmıs cok metettiler oraya gideyim dedim ama bakıcam arastırcam adet olana kadar zamanım var

Günaydın kızlarrr:)Sabah işe gelmeden önce test yaptırdım.Saat 13.30'dan sonra arayacağım sonucu faxlayacaklar.Heyecandan sanırım sabah bağırsaklarım bozuldu,zor çıktım evden.Dua edin benim için,içimde hamileyim gibi bir his yok ama insan yinede heyecanlanıyor tabi.

inşallah hamilesindir

Benim bugün çatlatma iğnesinden sonraki 24.günüm.Çok acele etmek istemedim hatta bunun bile erken olduğunu düşünüyorum aslında ama dayanamadım.Eğer hamilelik varsa bile erken yaptırınca değerler çok düşük çıkıyor,bu sefer niye düşük çıktı acaba yükselirmi diye kendimize dert ederiz.Sabır sabır diyorum hepimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…