canım cok tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındım ama degerın cok yuksek bu kadar yuksek olmaması lazım benımde 2606 cıkmıstı dr um ona bıle cok yuksek ıkız olabılır demıstı bana ama senınkı cok daha yuksek yınede sonuca bak hamılesın ya cok guzel bırseyyyy :lepi::enbuyukkk::teytey::sm_cool:alkisalkisalkis:dance:
canım benimde 5 yumurtam oldu cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum her gün çalışıyoruz eşimle:kedi: sen ne kadar çalıştın
BEN DE BU SEFER HER GÜN ÇALIŞTIM VE TUTTU DENE DERİM SPERMLER ÖLÜYO ZAYIF OLUYOR DİYOLAR AMA BEN BİDE EŞİME KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMIŞTIM İNŞALLAH CANIM SENİNDE TUTAR
allah gönlüne göre versin canım değerin gerçekten çok yüksek sağlıklı olsundasağol sevdacımm.benim beşiz bile olabilir sonuca göre,ay herşeyin hayırlısı bu kadar çok istedik allah bol bol verdi demekki:)))
Bİz gayet İyİyİz almİnascım sen nasılsın mİnİk kızın nasıl[/QUOTE
sagol canım bızde ıyıyız 14+1 deyız mınık kızım degılmıs yanılmıs dr um yakısıklı bır erkekmıss :)) suprız yaptı bızeee
ay cok sevındım yaaa eklıyorum lısteye sonucunu dr a gosterdın degılmı
Telefonla konuştuk doktorumla,önce 111 bin anladı,kesin ikiz yada üçüz dedi.Sonra 11 bin küsur diyince tektir ama yinede bakalım dedi.6 haftalığa göre bakarsak olabilir ama benim 6 hafta olmaması lazım.13 Ocaktan bile saysak olmuyo dimi?Oluyormu yoksa,oluyo galiba.İyice kafayı yedim ben:)))
ilkaycım ınan cok sevındımmm cok heyecanlandım valla
sağol canım yaa.ben dediğim gibi şoktayım.tahlil sonucumu faxlıycaklardı ama telefondaki kız dayanamayıp pozitif dedi.ağlamaktan bir hal oldum,durmadı gözyaşlarım bi müddet.fax gelene kadar yok yanlış dedim kendi kendime,sonra sonucu görünce tekrar şok oldum.bilmiyorum ben nasıl sakinleşicem.
yazarım canımSevdacım benİm adımın yanına doĞum tarİhİnİ 24 eylÜl olarak yazarmısın
Sağol canım yaa.Ben dediğim gibi şoktayım.Tahlil sonucumu faxlıycaklardı ama telefondaki kız dayanamayıp pozitif dedi.Ağlamaktan bir hal oldum,durmadı gözyaşlarım bi müddet.Fax gelene kadar yok yanlış dedim kendi kendime,sonra sonucu görünce tekrar şok oldum.Bilmiyorum ben nasıl sakinleşicem.
canım gayet sakin ol tadını çıkar derim relax yarında doktorun okey dedimi sevdiklerinle paylaşırsın bu duyguyu
yazarım canım
eşinin haberi varmı söyledinmi ılk ogrendıgımızde bızde cok agladıkk cok komıktı hem aglıyorduk hem guluyordukkk
Ona da telefonda söledim malesef,doktorla konuşmadan önce değerim çok yüksek beşiz bile olabilir dedim sevinci kursağında kaldı zavallının.Sonra tekmiş büyük ihtimal diyince rahatladı,çok sevindi ama yüzyüze görmek lazım.
ayyyy ne güzel bi duygu deil mi, inşallah en kısa zamanda hepimiz yasayalım bunu yaaa, eminim ben de cok aglarım ama benim eşim az duygusuz bu konularda, ağlamaz sanırım:roflol:eşinin haberi varmı söyledinmi ılk ogrendıgımızde bızde cok agladıkk cok komıktı hem aglıyorduk hem guluyordukkk
Ona da telefonda söledim malesef,doktorla konuşmadan önce değerim çok yüksek beşiz bile olabilir dedim sevinci kursağında kaldı zavallının.Sonra tekmiş büyük ihtimal diyince rahatladı,çok sevindi ama yüzyüze görmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?