Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım adetin geldiyse ilacı hemek kesmelisin dr runa sor istersen ama öyle oluyor bende içmiştim adetin gelirse bırakıcaksın demişti dr
canım beni doğurtan dr kadomerde diyorsun senin çocuğun varmı ?benim haberim yoktu vallaha bencede iyice araştır ondan sonra git yaa artıkdrlarda paracı oldular biz ne yapcağız bilmem hakımızda hayrılsı artık ne diyelim gelişmeleri haber verirsin artık k.i.bopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın kızlarr nasılsınzzz.. off benım kafam cok karıstıı yaa ..dün gttım dr (klomen bıttı gıttım)yumurtalıklarıma baktı ii dedı sol taraftakı buyumus dedı iğnemı verdı.dün vuruldum iğnemı bana cts gununden başla dedı ilşkıye.sımdı cts gec olmus olmuomu yanı 36 saat içişnde catlıosa bu yumurtalıkl iğneden sonra bana nıe cts dedı dr.hem cts esım içinde test yapıcaktık bunuda soyledım tmm cts yaptr getır bakım dedı.off sabah tahlıl aksam ilşkı olurmukı hem yanı,bugun gıdım dr dıorum sorımm bı en ii si bu galıba

kafam karıstıkca sınırlerım bozuluoo iice yaa hem kasıklarım agrımya basladı benım :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

benim iğnemcumartesi günü yapıldı o günden bri çalışıyoruz riske atma bence çlışmay başla sperm 5 gün canlı kaabiliyor ve yumurtayaulaşabilmesi için bayğı uzun bir yol alması gerekiyor yumurtan çatlarken spermim orada olması iyidr bence çalış riske atma

cnm bızde hep iğneden somrakı gun baslardık 3 gun hergun sonra gun asırı .bu sefer dr nıe araya bırgın koydu anlamadım.

kuzucuum canım ben de cuma aksamı vuruldum, cumartesi akşam baslayın dedi doktorum??? 24 saat sonrasına dedi yani, sen de takma ayol basla işte bugünden, valla ben hala devam ediyorum çalışmalara,dermanım kalmadı:roflol:

kafam karıstıkca sınırlerım bozuluoo iice yaa hem kasıklarım agrımya basladı benım :sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kasıkların ağrısın şekerim, iyidiiirr. Ben klomen içerken hep diyordum aman aman ağrısın da büyüsün diyee. senin kaç tane yumurtan büyümüş söylemedi mi doktor? bana kalırsa da bu akşamdan başlayın çalışmaya. hem benim de kafam karıştı sperm testnden önce 3-4 gün cinsel perhiz veriyorlar normalde doktorlar. Sizinki nasıl olacak ki böyle? En iyisi sen detaylıca bi daha konuş canım doktorunla.

Ha gayret güzelimm, şurrda bi hafta sonra adet tarihin zaten. İnşallah adet olmazsın da, bebişinin müjdesini verirsin. ondan sonra da haftalarca adamı yanına yaklaştırmasan da olur artıık :roflol:
Benim adetime neredeyse 9 gün var ama çook hafiiften accık kan geliyiii bendeen sempatiksalakcinni bu adet söktürücünün marifeti herhalde. akannehir

anam neılım yaaa :)) 1 haftadır full hergunmu sen masalhhhhhhhhhh :))

cnm soylemedı nekadr buyumus kaçtane dıe bende sormadım salak gıbıı.cts baslayınm dedı iğneden sonra araya 1 gun koydu,cts sabah test aksam ikşkıolurmuu yaa aman gdım sorım en iisı dr ben

gunaydın kıslarrr bugun acılısı gec yaptım evde temızlık var kadın ıle ılgılenıyorum arada gelıp bakarım sızlere ne var ne yok hepınız ıyısınız ıns serselom nerde benımmm.....
umutlum sekercım senıde ayrıca opuyorum muck muck

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar...

uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katıldım ama halen bebiş yok tabii..

6 yıldır verdiğim mücadelemde doktorların gazabına uğradığımı anladım şimdiye kadar gittiğim dr. sebeb

bulamamışlardı bebişin olmayışına sebebsiz infertilite demişlerdi son kez farklı bir doktora gideyim

dedim sonra tüp bebek deneyelim diye düşünmüştük eşimle. bu doktorum sebebi ilk görüşte buldu ,

benim problemim rahimde şekil bozukluğu varmış buda hamile kalmama engelmiş kalsam bile düşük

olurmuş ameliyatla düzeltilmesi gerekiyomuş, bende buralardan ayrı kaldığım sürede bunlarla uğraştım

laparoskopi ve histeroskopi yapıldı hem şekil düzeltildi hemde rahim içinde gebeliğe engel ne varsa

temizlendi şimdi 6 yıl sonra sil baştan başlıyoruz herşeye ama ümidim var halen inş. bundan sonra daha

iyi olacak Allahım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri :Saruboceq:

Canım hoşgeldin.Baya uzun bir süre geçirmişsin bu yolda.Ama inşallah bu bekleyişlerin bebişini kucağına almanla bitecek.
Doktor olayının önemi burada bir kez daha ortaya çıktı. ne yazıkki gidiyoruz ve güveniyoruz doktorlara ama bazen de böyle talihsizlikler ortaya çıkabiliyor.Bir doktora giderken başka bir doktora gitdince de sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi bir his oluyor ve vazgeçiyorum.Ama bu sağlık!! hiç bişeyi düşünmeden her ihtimali denemek kontrol etmek gerekiyor.
Bu saatten sonra inşallah fazla beklemeden bebeğine kavuşursun canım.

sen neden söktürücü kullandın ki umutluum? amiin canım inşallah burdan hepimiz müjdeleriz birbirimizi, inşallah

anam neılım yaaa :)) 1 haftadır full hergunmu sen masalhhhhhhhhhh :))
canım ben bi carsamba ara verdim, dün geri basladım calısmalara... valla devam et sekerim, hiç bunlatma kendini

hoşgeldiiiiin, canım alıntı yapmıstım, uctu, dün darısı basınıza cok güzel bi duygu demişsin çoook teşekkür ederima.s.

sana da kolay gelsin, kadın geldiği zaman ben kadından daha cok yoruluyorum valla, sen de pek dolanma peşinde napıyosa yapsın boşveeeer keyfine bak

amin canım, hadi inşallah bu kez cok beklemeden gelir bebegin, çok gecmiş olsun, gercekten cetrefilli bi sürec ama katlanıcaz, yeter ki rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın...

kızlar serselo nerelerde? o da full calısma alacaktı, gelemiyo sanırımbilmiyorumkismile

cabaların emeklerının sonucunu en kısa zamnada alırsın ınss canımm ve bebısıne kavsursunn :))

alınasım calısıcaz calsıcazda ben su dr gıdıp sorcam kafamdakılerı:))) dun çalısmadık bugun baslarık artık

Muccckk canıımm hoşgeldiin Şeniz Gülüm kadınla fazla yorma kendini. Ben ömrü hayatımda bir defa kadın aldım eve, benim oğlan 5-6 yaşlarındaydı. Ayak altında dolanmasın diye anneme götürdüm, ama kadın 3 yaşındaki çocuğuyla gelmiiiş ve ben bütün gün çocuk baktım. gamyoncuiremsu daha da o zamandan beri kadın madınnn görmek istemiyymm
Sahiden yaa, serselomm yok benim de aklıma takıldı. Kııızzz adaşıım çık gel neredeysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…