Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım hayırlısı olsun bende igne olsum buay igneyla hamile kalma oranı yüzde kaç acaba merak ediyorum:uhm: banada doktor aşılama dedi ama ben kortugum için istemedim:çok üzgünüm: bu ay hamile kalmazsan aşılama diyor ya napıcam yaptırayımmı yasakkelimeyaptırmayıyımmi kararsız kaldım korku çok var aman ne bileyim inşallah gerek kalmaz[/QUOTE]

merhaba kızlar beni soruma cevap vericek yokmu bilginiz yokmu :uhm:

bende ekimin üçünde başladım gonapheneye şimdi bitti tabiki 13 ekimde doktora gidicem yine neolacak bilemiyorum.

ne demek alırmısınızzzz tabiki laırız canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel güzel büyümüştür yumurtalar ama bak canım yani daha çatlamamıştır muhtemelen yani daha hamiş değilsindir çatladıktan sonra 12 13 14 gün sonra belli olurrr

listeye eklenmek isttiyosan ne zman adet olmayı bekliyosan o tarihi verrrrr olurmu cicim
bak sen hamiş kalabilmişsin şükür. ben onu da beceremedimmm . tabi allah hayırlısını versin cümlemizeeee en iisini en doğru zamanı en doğru olanı şüphesiz rabbimiz bilirrr

merhaba kızlar beni soruma cevap vericek yokmu bilginiz yokmu :uhm:[/QUOTE]

canım aşılamada %20 %25 diye biliyorum çatlatmayla ise normal şans la aynı aşılamadan neden koktuğunu anlamadım bi tüple eşinin spermlerini yumurtalıklara yakın bi yerde bırakıyolar bu kadar vajinal ultrasonla aynı gibi korkulacak bişe deil bence olmazsa hemen aşılamaya geçççççç ben olasm bi dakka durmam benim ki daha öle bişe demedi

teşekkür ederim beni aranıza aldıgınız için.ben tabiki yeni başladım ilaca daha birşey belli degildir muhtemelende ben umut ediyorum bu ilaç bana iyi gelsin hamiş kalayım.3 senelik evliyim doktor bana yumurtalıklarında tembellik var dedi.ilk düşük yaptım 2 ay önce umudum şuki demekki hamile kalabiliyorum.hiç olmayadabilirdi.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

10.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM?????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::11EKİM
moril:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EKİM
nina55 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :13EKİM
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.:::::: :::::13EKİM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EKİM
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::23EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
nesemese:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::?????
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????

KASIM LİSTESİ

hikrobaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2KASIM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
milkshake:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????

HABER ALAMADIKLARIMIZZ DURUMUNUZ NEDİR?????

nbatur55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EYLÜL????????????????
SADOLİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EYLÜL????????????????
NEHİR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::20EYLÜL???????????????
perlin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::20EYLÜL???????????????
tuanna23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EYLÜL???????????????
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 EYLÜL???????????????
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29EYLÜL???????????????
cocosh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::29EYLÜL???????????????
KIRMIZIBEYAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30EYLÜL???????????????
sultan 49::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????????????????
****ÜsLuB****..................................... ..????????????????????
LOLO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::????????????????????
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
OelfidaO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::????????????????????
d.e.s.i.r.e.:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::????????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

canım benim kasım da 1 sene olcak evleneli ama hiç korunmadık olmadı..dememkki var bi hayır işte haziran ve temmuzda klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum bi de ben pko hastasıyım yani polikistik over yani yumutalıklarım da çatlamayan ama gelişmeyen çok küçük ama çok sayıda yumurtam var ve de regl düzensizliğim var işte böleeee ama sen hamiş kalmışsın kötü bitmiş ama olsunnn demekki kalabiliyosun dr un bi dahakin de daha dikkatli tedbirli olur

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s. DURUMUMU KISACA SANA ANLATAYIM BEN 3 AY GONAPHENE TEDAVİSİ GÖRDÜM SONUÇ ALAMADIM BEN ADETLİYKEN DOKTORA GİTTİM DOKTORUM BU AY İLAÇ KULLANMA DEDİ EŞİN KULLANSIN DEDİ SANADA BİRDAHAKİ ADETİNDEN HEMEN SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKERİZ ONA GÖRE TEDAVİNE YÖN VERİRİZ DEDİ EŞİME SPERM TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ FENA DEĞİL AMA DOKTOR SPERM KALİTESİNİ ARTTIRSIN DİYE ONA EYLÜL AYINDA KULLANMASI İÇİN GONAPHENE VERMİŞTİ( BULAMADIĞIM İÇİM KULLANAMADI DOKTORADA ULAŞAMADIM KLOMEN KULLANSA OLURMU DİYE SORAMADIM) YANİ BU AY BOŞ GEÇTİ NE BEN NEDE EŞİM İKİMİZDE KULLANMADIK YENİ ADETİM 15 EKİM ŞİMDİ O GÜNÜ BEKLİYORUM DOKTORA SORACAĞIM EĞER GONAPHENEYİ BULAMAZSAM KLOMEN KULLANABİLİRMİYİM DİYE AMA İLLAKİ GONAPHENE DERSE YARDIMINIZA İHTİYACIM OLACAK BU YÜZDEN HENÜZ DAHA ZAMANIM VAR YANİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:1hug:

merhaba kızlar beni soruma cevap vericek yokmu bilginiz yokmu :uhm:

canım aşılamada %20 %25 diye biliyorum çatlatmayla ise normal şans la aynı aşılamadan neden koktuğunu anlamadım bi tüple eşinin spermlerini yumurtalıklara yakın bi yerde bırakıyolar bu kadar vajinal ultrasonla aynı gibi korkulacak bişe deil bence olmazsa hemen aşılamaya geçççççç ben olasm bi dakka durmam benim ki daha öle bişe demedi[/QUOTE]

canım saolsın ama ne bileyim aşılamada enjekterle rahimin içine igne yapmıyorlarmı:uhm:
rahim filmim kötü geçti çok agladım bagordım oyüzden aynı oluçak diye korkuyorum :a015:

kızlar HAMİLEYİM :) karbonat testi tuttu,ateş kontolü doğru çıktı yükseldi hep düşmeden,bugün öğl.sonra eve geldim ve gelirken aldığım testi yaptım,silik te olsa çıktı,adet günüm bugündü

anam hayırlı olsun allahım yarabbim şükürler olsun hadi bak çok uğraşmadan mevlam sana verdi bebişini allah kucağına alamayıda nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla en yakın zamanda kan testi yaptır dr a git emiiii ihmal etme hemen randevu all ok???

sağlıklı huzurlu mutlu bi hamişlik nasip etsin emvlam bizleri de dualarında hatırl emi bize de dua et yaniii ....

şimdi seni hamişlere ekliyom hadi en kısa zamanda ultrason resmini bekliyozzzz oldumu cicim hamişim diye bizi bırakma ama merak ederizzz kendinden haberdar etttt

klomen mi gonaphene mi?????

çok mutlu umutluyum umut oldun bize anam yoksa başak ablamız damı hamişşşşşşş ,inşallah çifte bayram ehehehehehehe eşine nasıl müjde verdin bacım az anlatsannnaaaa

çok saol semacım,inan burayı takip ediyordum ama ilk bu ay sizlere katıldım,gerçekten sizlerle paylaşınca daha da mutlu oldum,allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş,hayırlısıyla...ben gonaphene kullandım,yumurtlama sorunum yoktu ama kolaylaştırması için verdi sanırım dr,işten geldim,gelirken test aldım baktım hafif te olsa pozitif,zaten bikaçgündür ateşim yüksekti,karbonat testinde de çıkmıştı ve belirtiler vardı,midem kabarıyodu ve uyuyordum,bekliyorduk yani olmasını,bugün adet tarihim ama hemen çıktı,eşim toplantıda old için konuşamadık bende msj attım,sonra aradı zaten hemen:) şimdi yolda geliyor,kızlar allah size de tez zamanda nasip etsin dualarım sizinle,yine buralarda olacağım

morilcim hadi gözün aydınnnnnnn çok sevindim ama karbonat testi bende tutmadı dün ögleden sonra test yaptım negatifti adetimi pazartesi bekliyorum ay çok mutlu oldum allah kucagına almayı nasip etsin kız bizim içinde dua et sen iki canlısın şimdi gerçek olur duaların

semacım kızımı okuldan almaya gidiyorum gelince tekrar yazarım ay çok mutlu oldum moril arkadaşımıza şu karbonat testini birdaha yapem bakim

canım çok sevindim hihoyyyt allah analı babalı büyütsün saglıklı bir şekilde bebegine kaydirigubbakcemile2 kavuşursun hadi hayırlı hamilelikler

okuldan gelirken karbonat aldım ama benim yaptıklarım tek kullanımlık paket idi şimdi karbonat dedim ama üzerinde cep sodası yazıyor neyse yaptım sadece baloncuklar çıktı köpürmedi bende tutmadı zaten hastanedeki hemşire aşılama olmadı şansın düşük kan testi yaptıgımıza degmez dedi :çok üzgünüm: ama moril bize çok güzel bir bebişle geldi bizde onu severiz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…