bende ekimin üçünde başladım gonapheneye şimdi bitti tabiki 13 ekimde doktora gidicem yine neolacak bilemiyorum.
canım hayırlısı olsun bende igne olsum buay igneyla hamile kalma oranı yüzde kaç acaba merak ediyorum:uhm: banada doktor aşılama dedi ama ben kortugum için istemedim:çok üzgünüm: bu ay hamile kalmazsan aşılama diyor ya napıcam yaptırayımmı yasakkelimeyaptırmayıyımmi kararsız kaldım korku çok var aman ne bileyim inşallah gerek kalmaz
ne demek alırmısınızzzz tabiki laırız canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel güzel büyümüştür yumurtalar ama bak canım yani daha çatlamamıştır muhtemelen yani daha hamiş değilsindir çatladıktan sonra 12 13 14 gün sonra belli olurrr
listeye eklenmek isttiyosan ne zman adet olmayı bekliyosan o tarihi verrrrr olurmu cicim
bak sen hamiş kalabilmişsin şükür. ben onu da beceremedimmm . tabi allah hayırlısını versin cümlemizeeee en iisini en doğru zamanı en doğru olanı şüphesiz rabbimiz bilirrr
teşekkür ederim beni aranıza aldıgınız için.ben tabiki yeni başladım ilaca daha birşey belli degildir muhtemelende ben umut ediyorum bu ilaç bana iyi gelsin hamiş kalayım.3 senelik evliyim doktor bana yumurtalıklarında tembellik var dedi.ilk düşük yaptım 2 ay önce umudum şuki demekki hamile kalabiliyorum.hiç olmayadabilirdi.
mavis ilaca ne zaman baslaman gerekiyor du sure geçiyormu bende burdakilere sorup kargo yapabilirim sana. telefonla once sorayım ben leventteyim. haber yazarım sana
basak ama henuz adet olmadın değilmi adet gelmeden umutları tuketmek yok..
valla asılama için pek çok dr aynı seyi soyluyor sansı biraz olsun artırıyor v e gercek olan sey ise asılama ile hamile kalan insanlar var az vs artırıyor ama etken iste sonuçta.
merhaba kızlar beni soruma cevap vericek yokmu bilginiz yokmu :uhm:
arkadaşlar bende varım yeniyim hayırlısı bakalım
kızlar HAMİLEYİM :) karbonat testi tuttu,ateş kontolü doğru çıktı yükseldi hep düşmeden,bugün öğl.sonra eve geldim ve gelirken aldığım testi yaptım,silik te olsa çıktı,adet günüm bugündü
kızlar HAMİLEYİM :) karbonat testi tuttu,ateş kontolü doğru çıktı yükseldi hep düşmeden,bugün öğl.sonra eve geldim ve gelirken aldığım testi yaptım,silik te olsa çıktı,adet günüm bugündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?