arkadaşlar hamile kalmak için her ay bekliyoruz.ve bu olay beyinde bitiyo çok istedigimiz için olmuyo.aslında başka meşguliyetler bulsak yani umursamasak yada bebeiş istemesek hemen hamile kalırız.yani öyle oluyo çogunlukla.bir kadın doktora gitmiş doktor onu tatile göndermiş olmuyo diye stres yapıyo diye kafasını dagıtması yani hamileligi düşünmemesi için tatil yap demiş sora kadın hamile kalmış.demek istedigim umursamaz numarası yapmamız lazım beynimiz yumurtalara bile hükmediyo.
iyi akşamlar hanımlar kimse yok sanırım hepinizde iyisinizdir umarım.iyi haberlerinizi okudum çok sevindim hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum ve sevinçlerini paylaşıyorum.4 günüm var adet günüme ama hiç bir belirti hissetmiyorum hoş geçen ay bütün belirtileri fazlasıyla hisstmiştim ben bu belirti işine inanmıyorum.geçen ay klomen kullanmıştım belki ondan dı.bu ay sadece glukofen diye bir şeker ilacı kullandım ne işe yarayacak onuda bilmiyorum.hayırlısı doktor ne derse yapıyoruz.umudumuz Allah tan tabi.
ben varım canım ama bir türlü kk giremedim sorun var sanırım şimdi girdim nasılsın canım nezman tedaviye başlıyaçaksın birde bende pko var diyorsun ben nedemek oldugunu bilmiyorum açıklarsan sevinirim ...
kızlar diger beyazmelek arkadaşımızdan haberi olan varmı sonucu belli olmuştur belki buay aşılama yaptırmıştı
kızlar diger beyazmelek arkadaşımızdan haberi olan varmı sonucu belli olmuştur belki buay aşılama yaptırmıştı
canım bi ara kan testi yaptırmıştı ama 3 falan mı ne çıkmıştı 10. gün
bugüb adet günüydü sanırım idrar testi yapmış negatif çıkmış benneyaptımki
dıptıscım üzüldüm şimdi bak he çok umutluydum blki vardır da idrarda çıkmamıştır ki inşallah öledirrrr sen nelr yapıyosun heryerde okuyom seni hheheehe takipdeyim heeee :)kaydirigubbakcemile3
evet ama belki idrarda çıkmamıştır belli olmaz
canım ben bu ay ilaç almadım daha önce yazmıştım buraya
eşimde lökosit fazlalığı vardı meğer prostatda iltahap varmış
neyse antibiyotik tedavisine başladı
bende 1 yumurta var ama 16. gün12mm kısacası işe yaramaz
önümüzdeki ay yeniden ganophene başlıcam ama bu defa sabah akşam 2 olacak toplamda
evet canım haklısın dogru söylüyorsun ama elimizde olan birşey deilki:uhm:
ben kendimi hep birşeylerle oyalamaya çalışıyorum ama nekadarda olsa aklımda sürekli onu düşünüyorum yapabilmek çok önemli..
dedigin ismi tanımıyorum hayırdır neden sordunki
umut furkan isimli biri arkadaşlık teklifi mail göndermiş ondan sordum ben o ismi görmüştüm sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?