Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kıprasıyorrrkarnı acıkınca hıc durmuyor hep yemek saatınde tepısıyor yemek yıyorum 10 dk sonra tık hareket yokkaydirigubbakcemile3 cok oburr zaten dr da normal doguramazsın dedı bebek cok toplu bu hızla buyumeye devam ederse 4ooo gr ın uzerınde olur dedı :1shok:bızım kız kesın evde kalacak bır ayak varr palet gıbı valla akannehir dr bu haftalarda 30-40 gr arasında olmalı dedı bılemedın 50 gr oda max dedı bızım kız ıse 122 gr :1shok: babamız kara kara dusunuyorr bu sabah oldum gulmekten dıyorkı anne bu bebegın buyumesı durur demı bu hızla buyumeye devam etmezz annemde dıyorkı zavallı kadın yok oglum asıl bu aydan sonra baslar hızla buyumeye :1shok: esımın yuzunu gormelıydınız kaydirigubbakcemile3

:roflol: Alllahhh iyiliğinizi versin emii, çok güldümm. :roflol: Hakkaten dee bu aydan sonra başlar aslında büyümeyee. Büyük bebeğe bakmak da çook kolay olsa gerek. Benim oğlan 2400 gr doğmuştu. Doğduktan sonra da su kaybı yaşıyor bebekler daha bi zayıflıyorlar. Yani 2000 gr a kadar inmişti. Sağlıklı olsun daa hepsi bizim başımızın tacıı. Annelerinin kuzuları onlarrr. Kızıımız hele bi doğsun da o zaman da gör sen babasınınn bi tanesii olceek.

hayırlısı ıle ıns :Saruboceq: babamız cok komık yaa akannehir bır gorsenızzdelikafadulden

merhaba kızlar,

şu saate kadar internette problem vardı giremedim nasılsınız ??

4 mart canim benim beklemedigim tarih:)

Merhaba canım hoşgeldin. Bugün yine tenha buralar. Benim de işlerim yoğun, arada sırada bakıyorum. Sen nasılsın şekerim.

hoşbulduk canım benim baya tenhalaşmış haklısın herkes nerelerde acep bilmiyorumkismile

valla ne olsun şekerim bende yogunca çalışıyorumda int problemliydi oldu girip bakem dedim kimsecikler kalmamış yahu :)

ahanda tecrübeli biri dediğine göre helenacım inşallah gebelik belirtisidir canım yaaa
insallah canim husrana ugramayiz ins bu ay da...fakat benim bobrek tasi problemim de var..hatta yumurtlama gunu sag kasigim agriyordu ama bu ay soldan yumurtlamistim neden diye dusunurken tas nuksetmis yine..bol su iciyorum dussun diye...bu kokunun tasla ilgisi de olabilir ya da bobrekte bi enfeksiyona neden olmussa tas o da olabilir...daha once 2 kere dusurdum tas gerci bu koku yoktu..off testte yapamiyorum korkudan..aslinda adet gecikmesini beklemeye gerek olmayan testler var..bi hafta var adetime..yaptirsam buyuk ihtimal cikar

:roflol::roflol: devam mı:sm_cool:

allah razı olsun sultancım,senin de kandilin ve cuman mübarek olsun a.s.
:roflol:sen varyaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım nerelerdesin senklava:klava:çalışmadaydın sanırım inş. güzel haberini bu ay duyarız
inşşş cnm inşşş valla calısmalara devam bakalım artıkk bu sefer ne olcakkhihoyyyt

alımınasım amannnnnnnn bzım kızzz tombiş olcak valla deseneee :CüvCüv:

yine geç girdim,bugün yoklamayı kim aldı.yok mu yazıldım acep.bilmiyorumkismilebahane olurmu bilmem ama.walla aklım hep burdaydı,özledim sizleri.saat daha erken fakat galiba kimsecikler yok.:sinifsinif:

adetime 6 gun var ama kanda cikarmi dersin?tek belirtim idrar kokusu:bbo:

adetime 6 gun var ama kanda cikarmi dersin?tek belirtim idrar kokusu:bbo:

canım acele etme bikaç gün daha bekle derim ben.seni çok ii anlıyorum,değil günler saatler,dakikalar geçmiyo,ama ümitlenip hüsrana uğramakta kötü.rabbim nasip eder inşallah tez zamanda hamileliği de hepimizin yüzü güler.opuyorumnanaktan

benimde adetime 6 gün var dayanamadım bu gün tahlil içn kan vermeye gittim.ptesi çıkacakmış ama.bende klomen kullandım ve adetimin 16. günü duphaston a başladım.şu anda karnımda regl olacakmış gibi ağrı var.çok stresliyim ayrıca...sanırım hamilelik belirtisi olabiliyormşbu ağrılar.alahıminşallah hamileyimdir......

mrb kızlar umarım herkes iyiydir.yarın hafta sonu çoook mutluyum ya.
yeni hamişlerimiz en kısa zamanda olur umarım.benimde yarın bürgün yumurtlama günüm çalışmalara bütün potansiyelimizle başlıyoru artık.karar verdi bu ay her gün yapcaz önceki aylar gün aşırı yapıyoduk işe yaramadı birde bu şekilde deneyelim dedik.umarım bu ay olur.

canım umarım hamişsindir.sakin olmaya bak stres yapmamaya gayret et stresten insan kafayı yiyebilir bilirim o duyguyu.umarım bebişin gelmiştir.tedavi görmeye ne zaman başladın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…