kanda mı baktırmıstın? valla canım benim olayım halka maloldugu ve sivas da kücük yer oldugu için bi kan versem herkesin haberi olur:roflol: o yüzden sabahları gizli gizli idrarda bakıyorum, ama ı ıh ikinci çizginin yerinde yeller esiyorkaydirigubbakcemile2inş. gelmez adetin bende çok stresliydim o günlerde onun için dayanamadım 1 gün vardı test yaptırmıştım..bebişin inş. gelmiştir canım..
ayyy o zevk hanesi mahvetti zaten beni:roflol:artık kocişimle zevk hanemizi dolduruyoruzbilmiyorumkismile birazda zevkine olsun demi amakaydirigubbakcemile3
günaydın arkadşlar, hayırlı cumalar,
Herkese günaydııınn. Yaşasın cuma geldi sonundaa.
gunaydın kızlar bısey soracam, klomenı kullanırken ılıskıye gırmek gereklımı yoksa gerekmezmı ?
canım zaten adetin 4-5 günleri kullanmaya baslıyorsun ya, adet tam bitmemiş oluyor, toplamda da 5 gün kullanıyorsun zaten, yani son gönlerde size kalmıs bişey birlikte olup olmamak, ama döllenme acısından uygun günlere takabül etmiyor klomen kullanılan günlergunaydın kızlar bısey soracam, klomenı kullanırken ılıskıye gırmek gereklımı yoksa gerekmezmı ?
canım koku duymadım da tortu gibi şeyler olabiliyormuş idrarda, onu duydum, iltihap durumu falan deildir inşallahgunaydin kizlar bisey sorucam idrarda kotu koku hamilelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 1 hafta var daha bu ay yumurta takibi yaptirmistik ve bekliyoruz ama daha hayatimda boyle kotu koku tecrubesi yasamamistim..bilen var mi?
iltihap oldugunda yanma oluyor bende kokudan ziyade..bu sefer afedersiniz idrar bembeyaz( ki iltihapta koyu olur) fakat burnumu tikiyorum yaa..canım zaten adetin 4-5 günleri kullanmaya baslıyorsun ya, adet tam bitmemiş oluyor, toplamda da 5 gün kullanıyorsun zaten, yani son gönlerde size kalmıs bişey birlikte olup olmamak, ama döllenme acısından uygun günlere takabül etmiyor klomen kullanılan günler
canım koku duymadım da tortu gibi şeyler olabiliyormuş idrarda, onu duydum, iltihap durumu falan deildir inşallah
gunaydin kizlar bisey sorucam idrarda kotu koku hamilelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 1 hafta var daha bu ay yumurta takibi yaptirmistik ve bekliyoruz ama daha hayatimda boyle kotu koku tecrubesi yasamamistim..bilen var mi?
iltihap oldugunda yanma oluyor bende kokudan ziyade..bu sefer afedersiniz idrar bembeyaz( ki iltihapta koyu olur) fakat burnumu tikiyorum yaa..
ahanda tecrübeli biri dediğine göre helenacım inşallah gebelik belirtisidir canım yaaabende olmuştu kötü koku.
canım benım buaralar gıremedım ya bilmiyorumkismilenasılsın napıosun gecmısı okuyamadım bayaaa yazmıssınz ne var ne yokk bakalımmarkadaşlar kuzu nerde
evet kuzu yok bu aralar.nerdeki acep.fisfisfis
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledım sızııııııııııı ...almınasım, serselom, gııııı cetrefıllıııı ,umutlu,dılemyare,azez,ozgeozge,sultan,esemos hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus
ben hiç özlemedim kiiiii:roflol::roflol:
kuzuuuuuu diz dirsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin sefa getirdin canım benim şaka heeeelaelaelaelaelae
:roflol::roflol: devam mı:sm_cool::roflol::roflol:yerlerdeyımmmmmmmmmm:roflol:sen benı ozlemedın hemde benııııııııııııııı:1shok: :roflol:dızdrısek hahahahah:roflol::roflol:hosbulduk cnmmmmmmmmm
günaydın arkadaşlar hepinize dün hamiş olmayan arkadaşlar için dua ettim inşallah kabul olur kuzucum nasılsın incir kürü yapmıştın sen bu ay değilmi
allah razı olsun sultancım,senin de kandilin ve cuman mübarek olsun a.s.herkesin hem kandili hemde cuması mübarek olsun
ne guzel soyledin oyle:))korkuyorum kanda baktirmaya 4 mart adet tarihim daha var gerci ama simdi baktirsam cikar aslinda...napsam bilmiyorum..umit ediyor halde kalmak istiyor bir yanim:)ahanda tecrübeli biri dediğine göre helenacım inşallah gebelik belirtisidir canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?