Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inş. gelmez adetin bende çok stresliydim o günlerde onun için dayanamadım 1 gün vardı test yaptırmıştım..bebişin inş. gelmiştir canım..
kanda mı baktırmıstın? valla canım benim olayım halka maloldugu ve sivas da kücük yer oldugu için bi kan versem herkesin haberi olur:roflol: o yüzden sabahları gizli gizli idrarda bakıyorum, ama ı ıh ikinci çizginin yerinde yeller esiyorkaydirigubbakcemile2
artık kocişimle zevk hanemizi dolduruyoruzbilmiyorumkismile birazda zevkine olsun demi amakaydirigubbakcemile3
ayyy o zevk hanesi mahvetti zaten beni:roflol:

arkadaşlar hepinizin mevlit kandili kutlu olsun alminas sonunda cinsiyetini öğrendin canım kızın olacakmış şu mübarek günde hepinizin duaları kabul olsun allahım herkese ikiz bebekler versi allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar

valla şükür umutlum gercekten nihayet cuma geldi, ben çarşambadan beri bugün cuma de mi diye dolandım durdum:roflol: uyumak istiyoruuummirmirmirmir

gunaydın kızlar bısey soracam, klomenı kullanırken ılıskıye gırmek gereklımı yoksa gerekmezmı ?

gunaydin kizlar bisey sorucam idrarda kotu koku hamilelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 1 hafta var daha bu ay yumurta takibi yaptirmistik ve bekliyoruz ama daha hayatimda boyle kotu koku tecrubesi yasamamistim..bilen var mi?

gunaydın kızlar bısey soracam, klomenı kullanırken ılıskıye gırmek gereklımı yoksa gerekmezmı ?

yok canim gerekmez cunku klomen mevcut folikulunun icindeki yumurtalarin gelisimini sagliyor 5 gun kullandiktan sonra asil buyumeye basliyorlar.bebek icin o yumurtanin en az 18 mm ye gelip catlamasi ve o zaman illiskiye girilmesi gerekiyor..buyurken girersen olmaz catlamasi lazim:) o da zaten klomenle birlikte (adetin 5. gunu aldigini varsayarsak)10 gunu buluyor

canım zaten adetin 4-5 günleri kullanmaya baslıyorsun ya, adet tam bitmemiş oluyor, toplamda da 5 gün kullanıyorsun zaten, yani son gönlerde size kalmıs bişey birlikte olup olmamak, ama döllenme acısından uygun günlere takabül etmiyor klomen kullanılan günler
gunaydin kizlar bisey sorucam idrarda kotu koku hamilelik belirtisi olabilir mi?benim adetime 1 hafta var daha bu ay yumurta takibi yaptirmistik ve bekliyoruz ama daha hayatimda boyle kotu koku tecrubesi yasamamistim..bilen var mi?
canım koku duymadım da tortu gibi şeyler olabiliyormuş idrarda, onu duydum, iltihap durumu falan deildir inşallah

iltihap oldugunda yanma oluyor bende kokudan ziyade..bu sefer afedersiniz idrar bembeyaz( ki iltihapta koyu olur) fakat burnumu tikiyorum yaa..

arkadaşlar kuzu nerde
canım benım buaralar gıremedım ya bilmiyorumkismilenasılsın napıosun gecmısı okuyamadım bayaaa yazmıssınz ne var ne yokk bakalımm
evet kuzu yok bu aralar.nerdeki acep.fisfisfis

valla degık bısy yok cnm gıremedım buaralar ,calısmalara devamm:kedi:yarın dr gıtcem bende :)))

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özledım sızııııııııııı ...almınasım, serselom, gııııı cetrefıllıııı ,umutlu,dılemyare,azez,ozgeozge,sultan,esemos hepınıze gunaydınnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

ben hiç özlemedim kiiiii:roflol::roflol:

kuzuuuuuu diz dirsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin sefa getirdin canım benim şaka heeeelaelaelaelaelae

günaydın arkadaşlar hepinize dün hamiş olmayan arkadaşlar için dua ettim inşallah kabul olur kuzucum nasılsın incir kürü yapmıştın sen bu ay değilmi

ben hiç özlemedim kiiiii:roflol::roflol:

kuzuuuuuu diz dirsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin sefa getirdin canım benim şaka heeeelaelaelaelaelae

:roflol::roflol:yerlerdeyımmmmmmmmmm:roflol:sen benı ozlemedın hemde benııııııııııııııı:1shok: :roflol:dızdrısek hahahahah:roflol::roflol:hosbulduk cnmmmmmmmmm

:roflol::roflol:yerlerdeyımmmmmmmmmm:roflol:sen benı ozlemedın hemde benııııııııııııııı:1shok: :roflol:dızdrısek hahahahah:roflol::roflol:hosbulduk cnmmmmmmmmm
:roflol::roflol: devam mı:sm_cool:
günaydın arkadaşlar hepinize dün hamiş olmayan arkadaşlar için dua ettim inşallah kabul olur kuzucum nasılsın incir kürü yapmıştın sen bu ay değilmi

herkesin hem kandili hemde cuması mübarek olsun
allah razı olsun sultancım,senin de kandilin ve cuman mübarek olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…