- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
hayırlısı olsun canım ben zaten 2 yle başalmıştım o doz da da ancak 1 oluşmuştıu her 2 ay da.. o yüzden iğnelere geçecez dr um sölediiii
hı bi de sana bişe sorcam şimdi ben klomen kullanmıyom ya burda yazışmam kurallara aykırı mı konuyla alakasızmı hani yeni kurallar çıktı ya çöözemedim bi türlü atılmayayaım da çok üzülürüm sonraaa
ne gibi güzelim tam olarak anlayamadım sorduğun soruyu
ya canım tam aynısı depil ama konu başlıklarıyla alakalı olmayan yazılardan puan düşülecek ve ceza verilecek yazıyodu şimdi ben klomeni bıraktım ya hani dönüşüm yok yani bi daha kullanmıcam gibi ama burada bazen başak şeylerden de bahsediyoz ya işte şöleydi böleydi gibi hamişlikle alakalı değil o sakıncalı durummu diyorum inşallah anlatabilmişimdirrr
kızlar HAMİLEYİM :) karbonat testi tuttu,ateş kontolü doğru çıktı yükseldi hep düşmeden,bugün öğl.sonra eve geldim ve gelirken aldığım testi yaptım,silik te olsa çıktı,adet günüm bugündü
kıalr oylama yapalım şimdi listedeki hamişlerin çoğu buraya artık uğramıyo kaldrırayımmı yoksa orda onları görmek size ii mi geliyo??????
arkadaşlar merhaba
İnternet bir süre yoktu o nedenle giremedim. benim bu ay 2. kolmen ayım. Ekim 14 te regl günüm. İçimde pozitif hisler var.. allahım inşallah olur.. Yanlız takıldığım konu şu.. bazı arkadaşlar klomeni 6 ay kullanmış. 3 ayda bir ara vermek gerekmiyormu..? Benim doktorum 3 ay kulllan demişti..Semacığım listenin büyüdüğünü görmek sevindirdi beni.... allah herkeze nasip eder inşallah. Hamiş arkadaşlar allah tamamına erdirsin.
öncelikle herkese merhaba
bu ay ben ilk defa klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum
doktorum çatlama olmadı diye ovitrelle iğne olmamı söyledi oldum
yumurtam yine çatlamADı ve kistllerşti doktorum regl olunca kistler gider
bir dahaki ay yumurtanı daha daha erken çatlatıcaz o zaman çatlar dedi..
tabi bu ay da kavuşamadım isteğime
kızlar sizinde başınıza böyle bir olay geldimi çok üzüldüm ....
sonki hiç çatlama olmuycakmış gibi üzüldüm
olumlu olmaya düşünmeyeçalışıyorum ama bilmiyorum işte fikirlerinize ihtiyacım var
herkese şimdiden teşekkürler...seygiyle kalın...
kızlarya yumurtam gelişmedıgı için regl olmam için ilaç verdi yanı beni kasım ayına yazarsanız sevınırım
CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMa.s. DURUMUMU KISACA SANA ANLATAYIM BEN 3 AY GONAPHENE TEDAVİSİ GÖRDÜM SONUÇ ALAMADIM BEN ADETLİYKEN DOKTORA GİTTİM DOKTORUM BU AY İLAÇ KULLANMA DEDİ EŞİN KULLANSIN DEDİ SANADA BİRDAHAKİ ADETİNDEN HEMEN SONRA RAHİM FİLMİ ÇEKERİZ ONA GÖRE TEDAVİNE YÖN VERİRİZ DEDİ EŞİME SPERM TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ FENA DEĞİL AMA DOKTOR SPERM KALİTESİNİ ARTTIRSIN DİYE ONA EYLÜL AYINDA KULLANMASI İÇİN GONAPHENE VERMİŞTİ( BULAMADIĞIM İÇİM KULLANAMADI DOKTORADA ULAŞAMADIM KLOMEN KULLANSA OLURMU DİYE SORAMADIM) YANİ BU AY BOŞ GEÇTİ NE BEN NEDE EŞİM İKİMİZDE KULLANMADIK YENİ ADETİM 15 EKİM ŞİMDİ O GÜNÜ BEKLİYORUM DOKTORA SORACAĞIM EĞER GONAPHENEYİ BULAMAZSAM KLOMEN KULLANABİLİRMİYİM DİYE AMA İLLAKİ GONAPHENE DERSE YARDIMINIZA İHTİYACIM OLACAK BU YÜZDEN HENÜZ DAHA ZAMANIM VAR YANİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:1hug:
of kızlar moralim çok bozuldu benim dr.um günde 1 tane klomenin yarısını sabah yarısını akşam içmemi söylemişti bütün olarak içme dedi bugün bir dr. arkadaşımla konuştuk ve nette bir kadın doğumcuya daha sordum onlarda bütün alsan daha iyi olurdu dediler kafam karıştı bugün 10. günüm fakat hiçbir belirtim yok ne kasıklarım ağrıyor ne akıntım var offff çok kötüyüm olmadımı gelişmedimi bu ayda yumurtalarım ne olur bir akıl verin kızlar hiçbir belirti olmasada yumurtalarım gelişmiş olabilirmi???? perşembe dr. gideceğim ama korkuyorum perşembe günü benim doğum günüm kötü bir haber almaktan korkuyorum dr. gittiğimde işte yumurtalarınız gelişmemiş bir dahaki ay dozu ikiye katlayarak öyle gelişimlerini göreceğiz gibi bir cümle duymak istemiyorum..... dua edin kızlar yarım yarım kullandığım klomenler işe yarasında gelişsin artık yumurtacıklarım.....
merhaba arkadaşlar perşembe bende klomen kullanmaya başlıyor. inşallah bu ay boş çıkmaz hiçbirimizin ki. selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?