Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

2 gün kaldı regl,ime ama kesin adet olcam canım yine makarna çekmeye başladı koca bi tabak yedim
ama olsun regl olimki bi an önce dr a gidim dimi???? belki de hamişimdir allah bilir ama öyleyse tam süpriz olur bu ayı gözden çıkaralı çok oldu

canım hemen ümitsizliğe kapılma. illa belirti yaşayacaksın diye bir kaside yokki. stres yapma. dra gittiğinde eger geliöşmemişse yumurtaların önümüzdeki ay dr ilaç dozunu arttırır. bak stres yaparsan bebiş de olmaz 4 5 güne kadar çalışmalara başlayacaksın yanılmıyorsam. relaxx ol canım benim. hakkında hayırlısıı

canım geçmiş olsun. bu ay olmamasında da bir hayır vardır. hemen hamiş kalıp allah korusun bebeğinin rahatsız olmasındansa geç olsun sağlıklı olsun ama di mi? :Saruboceq:

canım benimde 3 günüm kaldı. insallah hamileyizdir. bol bol dua ediyorum hakkımızda hayırlısı.

mrblar arkadaşlar sizlere sormak istiyorum bende ganophane kullanıyorum 2. aydayız şimdi yine denicez dozajımızı 2 ye katlayarak ganaphone ilacıyla tedavi olurkene destekleyici birşey kullanan varmı yanında yoksa sadece ilaç işe yaradımı neolur cvp yazın 2 senelik ewliyiz ama hamile kalamadım hala çok üzülüyorum....

canım gonaphene de benim de 2. ayım. eger kullandığın dozaj yumurtalarını yeterli şekilde büyütüyorsa aynı dozaj kullanılır. ama yeterli büyütmediyse dozaj arttırırlır. ama 3. ay bittikten sonra dr eger gerekli görürse gonaphene ile bir tane iğne kullanmanı önerebilir. iğne daha çok yumurtanın büyümesi içindir. önümüzdeki ay da eger olmassa biz öyle yapacağız bakalım. umarım sorularına cvp verebilmişimdir.

kızlar benim kırmızılar azda olsa göründü malesef hamile degilim bir dahaki adet tarihim 9 kasım
çarşamba dr gidicem tedaviye kaldıgım yerden devam edicem inşallah aşılamam tutar.
morilcim nerelerdesin karbonat testi canım bende tutmadı neyse saglık olsun degilmi canım

canım hayırlısı olsun diyorum herzamanki gibi. inş önümüzdeki ay hamiş kalırsın sağlıklı bir anne olursun.

sagol canım güzel dileklerin için alıştım heralde heray adet olmaya artık üzülmüyorum bile sene sonuna kadar sürer tedavim heralde oldu oldu olmadı bırakıcam artık her ay diken üstünde olmak beni bayagı bir yordu artık o zaman gelince düşünürün heralde

herkese hayırlı akşamlar
dün akşam pembişler göründü
bir ümit belki üstüne görmedir diye hayal kurdum ancak nafile
gecenin 3,30 unda sancılarım başladı sabah olmadan hayalim yıkıldı
tam gününde adet oldum
bir sonraki ay ne zamandır hiç hesaplamadım
gerekte yok zaten yazmaya çünkü hiçbir ilacı kullanmıyorum kaç aydır

saraçoğlunun incir kürünü denicem eşimede keçiboynuzu kürü
Görelim Mevlam neyler
Neylerse güzel eyler

kızlar doktora gittim gonaphene kullandım ya hani yumurtalarımı büyütmüş doktor gösterdi .çatlatma igneside oldum bugün halendaha igne yerim acıyo.dogumun nasıl birşey oldugunu bilmedigim için korku yok içimde.herşey evlat sahibi olbilmek için.

canım geçmiş olsun igneyi vuran hemşirenin eli agırmış heralde hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ilişkiden başka aşılamdan söz ettimi sana dr bagzı dr yumurtalar güzel büyüyünce işi saglama almak için aşılamayıda öneriyorlarda ondan sordum canım
benim bu ay 2 tane oldu yumurtam 19 ve 16 mm çatlatma ignemi oldum ilişkilerde düzenli oldu ama gebelik olmadı ters giden birşeyler var bende ama anlamış degilim

canım benim dr adetin 3. günü çağırıyor. bence bekle hele bi adet olduğundan emin ol. bugün ilk gündü sabah başladıysa akıntı ama 2 gün daha bekle derim ben canım

bak ben sana sölemiştim belirti olmasa da yumurta büyür diye. stres yapma bakem. yumoşların kaç mm olmuş?

ablam vallaha ters giden bişi var demişsin ama benim de 2 aydır herşey normal olmasına ragmen olmuyor. yani zamanını bekliyorlar diye düşünüyorum tedavi bahane yani. ama ben bu ay ve önümüzdeki ay da olmazsa önce rahim filmi çektircem sonra aşılama yaptırcam. kesin karar verdim. allah hakkımızda hayırlısını versin

ya aslında bende tam olarak bilmiyorum sorunumu dr. gittim geçen ay 11. gündü muayene için yani yumurtalarıma baktırmak için değilde vajinal kültür yapacaktı onun için hazır muayene edip yumurtalarınada bakayım dedi ve pek birşey göremedi yani küçükte olsa görmem lazımdı falan dedi sonra bana klomeni yazdı noldu yumurtam yokmu falan dedim dr. oda bana gelişmiyorlar dedi kaç milim olduğunu falan söylemedi işte klomen kullanmaya başladım bugün 11. gün ama ne akıntımda yoğunluk var nede bir ağrım bir sızım hani karnımda falan hiçbir değişiklik yok korkuyorum yumurtalarım gelişmedi diye birde yarım yarım kullan deyince hepten ümidim kesildi korkuyorum kızlar bu ayda böyle boşuna geçmesinden korkuyorum....

bende meraklı meraklı dr. çatlatma iğneside yazacakmısınız dedim adam bana tuhaf tuhaf baktı yumurtalarının durumunu göreceğiz bakalım vücudun hapa ne tepki verecek belkide gelişmeyedebilirler dedi ayyy çok sinirliyim 2 gün sonra gidiyorum dr. tam da doğum günümde ve kötü bir haber almaktan korkuyorum......

herkese merhaba,

sayet sayfa baslıgından haric içerik yazanlar uyarı alacaksa bende bu sayfada yazamaya bilirim bundan sonra. bana o kurallar falan gellmedi hiç siz nerden okudunuz bilmiyorum.

neyse ozelte bir ay klomen kullandım kistlerim olustu iki ay dogmu kontrol hapı içtim. ve artık 15 ay oldu gittigim dr ların tamamına yakını laproskopi onermisti artık laproskopiye karar verdim 20 ekim ptesi gunu laparoskopi ameliyatı olacagım tuplerin durumu vs gorulecek. bundan sonra hersey belli olacak insalah. korkuyorum en çok da merak ediyorum sonuç ne olacak diye
uç sonuç cıkabilirmis. tıkanıklıgı actık hersey su an normal dogal yoldan bekleyelim . ikinci secenek bu tuplerden size hayır gelmez tup bebege yonlenin. ucuncu sonuç ise acık ameliyat oneriyoruz acık ameliyatla sorun hallolabilir. tabi bunu pek uygulamam sanırım. ilk iki sık daha yakın bana umarım ilki olur. arada girip sizlerden hamile kalan varmı vs bakarım listenize. herkese rastgele ..

canım geyik muhabbetinden bahsediyolar yani sen ilacı kullanmak zorunda değilsin burda ayzaışmak için sakın bizi bırakma hem merak ederik noldu esracımız diye emiiiii laparoskobi de kolay geçer inşallah ben de dr uma rahim filmi önericem bakalım nolcak???

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

14.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM?????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM?????
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11EKİM?????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::14EKİM?????
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15EKİM
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EKİM
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::23EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

KASIM LİSTESİ

hikrobaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2KASIM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
milkshake:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7KASIM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

esrakocuğum bana gonapheneyi kim yollayacak sen gidersen olurmu hiç öle şey bizi bırakma. kızlar bende adetimi bekliyorum 15 yada 18 ekim bakalım adetimin hemen ardındanda rahim filmi çektiricem ama anestezili olacak çünkü çok korkuyorum

kızlar günaydın nette sorun vardı açılmadı sabahtan beri ben bu sabah adet oldum dr ulaşamıyorum ne zaman geleyim diye hayırlısı kırmızılar pek seviyorlar bizi nedense her ay ugramadan yapamıyorlar ama gelmedilermi yolunu gözlüyoruz demi ama neyse şaka bir yana alışmışım yahu heray nedense artık şaşırmıyor üzlmüyorum akşam eşime adet oluyorum deyince adamın yüzünün şekli degişti üzüldü ama belli etmeden beni teselli etmeye başladı dedim üzülmedim zaten olacagı belliydi ama eşimin üzüldügü her halinden belli oluyordu acıdım valla adamcaz içten içe umutlanıyormuş ama belli etmiyordu saglık olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…