of kızlar moralim çok bozuldu benim dr.um günde 1 tane klomenin yarısını sabah yarısını akşam içmemi söylemişti bütün olarak içme dedi bugün bir dr. arkadaşımla konuştuk ve nette bir kadın doğumcuya daha sordum onlarda bütün alsan daha iyi olurdu dediler kafam karıştı bugün 10. günüm fakat hiçbir belirtim yok ne kasıklarım ağrıyor ne akıntım var offff çok kötüyüm olmadımı gelişmedimi bu ayda yumurtalarım ne olur bir akıl verin kızlar hiçbir belirti olmasada yumurtalarım gelişmiş olabilirmi???? perşembe dr. gideceğim ama korkuyorum perşembe günü benim doğum günüm kötü bir haber almaktan korkuyorum dr. gittiğimde işte yumurtalarınız gelişmemiş bir dahaki ay dozu ikiye katlayarak öyle gelişimlerini göreceğiz gibi bir cümle duymak istemiyorum..... dua edin kızlar yarım yarım kullandığım klomenler işe yarasında gelişsin artık yumurtacıklarım.....
slmlar sema arkadaşım..
bu ay klomene doktorum ara verdirmişti kist oluştuğu için , başka bi ilaç içtim kisti tedavi etmek için..umarım kist yok olmuştur.Perşembe günü kontrole gidecem..Malesef bu ayda boş geçti.senağlama.beni 12 kasıma ekleyebilirsin.teşşekkürler.
2 gün kaldı regl,ime ama kesin adet olcam canım yine makarna çekmeye başladı koca bi tabak yedim
ama olsun regl olimki bi an önce dr a gidim dimi???? belki de hamişimdir allah bilir ama öyleyse tam süpriz olur bu ayı gözden çıkaralı çok oldu
mrblar arkadaşlar sizlere sormak istiyorum bende ganophane kullanıyorum 2. aydayız şimdi yine denicez dozajımızı 2 ye katlayarak ganaphone ilacıyla tedavi olurkene destekleyici birşey kullanan varmı yanında yoksa sadece ilaç işe yaradımı neolur cvp yazın 2 senelik ewliyiz ama hamile kalamadım hala çok üzülüyorum....
kızlar benim kırmızılar azda olsa göründü malesef hamile degilim bir dahaki adet tarihim 9 kasım
çarşamba dr gidicem tedaviye kaldıgım yerden devam edicem inşallah aşılamam tutar.
morilcim nerelerdesin karbonat testi canım bende tutmadı neyse saglık olsun degilmi canım
canım geçmiş olsun igneyi vuran hemşirenin eli agırmış heralde hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ilişkiden başka aşılamdan söz ettimi sana dr bagzı dr yumurtalar güzel büyüyünce işi saglama almak için aşılamayıda öneriyorlarda ondan sordum canım
benim bu ay 2 tane oldu yumurtam 19 ve 16 mm çatlatma ignemi oldum ilişkilerde düzenli oldu ama gebelik olmadı ters giden birşeyler var bende ama anlamış degilim
kızlar doktora gittim gonaphene kullandım ya hani yumurtalarımı büyütmüş doktor gösterdi .çatlatma igneside oldum bugün halendaha igne yerim acıyo.dogumun nasıl birşey oldugunu bilmedigim için korku yok içimde.herşey evlat sahibi olbilmek için.
canım geçmiş olsun igneyi vuran hemşirenin eli agırmış heralde hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ilişkiden başka aşılamdan söz ettimi sana dr bagzı dr yumurtalar güzel büyüyünce işi saglama almak için aşılamayıda öneriyorlarda ondan sordum canım
benim bu ay 2 tane oldu yumurtam 19 ve 16 mm çatlatma ignemi oldum ilişkilerde düzenli oldu ama gebelik olmadı ters giden birşeyler var bende ama anlamış degilim
herkese merhaba,
sayet sayfa baslıgından haric içerik yazanlar uyarı alacaksa bende bu sayfada yazamaya bilirim bundan sonra. bana o kurallar falan gellmedi hiç siz nerden okudunuz bilmiyorum.
neyse ozelte bir ay klomen kullandım kistlerim olustu iki ay dogmu kontrol hapı içtim. ve artık 15 ay oldu gittigim dr ların tamamına yakını laproskopi onermisti artık laproskopiye karar verdim 20 ekim ptesi gunu laparoskopi ameliyatı olacagım tuplerin durumu vs gorulecek. bundan sonra hersey belli olacak insalah. korkuyorum en çok da merak ediyorum sonuç ne olacak diye
uç sonuç cıkabilirmis. tıkanıklıgı actık hersey su an normal dogal yoldan bekleyelim . ikinci secenek bu tuplerden size hayır gelmez tup bebege yonlenin. ucuncu sonuç ise acık ameliyat oneriyoruz acık ameliyatla sorun hallolabilir. tabi bunu pek uygulamam sanırım. ilk iki sık daha yakın bana umarım ilki olur. arada girip sizlerden hamile kalan varmı vs bakarım listenize. herkese rastgele ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?