Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhb. yumurta takibi için vajinadan ultrasonla bakıyo bu gün gittim bende doktora

her şeyin başı kısmet tabi hayırlısı artık saol ilgin için

bnde aynı dertten sikayetciyim üsten bakıyo ilk ullanısımda göremedi üstten bakıyo die cok büyüdü kist oldu bu ay yine baktı bn ondan once gördm yumrtamı vala

bnde aynı dertten sikayetciyim üsten bakıyo ilk ullanısımda göremedi üstten bakıyo die cok büyüdü kist oldu bu ay yine baktı bn ondan once gördm yumrtamı vala

doktorunuzu degiştirin sizin saglıgınızdan önemlimi yani kim iise ona gidin bile bile niye aynı doktora gidiyosunuz allatn ultrason soktugunda bile o kadar ugraşıyo içim acıdı resmen üstten bakmayla yumurtamı görünürmüş akannehir

valla haklısında cnm bn siirtte ögretmenm ve en iyisi bu yani kötünün iyisi o yüzden bırakıyorum doktor işini artık yazak adar kendliginden oldu oldu olmadı yazın ist da bakarım artık

valahi ole o degl bi ark da tüp bebek yaptırdı 7 000 e mal olmus ki halada igneleri falan var cok sükür oldu da bosa gitmedi ya olmasaydı oda kötü

hayırdır siirtte bulundunmu hiç

ben siirtte yaşıyorum zaten:) afşin bey biraz muhafazakardır ama iyi bir doktordur.daha öncede duymuştum vajinal muayene yapmadığını.güven hastanesinde ismet bey var ona gitmeyi deneyebilirsin.tek bir doktorla kalmamak gerek.ben nerdeyse hepsini gezdim kontrollerim için o nedenle biliyorum.

seni ates olcme topiginden hatırlıyorum cnm bnmde atesimi olctgm ay hamile kalmıstın ne kadar oldu simdi

cnm bn ilk bahara gittim onu hiç tavsiye etmem hem cok panik hemde dikkatsiz bnm dıs gebeligi anlamadı ve tüpüm patladı düsk die eve yolladı beni ölümden dondüm sonra afsine gectim 6 ay korundum sonra filim cekti temiz cıktı heemn klomene basladım ama bnde pek işe yaramdı ne bileyim artık yaza kadar bırakıyorum doktor işini

ben siirt merkezdeyim benim oğlum 4 aylık oldu :) canım ben medlifeta bülent bey vardı 1 ay önce gitti burdan hep ona gittim o burda olsaydı tereddütsüz ona git derdim çünkü gerçekten iyi bir doktordu.o gidince bende hepsini dolaştım şimdi afşine gidiyorum.ben şu dönemimde ondan çok memnunum ama daha önce duymuştum vajinal muayene yapmadığını o nedenle ismet beyi de tavsiye ederim dene derim.

hayırdır siirtte bulundunmu hiç

canım ben siirtliyim.ama şu an orda değilim ismet bey diye birinden bahsettiniz sanırım benim kuzenim hamileyken ona gidiyodu tansinu yüksekmiş bu anlamamıs oda bebeğini kaybetti doğumdan sonra. yanlış değilsem eğer siirtin eski doktorlarından biri.

yani ona bakarsak burda bütün doktorlar hakkında bi söylenti var.bülent bey içinde neler neler dediler ama adam süperdi.zaten istanbulda bi özel hastaneye geçti kötü olsa almazlardı zaten.ki şu da var hiç bir doktor tansiyon ölçmüyor kaç haftadır gezdim doktorları.

klomen topiğini siirtliler bastıı kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana doktor çok önemli benim gittigim doktoru yeri geliyo oturuyorum 4 saat bekliyorum 4 doktor var diğerleri sinek avlıyo bizim doktor dolu ama çok ii ilgileniyo müşteri girsin çıksın gibi düşünmüyo a dan z ye inceliyo seni dinliyo anlatıyo anlamadın bida anlatıyo rahatlatıyo bi kere bu çok önemli ben bundan 1 yıl önce bir doktora gittim bayandı şikayetin dedi 9 yaşında bir oğlm var tekrar bebek istiyorum 6 aydır korunmuyorum olmuyo dedim kadın benimle dalga geçer gibi 9 yıl beklemişin 1 yıl daha bekleyemedinmi geldin dedi bak bak sanki ona sorucam ne kadar beklicemi insan gibi bi açıkmala bile yapmadı verdi bir sürü tahlil gitmedim bir daha yani doktor çok önemli insan gibi davranmalı anlamalı bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…