canım benim geçen seneki tedavimde rahmimi inceltmişti.ama doktorum bana hiç bisey önermedi bant falan.belkide ondan hamile kalamadım.kızlar bide bişey sorcam doktorum vajinal yoldan bakmıyor bana karından bakıyor benim bildiğim vajinal bakılır öyle dimibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Canım bu sıkıntının sebebi büyük olasılıkla ilaçlar. Dünyanın hormonu yüklendi vücuduna. Birçoğumuz böyle olduk çünkü. Sen canını sıkmamaya çalış. Olursa olur, olmazsa da senin canın sağ olsun. Bi dahaki aya kısmet dersin yola devam edersin. Bu işin başı moral canım unutmaa.
canım benim geçen seneki tedavimde rahmimi inceltmişti.ama doktorum bana hiç bisey önermedi bant falan.belkide ondan hamile kalamadım.kızlar bide bişey sorcam doktorum vajinal yoldan bakmıyor bana karından bakıyor benim bildiğim vajinal bakılır öyle dimibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bnde aynı dertten sikayetciyim üsten bakıyo ilk ullanısımda göremedi üstten bakıyo die cok büyüdü kist oldu bu ay yine baktı bn ondan once gördm yumrtamı vala
bide özel bi dünya para bayılıyorum
valla haklısında cnm bn siirtte ögretmenm ve en iyisi bu yani kötünün iyisi o yüzden bırakıyorum doktor işini artık yazak adar kendliginden oldu oldu olmadı yazın ist da bakarım artık
hayırdır siirtte bulundunmu hiç
hayırdır siirtte bulundunmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?