Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım benim geçmişi okumadım daha ondan görmemişim kusura bakma lütfen.. tşk ederim aşılama yaptırmadım ama aşılama için iğne tedavisine başladım canım yarn gidecem dr. yumoşlara bakacak kısmet artık inş. güzel olur hepimizin..

GÜnaydın cancİŞleeeer, nasılsınız?

Uhdeee dÜn dua ederken bİr anda adın gectİ aklımdan ve senİn İÇİn Çok dua ettİm canım allah duysun katında İnŞallah:)

canım Allah razı olsun bende hepinize dua ediyorum canım benimAllahım hepimizin dualarını kabul ederde biran evvel kavuşuruz artık bebişlerimize:Saruboceq:

umutluuu söküldü mü adetin??

Günaydın balııım. Yok yaaa sökülmedii. Akşam eşime de sinir olduum. Yarın doktora gidceğim dedim. Tamam yarın da git ondan sonra artık bırak bu işin peşini, çok fazla zorluyorsun bence dedii akannehir Tabii herkes kendi çektiğini kendi bilir dedim ben de. Sen demek ki beni hiiçç anlamamışsın dedim. 10 günden bu yana barut fıçısı gibi geziyorum. Çektiğim ağrı sızı da çabasıı.

bu erkekleri anlamak ne kadar zor, sanıyolarki biz zevkimizden gidip geliyoruz, benim eşimlede o tür problemlerimiz çok oldu ameliyatımdan sonra şurda 1 aydır falan birşey demiyor artık tabii ilerki günlerde ne olur bilemiyorum.. sen sıkma canını erkeklerin hepsi aynı düzeliyolar sonra

umarım ciddi birşey değildir bir ara bende de olmustu doktor 2 kutu antibiyotik vermişti, rahim ağzında erozyon var demişti seninki de belki böyle bişey olabilir ama merak etme eminim ciddi birşey değildir.

Bol şanslar hepinize

Hadi Alllah gönlünüze göre versin, iyi olacak herşey iyi,

Umutlucum sen de sıkma kendini onların anlaması çok zor, empati yapma yetenekleri de sıfıra yakın, o yüzden sen kendini sağlam tut...

günaydın arkadaşlar yaa bişey sorcamm yaa benım adetim yenı bıttı gıbı ama bugun kahverengı lekenenme gibi bişey varr.acaba klomenden mı oldu boylee leke bilgisi olan varmııı

günaydın arkadaşlar yaa bişey sorcamm yaa benım adetim yenı bıttı gıbı ama bugun kahverengı lekenenme gibi bişey varr.acaba klomenden mı oldu boylee leke bilgisi olan varmııı

canım kullandım klomen ama bende öyle lekelenme falan olmadı acaba kişidenkişiye farklılık gösterirmi onu bilemiyorumboshayallersmile

günaydın kızlar bugün 4 klomenimi içiyorum adetim de bitti bu arada
canımmm hayırlı olsun, ben de 3.yü içtim, ardarda gün sayıcaz artık

canım Allah razı olsun bende hepinize dua ediyorum canım benimAllahım hepimizin dualarını kabul ederde biran evvel kavuşuruz artık bebişlerimize:Saruboceq:
saol canım benimmm, amin diyorum daha da bişey demiyorum:)

aman arada geliyolar zaten onlara, hiç takma, dediğin gibi onlar hakikaten yasadıgımız psikolojik fiziksel sıkıntıları bilemez yani... sen rahat olmaya calıs canım, bakalım doktorun ne diyecek.

günaydın arkadaşlara.s. yeni regl tarihim 4 nisan:sinifsinif: hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanbir süre buralarda olmayacağım kafama çok takıyorum sanırımmafoldumbenbeni affedin ne olur gene arada uğrarım ama kafamı biraz boşaltmak istiyorum:gitme::gitme::gitme:

canım moralini düzelt rahatla istediğinde dönersin bis burdayız

umutluuu söküldü mü adetin??

Evet canım haklısın. Teşekkr ederim canlarım hepinizee vallahi moralim düzeldii . Çoook sağoluunn. Ben de takmayacam artık onuuu. Paşa paşa da gelecek yanımdaaa laelaelaelaelae

Canııımm beniiim. Güzel adaşııımm.olumunekankayizsmile Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davrann kıyamam ben sana. Ama bu durum ilk değil biliyorsun. kendini fazla yıpratma noluur. kendine zerre kadar zarar verirsen bütün sevdiklerini üzersin bunu unutma. Seni Seviyorum Serapçığıım:1hug:

hakkımızda hayırlısı serselocum, keşke gercekten uzak kalabilsek bu konulardan, biraz rahatlasak gelecek bebişlerimiz de işte kendimizi cok sıkıyoruz, üzme kendini tatlım, bak ben de bir hafta önce senin gbiydim, ama kadın bünyesi erkege nazaran cok daha güclü, hemen toparlanıyoruz biz allaha şükür:)

hoşçakalın alminasıma selam söyleyin

mafoldumbenmafoldumben Güle güle canıım. tamam selamını söyleriz ama bizi çoook üzüyyorsuun :gitme: En azından arayı uzatma tamam mııı :a015::a015:

yaaa üzmeyin kendiniz, herşey yoluna girecek allahın izniyle, ama karamsarlık en büyük düşmanımız biziiimalsanaalsanasmile

mrb kızlar
okuldan geldim
serselom hayırlısı olsun inş. hakkında
bisleri unutma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…