Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım bencede sağlık olsun napalım en azından düzenli regl oluyoruz oda olmasaydı nolurdu herşeyin hayırlısı insan ister istemez üzülüyor ama bigün o bebişlere kavuşcaz sen yine şükret bi tanecik dünyalar tatlısı yavrun var bizde oda yoksenağlama

ama üzülme mavişim allah hayırlı evlat versin canım bennimde tek tesellim yavrum o olmasa ben çok kötü durumlarda olabilirdim belki yaşam kaynagım hayattaki tek dayanagım çocogum
allah sizlerede versin bir tane tüm kalbimle dua ediyorum anne olmayı herkese nasip etsin canım üzülme aklınada kötü şeyler getirme benim kızımında annesi teyzesi sayılırsınız hepiniz birgün hamiş haberi verecaksiniz bana buna yürekten inanıyorum

inş. Ablacim hepimiz birgün bebiş sahibi oluruz gerçekten bazen bunaliyorum helede adetim yaklaştikça daha bi duygusallaşiyorum çok istiyorum artik. Evleneli yaklaşik 2 sene olucak 5 kasimda. 1 sene korunduk bilseydim böyle birşey olduğunu hiç korunurmuydum adetimde çok düzenli değildi birazda ihmallikten doktora gitmedim keşke gitseydim tüm herkese tavsiye ediyorum en ufak bir sorunda doktora mutlaka gidin eşim tek çocuk olduğu için kayinvalidem ve kayinpederim gözümün içine bakiyorlar çocuk diye anliyorum bana bişey dedikleri yok çok şükür ama anlaşiliyo gözlerinden torun istedikleri

valla maşallah sübhanallah ablacım fındık gibi cici güzel bi kıza sahipsin allah güzel günlerini göstersin inşallah tez zamanda hayırlısıyla bi kardeşide olurrr bize gelince ben inanıyorum ki hepimizin bi zamanı var yüce rabbim şüphesiz en ii zamanı bilir bizede sağlıklı hayırlı evlatlar verir eminimmmm

sen çok ii yüreklisin yeni doğacak sıpa inatçı uğraştırdı seni ama en yakın zamanda kavuşursun

ben regli bekliyorum reglim gecikmesin diye ilaç kullandım progestan o da bitti bugün 5gün kullandıktan sonra bırakıyosun sonra 3 4 gün içide regl oluyosun hem bebeiş varsa da tutunmasını kolaylaştırıyo bekliyom bakalım nolcak bebiş yoksa bi an önce regl olmak istiyorummm valla aslında biraz da çekiniyorm eğer bu ay olmazsa iğneelre başlıcaz ya ne kadar tutcak bilmiyommm hiçbiyerde yazmıyo dr a da rahim filmi çekilelim dicem ne dicek bakalımmm işte böleeeee​

ah ah benim eşimde bi evin bi oğlu kayınvalidemle öle çok sıcak bi ilişkim olmadığındann bana daha gençsiniz hayatınızı yaşayınd diyo ama eşime soruyo her ay varmı bi haber diyo aman eşimin ikinci eşiyim ben daha öncedende çocuğu yok istememişler bende ondan böle çok istiyom ama eşimde bende hep hayırlısı diye dua ediyoz sonuçta ben kayınvalidemi mutlu etmek için değil kendimi anne eşimi baba yapmak ve bi bebeğe en ii aileyi sağlamak istiyorummm gerisi boşşşşş

ah kızlar hepiniz çok iyi birer anne olacaksınız eminim
semacım sen rahim flmi çektirmedinmi canım*
ama tedavinin içinde olmassa olmazı flim dr istedigini söyle eger çektirmediysen belki çekildikten sonra hemencecik hamile kalabilirsin.
evet benim fındık var ama ileride ikinci için ugraşmadım belki olurdu diyip kahrolmaktansa şimdiden bütün her yolu deniyorum çabalıyorum ama illakide olucak diye degil elimden geleni yapıyorum şuan için imkanım var onları degerlendirmek gerek degilmi

tabikide sen hepsini dene güücün yeettiğince benden istemedi ne bilim vajinal ultrasonla baktığında normal herşey dedi bende hiç sormadım rahim filmini işte bu ya dicemm bakalım da başak abla şimdi devlette çektirecem bende burada kadın doğum hastanesi var devletin ama çok mu uzak zamana gün verirler yoksa üniversiteye mi gitsemmm?????? ben özel hastanede tedavi oluyorummmm​

haklısın semacığım. önemli olan bizim mutlu olmamız.sende adet belirtileri varmı benim sanki karnımın yan bölgeleri ağrımaya başladı dünden beri ufak ufak ağrılar oluyo gerçi ben bu ay ilaç kullanmadım ümidimde pek yok zaten ama yinede insan kendini belki bi ihtimal olur demekten alamaıyo

kızlar dr aradım 1.30 gidicem fındıgı okula bırakır ordanda giderim ama şimdi adetliyken alttan ultrasonla bakcaklar o beni kahrediyor şu işi üsten ultrasonla baksalar olmazmı yahu

yok anacım ya hiç bi belirti aramıyom nolcaksa olsun saldım yani artık kısmet ilaç içtim ya daha 3 4 gün varrr bakalım adet olmazsam dr a gidicem test yapar sonra da söktürücü verir heralde ama yin aynı ilacı vercek inşalah bebeiş vardır tabi bunu aklımdan atamıyorummm​

kızlar dr aradım 1.30 gidicem fındıgı okula bırakır ordanda giderim ama şimdi adetliyken alttan ultrasonla bakcaklar o beni kahrediyor şu işi üsten ultrasonla baksalar olmazmı yahu

canım neden adetliyken bakıyolar ben anlamadım ben adetliyken gittiğimde hep karnımdan bakıyolar daha sonra kontrollere gidince alttan yumişlere bakıyolar ne kadar büyümüşler diye :uhm:

semacım benimde ilk doktorum seninki gibi altan baktı herşey normal dedi ama belli olmaz bu gittigim dr hemen o gün çektirdi
bence üniversiteye çektir hem oradakiler daha tecrübeli oluyorlar boşunada özele para verme şimdi o paralar bizim için çok degerli ben üniversiteye çektirdim beş kuruş ödemedim hemde çok basit oldu canım şimdi çıkıyorum fındık uyandı kahvaltısını yaptırıp hazırlayayım he he bende ögleden sonra yeni geline davetliydim gitmek istemiyordun bahanemde hazır oldu oleyyyy

mavişim bende anlamadım ilk önceleri ama daha önceki ayda olan yumurtalardan çatlamayıp kiste dönüşen varmı diye bakıyorlarmış bak aplan heşeyi ögrendi yakında pretisyen olarak başlarsam şaşırma yapmadıgım bir bu kalmıştı heralde hadi ben kaçtım kızlar

basakcım a detli iken evet usg ile bakıyorlar ustten bakılması ile çok farkli netlik acsıından.
ben alıstım artık ilkinde çok rahatsız olmustum ama dr lar bakmıyor bile oyle

semacım rahim filmini cektirmelisin sayet bir seneyi doldurdu isen. kesinlikle hormon ilaclarından falan kullanmaman gerek bu rahim filmi olmadan bosa olabilir

evet bir evelki ay kullandıgınd donemden kalan catlamamıs yumurtan kalabiliyor o yuzden mutlaka her ay adetin 3. gunu bakılması gerek

kızlar adet oldum. çok üzüldüm. sanki bu ay var gibiydi. 2.klomen ayım .dr. 3 günü perşembe çağırdı. bakalım 3 klomene başlıyacakmıyız... Allahım herkezin gönlüne göre versin. Amin..

selam kızlar dr geldim kızımıda aldım okulda herşey normal ama dr kan testinde gebelikde olup olmadıgına bakın dedi hemşireye neden öyle söyledi bilmem overler güzel durumda dedi tabi hemşireyle konuşuyor bende dinliyorum tabi kan sonucunda 0.100 çıktı ne demeksa galiba hamilelik yok anlamında neyse yarın başlıyacagım ignelere az dozda başlıyacagım pazartesi kontrole gidicem tekrar

merhaba canm ben sadece buay çatlatma igenesi vuruldum birde incir kürüne başladım sabır edicez canım allahtan ümit kesilmez bekliyecegiz :1hug:

kızlar adet oldum. çok üzüldüm. sanki bu ay var gibiydi. 2.klomen ayım .dr. 3 günü perşembe çağırdı. bakalım 3 klomene başlıyacakmıyız... Allahım herkezin gönlüne göre versin. Amin..

canım hayırlısı olsun saglıklı gelsinde bebişlerimiz biz birazda sabrederiz napalım..benneyaptımki

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun igneler demişsin kaç tane igne vurulaçaksın :uhm:

canım kalem şeklinde içinde ilacı hazır dozunu dr söylüyor kontrole gidene kadar vuruyorsun kendin göbekten ben 10 gün vurunmuştum

aşılamadan bahsetmedi ben daha yeni ilaç tedavisine başladıgım için daha ona sıra gelmedi sanırım.umarım sizlere müjdeli haberi veririm.egerki ilk hamile kaldıgımı ögrenirsem sizlerle paylaşıcam bu müjdeli haberi.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…