Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iitatlım yumuşlar ilaç bittikten sonra da büyümeye devam ediyolar.allahın izniyle büyüyüp çatlamışlardır.:lepi:

hadi ya bak ben ilaç bittikten sonra büyümüye devam ettiklerini bilmiyodum ben geçen ay çalişmalari erken birakmişim o zamabide kendiliğinden çatliyo ki doktor bana iğne vermiyo.bu ayda 12 gün değil 14.gün gel bakalim dedi ama bu ay erken birakmicam çalişmalari

canım çatlatma iğnesi olmuyosan çalışmaları adetten 1 hafta önecsine kadar devam et ne olur ne olmaz adet ten 1gün önce bile yumurtasi çatlayıp hamiş kalanlar oluo.devam cicim.canınız çıkcak ama bebiş iççin değer hehejeyyar

AYY YA BEN SON BİR BUÇUK HAFTA HİÇ ÇALIŞMA YAPMADIM HATA YAPMIŞIM:çok üzgünüm:AMA BU AY SON ANA KADAR DURMAK YOK:roflol:

evet tatlım 20sinde ama hiç telaşlı değilim içimde bi huzur sorma gitsin.olmicak nasılsa diye ne bilim böle işte

15.07.08 itibariyle listemiz

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************
**********************************TEMMUZ********** *************************************
AZEERDAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::BEKLEMEDE::::::?????::::::
CANGEMA..................................2 TEMMUZ .................................?????
BİRBELEMİR:::::::::::::::::::::::::::::::4 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::::?????::::::
DİKKATBEBEKYOK:::::::::::::::::::::6 TEMMUZ..................................????......
ETUUBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 TEMMUZ..................................?????....
CAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 TEMMU:::::::::::::::::::::::::::::::::??????
AYISIGI44::::::::::::::::::::::::::::::::::14 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
MAYSİMİRNA ::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????......
ZYNP1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 TEMMUZ:::::::::::::::::::::::::::::::??????.....
YAS23:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 TEMMUZ
NESEMESE:::::::::::::::::::::::::::::::19 TEMMUZ
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::20 TEMMUZ
ESRAKO....................................25 TEMMUZ
DIPTISDIPTIS..............................26 TEMMUZ
BASAK35 ::::::::::::::::::::::::::::::::::27 TEMMUZ
NESLİHAN RONA::::::::::::::::::::::::??????????
JAPANGIRL::::::::::::::::::::::::::::::::???????? ??
FİLİZİM::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::30 TEMMUZ

****************AĞUSTOS***************************

ASİSTANTRUS......................................3 AĞUSTOS
FUSFULU::::::::::::::::::::::::::::::::::.:4 AĞUSTOS
SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS
****ÜsLuB****...............................6AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUSTOS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49..................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
OelfidaO......................................?*???????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BEYAZBULUT::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
EMİNEKAYA....................KLOMEN:hooray:
fındıkk kurdum 81 ::::::::::::::::::gonaphene:hooray:

eşitlik devam ediyo klomen =gonaphene

günü geçen arkadaşlar ses verin noldu size durumunuz nedir?haberleşelim canlarım muckkkk

Son düzenleme:
yanlış anlama umutsuzluk değil.sadece bu ay çok huzurluyum rahatım.takmıyorum fazla.ne bilim ben bu ay bi rüya gördüm sana da yazim;
hamileyim.eşim beni hataneye götürüyo doğuma.ama doğumu görmüyorum kucağıma bi kız bebek veriyolar.iri gözlü esmer nasıl tatlı.sarılıp kokluyorum eşimin gözü yaşlı nasıl mutlu.hayatımda ilk defa bu ay gördüm.hemde hiç kafama takmadığım ayda ne bilim böle işte????
he bi de o kadar gerçekçiydiki sabah gözlerim nemliydi kokusunu hala duyuyodum

Son düzenleme:
kızlar ben bi bankaya gidip ödemeleri yapim malum ayın 15i.eşim çoruma gitti bugün arkadaşıyla bi işleri vardı e doğal olarak ödemeler bana kaldı hel de bu sıcakta.napalım 1 saate gelirim.muckkk

canım çok etkilendim rüyandan...inşallah gerçek çıkar bu ay bebiş haberini alırız...artık beklemekten başka yapılacak birşey yok...rahat olman dahada güzel ne kadar az stres o kadar iyi...:1rolleyes:

canım benim sorun yok... Allahıma şükür...yani ek yardımcı olsun diye birde bu ay 22 sinde çatlatma iğnemi olucam...

Kızlar ben bu ay klomeni ilk kez kullandım, hiç bir belirti yok, ne ağrı ne sizi ne de yan etkiler sizinkiler gibi... hiç etkimedi mi ne acaba???? cuma doktora gideceğim bakalım hayırlısı

canım benim sorun yok... Allahıma şükür...yani ek yardımcı olsun diye birde bu ay 22 sinde çatlatma iğnemi olucam...

sultancım ade tarihini ver de listeye ekleyelim istersen kusura bakma geç yazdım bankadaydım.sonra ödemeler falan ancak gelebildim eve.ççatlatma iğnesi oluyosan gününü bilirsin işte daha az stresli.aman canım iğneden önceki gece ilişkiyi ihmal etme em,i bazı doktorlar söylemiyo ok? kalçanın altına yastık ayakalar havaya en az yarım saat yat olurmu bi de hemen banyo yapma canım ben de yeniyim ama bunları doktorum söyledi ok?:1hug:

Kızlar ben bu ay klomeni ilk kez kullandım, hiç bir belirti yok, ne ağrı ne sizi ne de yan etkiler sizinkiler gibi... hiç etkimedi mi ne acaba???? cuma doktora gideceğim bakalım hayırlısı

canım klomende kaçıncı günün benim tahniniadetin 12 veya 13 başlıyor agrılarım 17 güne kadar devam ediyor kontrole gittiginde dr vajinal ultrasonla bakıp yumurtalarının durumunu söyler canım ama sen ilişkiyi bırakma

kızlar ben sıcaktan nasıl yoruldum anlatamam yüeüyemedim valla kasıklarıma ağrılar girdi 20sinden önce mümkğn değil hastalanmam allah allah ilaçtan heralde.çok yoruldum.ne kalabalık ortalık bi de millet denizde serinliyo ne kıskandım valla:(

canım kıyamam sana keşke sabah serinliginde çıksaydın bende arkadaşın kızının dogum günü varmış akşam çagırdılar sabahtan çıktım fındıkla hediye almaya barbili pike aldım tuturdu bende vinisli istiyorum diye kendine neler aldım halbuki ondaki eşya oyuncak kimsede yok genede mızmızlandı aglayarak eve geldi almak birşey degil dolabı bekliyecek klava:

kızlar kırmızı beyaz arkadaşımız nerelerde haberi oln varmı pazar günü sohpetimiz güzeldi ama şimdi ortalarda yok acaba hastamı oldu.

valla kayıplarda 2 gündür misafiri falan gelmiştir belki müsait olmamıştır yoksa mutlaka uğrardı.başakçım sabah çıkamadım çünkü geç kalktım malesef kahvaltı filan derken öğlen oldu.valla acayip kıskandım milleti he denize serilmişler ohhh sere serpe...valla bende gircem kocişle dayanamıcam heralde....

Adetim 8'inde başladı, ben de 3. gün başladım klomene.Benim klomenim pazartesi bitti cnm. Şu an için hiç bir şey hissetmiyorum. Bu aralar çalışma falan yapmadık, doktor 11. gün olan cuma çağırdı beni kontrole. Bu aralar çalışma yapmalı mıyız sence????

canım başla sen valla gün aşırı devam tatlım zararı olmaz sakın bırakma devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…