iitatlım yumuşlar ilaç bittikten sonra da büyümeye devam ediyolar.allahın izniyle büyüyüp çatlamışlardır.:lepi:
hadi ya bak ben ilaç bittikten sonra büyümüye devam ettiklerini bilmiyodum ben geçen ay çalişmalari erken birakmişim o zamabide kendiliğinden çatliyo ki doktor bana iğne vermiyo.bu ayda 12 gün değil 14.gün gel bakalim dedi ama bu ay erken birakmicam çalişmalari
canım çatlatma iğnesi olmuyosan çalışmaları adetten 1 hafta önecsine kadar devam et ne olur ne olmaz adet ten 1gün önce bile yumurtasi çatlayıp hamiş kalanlar oluo.devam cicim.canınız çıkcak ama bebiş iççin değer hehejeyyar
yanlış anlama umutsuzluk değil.sadece bu ay çok huzurluyum rahatım.takmıyorum fazla.ne bilim ben bu ay bi rüya gördüm sana da yazim;
hamileyim.eşim beni hataneye götürüyo doğuma.ama doğumu görmüyorum kucağıma bi kız bebek veriyolar.iri gözlü esmer nasıl tatlı.sarılıp kokluyorum eşimin gözü yaşlı nasıl mutlu.hayatımda ilk defa bu ay gördüm.hemde hiç kafama takmadığım ayda ne bilim böle işte????
he bi de o kadar gerçekçiydiki sabah gözlerim nemliydi kokusunu hala duyuyodum
canım benim sorun yok... Allahıma şükür...yani ek yardımcı olsun diye birde bu ay 22 sinde çatlatma iğnemi olucam...canım hayırlı olsun yarasın inşallah bu ay sonu hamiş haberini alırız istersen beklenen adet tarihini ver de listeye ekliyim.sultancım sen neden gonaphene kullanıyosun istersen cevaplarsın cicim?
ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım.olmadı.klomen kullanıyorum 2nci ayım.bakalım 20si adet tarihim.ariptir belirtilerle dolu 7 aydan sonra hiç bişe hissetmiyom valla.hehe.bende pko var.eşiminde spermleri 23 milyon yani sınırda bi problem yok ama onada keçboynuzu pekmezi yediriyom heheheeh:1hug:
canım benim sorun yok... Allahıma şükür...yani ek yardımcı olsun diye birde bu ay 22 sinde çatlatma iğnemi olucam...
Kızlar ben bu ay klomeni ilk kez kullandım, hiç bir belirti yok, ne ağrı ne sizi ne de yan etkiler sizinkiler gibi... hiç etkimedi mi ne acaba???? cuma doktora gideceğim bakalım hayırlısı
kızlar ben sıcaktan nasıl yoruldum anlatamam yüeüyemedim valla kasıklarıma ağrılar girdi 20sinden önce mümkğn değil hastalanmam allah allah ilaçtan heralde.çok yoruldum.ne kalabalık ortalık bi de millet denizde serinliyo ne kıskandım valla:(
canım klomende kaçıncı günün benim tahniniadetin 12 veya 13 başlıyor agrılarım 17 güne kadar devam ediyor kontrole gittiginde dr vajinal ultrasonla bakıp yumurtalarının durumunu söyler canım ama sen ilişkiyi bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?