Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum aşagıdasın gördum :)) ben balkafa
Oooo balkafa hoşgeldin gülüüm. Yeni nickinin bu olduğunu duymuştum. Bir de başka şeyler de duydum doğrumuu?
ben geldım umutlumm ne yapıyorsunnn

Merhaba canıım. Dün yazmışsın ama ben bakmadan çıktım sanırım. Gözün aydı kavuştun kocişinee. Allah uzun süreli ayrılık vermesin. Böyle iş için olanlar sayılmaaz. Demek kızımız da babaya kavuşunca şenlendi haa. Bak sen nazlı kızımaa
herkese günaydın arkadaşlar umutlum yoksun bugün
Canım selam. İşlerim yoğun bugün. Yani herzamankinden daha da yoğun. O yüzden sabah erken gelemedim. İnşallah yok yazılmadıım.
okudum canım cevapta yazdımm
Yaaa noluyo öyle, özelden faceden bilmem nerdeennn klava: Burdan konuşun bananeee benim facem yookk. Cigaraya başlarım bakk kahrımdaan akannehir

hosgeldın canımmmm nerelerdeydın evet bu kız cok cımcıme babayı tanıyor naz edıyorrrboshayallersmile

dur kız ne sigarası kahırlanma hemen şekerim
Bananee banene içiiciim artık şu cigarayı. Kıyıciiim kendimee sırnaşık şey
hosgeldın canımmmm nerelerdeydın evet bu kız cok cımcıme babayı tanıyor naz edıyorrrboshayallersmile

Canı sağ olsun minik kızımızın. Kızlar nazlı olur zaten. Babalarına da düşkün olur bilirsin. Ve tabii ki babaları da onlaraa

evet oyle aksam geldı hemen kızıyla konustu ben geldım benım kızım ne yapıyor bakalım ben onu cok ozledım falan dedı basladı kımıl canlısı gıbı hareket etmeye babanın da hosuna gıdıyor goruyorsun nasıl tanıyor benıı kızım benı beklemıs babayı ozlemıss moralı bozulmus babayı duyamayınca dıyorr oda bır saga bı sola kayıp duruyorduu :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…