GUNAYDIN HISLI COCUK OLACAK :ecrin_bebek: bızımde babamız geldı kızıyla konustu babasının sesını duyunca oda basladı hareket etmeye
oohh ne güzel rahatlamışsındır sende kızında.bizde nisan başında uzun süreli ayrılcaz bakalım nasıl dayancam bende.
aa nıye babanız nereye gıdıyor bızımkı de 16 nısan da 10 gunlugune çin e gıdıyor yıne
alminas bi özeline bakarsan :)
okudum canım cevapta yazdımm
Oooo balkafa hoşgeldin gülüüm. Yeni nickinin bu olduğunu duymuştum. Bir de başka şeyler de duydum doğrumuu?umutlum aşagıdasın gördum :)) ben balkafa
ben geldım umutlumm ne yapıyorsunnn
Merhaba canıım. Dün yazmışsın ama ben bakmadan çıktım sanırım. Gözün aydı kavuştun kocişinee. Allah uzun süreli ayrılık vermesin. Böyle iş için olanlar sayılmaaz. Demek kızımız da babaya kavuşunca şenlendi haa. Bak sen nazlı kızımaagunaydın kıslarrrr nasılsınız bakalımmmm ben bugun erkencıyım
aksam esım geldı artık yalnız degılım sabahta erken kalktık kahvaltı yaptık onun toplantısı vardı evden erken cıktı bende sımdı bıraz ortalık toplar yemek yaparım ogleden sonrada havaalanına gıdıp gorumcemı alırım bızde durum bu
Canım selam. İşlerim yoğun bugün. Yani herzamankinden daha da yoğun. O yüzden sabah erken gelemedim. İnşallah yok yazılmadıım.herkese günaydın arkadaşlar umutlum yoksun bugün
Yaaa noluyo öyle, özelden faceden bilmem nerdeennnokudum canım cevapta yazdımm
Oooo balkafa hoşgeldin gülüüm. Yeni nickinin bu olduğunu duymuştum. Bir de başka şeyler de duydum doğrumuu?
Merhaba canıım. Dün yazmışsın ama ben bakmadan çıktım sanırım. Gözün aydı kavuştun kocişinee. Allah uzun süreli ayrılık vermesin. Böyle iş için olanlar sayılmaaz. Demek kızımız da babaya kavuşunca şenlendi haa. Bak sen nazlı kızımaa
Canım selam. İşlerim yoğun bugün. Yani herzamankinden daha da yoğun. O yüzden sabah erken gelemedim. İnşallah yok yazılmadıım.
Yaaa noluyo öyle, özelden faceden bilmem nerdeennnklava: Burdan konuşun bananeee benim facem yookk. Cigaraya başlarım bakk kahrımdaan akannehir
Bananee banene içiiciim artık şu cigarayı. Kıyıciiim kendimee sırnaşık şeydur kız ne sigarası kahırlanma hemen şekerim
hosgeldın canımmmm nerelerdeydın evet bu kız cok cımcıme babayı tanıyor naz edıyorrrboshayallersmile
Bananee banene içiiciim artık şu cigarayı. Kıyıciiim kendimee sırnaşık şey
Canı sağ olsun minik kızımızın. Kızlar nazlı olur zaten. Babalarına da düşkün olur bilirsin. Ve tabii ki babaları da onlaraa
Hadi güle gülee canım. Ben de seni öptüümkızlar ben kacar hazırlık yapacagım oradanda havaalanına gıdecegımm gorusurz hepınızı opuyorummm
Sevdacım resİmlerİn Çok gÜzel tatlım allah nazarlardan saklasın
BugÜn uzun uzun takılayım topİkte dİĞer gÜnlerİn acısını Çıkarayım barİ
Ee neden kİmsecİkler yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?