Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Cennetim aslında sen kanda baktırsan net sonucu alırsın... Hemen gidip bi kan versene... şimdi versen saat 5-6 gibi sonucu alırsın en geç. Ben çatlatma iğnesi vurulduğum için biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ama sen iğne kullanmamışsın.

kızlar inş. ikinizde hamişsinizdir güzel haberlerinizi duyarızzz...ben çıkıyorum şimdilik görüşmek üzere..

sabretmeyi öğrendim ben regl gününe kadar bekleyeceğim

merhabalar kızlar
ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum. bir yıl bebek olmadı,dr.a gittim bi tane kistim varmış,iki ay yasmin kullandım,kaybolmuş çok şükür ve dr.sende bebek olmaması için bi sebep göremiyorum dedi,ama rahim filmi şimdiik çekmedi, 3-4 ay klomen tedavisinde olmazsa çekecekmiş. işte bu ay 12.günümde yumurtalara bakacak, aynı gün eşim de spermiyogram yaptıracak.. sizce hiç ovulasyona bakmadan ve rahim filmi çekmeden klomene başlaması doğru mu? daha eşimin sonucu bile yok ortada..

şekerim ben burdayım ama şimdide kimsecikler yok pek sessiz kaldı buralar..sen nasılsın canım bebişin nasıl göbüşün çıktımı:CüvCüv:

biz gayet iyiyiz hayatım sen nasılsın toparladın dimi kendini göbüşüm daha çıkmadı kilo da almadı aksine kilo veriyorum

doktorlar genelde önce klomen türü ilaçla başlıyorlar baktı 1 kaç ay denedi olmadı ondan sonra spermiyogram yada rahim filmi istiyorlar benim doktorum öyle yapmıştı bence doktordan doktora değişir bu

doktorlar genelde önce klomen türü ilaçla başlıyorlar baktı 1 kaç ay denedi olmadı ondan sonra spermiyogram yada rahim filmi istiyorlar benim doktorum öyle yapmıştı bence doktordan doktora değişir bu
cevabın için çok teşekkür ederim, forumda ilk kez sen doktorunun aynı sırayla tedavi uyguladığını yazdın biliyo usun, herkes önce rahim filmi çekilmeli, tüpler tıkalıysa boşuna ilaç almış olursun diyo,kafam çok karıştı,haftaya doktoruma sorucam bu konuyu..

günde bir klomen içiyorum ve daha sadece iki gün oldu, özellikle sol yumurtalıkta ara ara hafif ağrı oluyo gibi hissediyorum, bu normal mi?

günaydın arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim dün iç çamaşırıma 1-2 damla kan gelmişti benim adetim 4 nisanda ne olmuş olabilir lütfen cevap yazın
İnşallaah yerleşme kanamasıdır Cennetimsin. Daha önce böyle birşey olduğunu duymuştum arkadaşlardan.
Canım beniiiimm hoşgeldiin. Yaz gülüm sen yaaazz. Bi sayfa dolusu yaaz. Yeter ki gitme opuyorumnanaktan
umutllum ya bu tablodan bende yapmak istiyorum

Canım benim Alminas anlıyordu galiba bu tablo işinden. Ben cahilim gülüm bu konuda. sempatiksalakcinni

iiim canım ben saolasın.seninde iii olduğuna sevindim.battaniye örüyorum ben de ama sırtım çok ağrıyor.

Kızlar ben kaÇar pazartesİye gÖrÜŞÜrÜz kİb
kendine iyi bak
Ben de 17 Ocak'ta regl olmuştum ve 26 Ocak'ta çatlatma iğnemi oldum,seninle aynı sürede yani.Bu sefer yumurtalarım çok çabuk büyümüştü ve o ay hamile kaldım,inşallah senin için de öyle olur.
çok çabuk oldu bu ay anlamadım hatta dün iç çamaşırıma 2-3 damla kan gelmişti
iiim canım ben saolasın.seninde iii olduğuna sevindim.battaniye örüyorum ben de ama sırtım çok ağrıyor.

örneği nasıl:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…