ben de ben de
Cennetim aslında sen kanda baktırsan net sonucu alırsın... Hemen gidip bi kan versene... şimdi versen saat 5-6 gibi sonucu alırsın en geç. Ben çatlatma iğnesi vurulduğum için biraz daha beklemeyi tercih ediyorum ama sen iğne kullanmamışsın.
şekerim ben burdayım ama şimdide kimsecikler yok pek sessiz kaldı buralar..sen nasılsın canım bebişin nasıl göbüşün çıktımı:CüvCüv:
merhabalar kızlar
ben de bu ay ilk kez klomen kullanıyorum. bir yıl bebek olmadı,dr.a gittim bi tane kistim varmış,iki ay yasmin kullandım,kaybolmuş çok şükür ve dr.sende bebek olmaması için bi sebep göremiyorum dedi,ama rahim filmi şimdiik çekmedi, 3-4 ay klomen tedavisinde olmazsa çekecekmiş. işte bu ay 12.günümde yumurtalara bakacak, aynı gün eşim de spermiyogram yaptıracak.. sizce hiç ovulasyona bakmadan ve rahim filmi çekmeden klomene başlaması doğru mu? daha eşimin sonucu bile yok ortada..
ben çatlatma iğnesi olmadım 5 yumoş vardı 3 tanesi 19mm ve üzeriydi sizce gebelik belli olmuş mudur?2 mart regl tarihim
cevabın için çok teşekkür ederim, forumda ilk kez sen doktorunun aynı sırayla tedavi uyguladığını yazdın biliyo usun, herkes önce rahim filmi çekilmeli, tüpler tıkalıysa boşuna ilaç almış olursun diyo,kafam çok karıştı,haftaya doktoruma sorucam bu konuyu..doktorlar genelde önce klomen türü ilaçla başlıyorlar baktı 1 kaç ay denedi olmadı ondan sonra spermiyogram yada rahim filmi istiyorlar benim doktorum öyle yapmıştı bence doktordan doktora değişir bu
İnşallaah yerleşme kanamasıdır Cennetimsin. Daha önce böyle birşey olduğunu duymuştum arkadaşlardan.günaydın arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim dün iç çamaşırıma 1-2 damla kan gelmişti benim adetim 4 nisanda ne olmuş olabilir lütfen cevap yazın
Canım beniiiimm hoşgeldiin. Yaz gülüm sen yaaazz. Bi sayfa dolusu yaaz. Yeter ki gitme opuyorumnanaktanaaaa kimsecikler yokmuşşş...ben daha iyiyim bugün tekrar kanamam oldu doktorumu aradım normal dedi bakalım sonuçlarım çıkmamış henüz bekliyorum hepinizi özledim artık fırsat buldukça yanınızdayım inş. önümüzdeki aydan itibarende tekrar çalışmalara başlıcaz yani durmak yok ben inanıyorum tekrar hamiş kalacam...umutlum senin kırmızılar gelmemiş hala inş. gelir biran öncede bi rahatlarsın canım..alminasım sen nasılsın cici kızımız nasıl yaramazlık yapıyormu:)cetrefilli canoşum sende tekarar geldin aramıza özlettin kendini inş. bebişin kendiliğinden en kısa zamanda gelir..emine kaya canım doktorunu değiştir canım istersen.. şeker hastası olupta sorun yaşamadan doğum yapan birsürü insan var canım takılma bunlara sıkma canını..mehtap gülü bebişin nasıl canım gün gün büyüyor dimi fırsat buldukça gel canım buralara bizi sen çok iyi anlarsın..civ_civim sen nasılsın bidenem nasıl gidiyor...aklıma gelen gelmeyen bütün arkadaşlar ben geri döndüm hepinizi çok seviyorum bu yolda birlikteyiz..biraz uzun oldu sanırım ama idare edin ayol kaç gündür keyifsizdim bırakında acısını çıkarayım dimiii
umutllum ya bu tablodan bende yapmak istiyorum
3 martta regl oldum 12 martta yumoşlarım 19mm olmuş sizce erken mi yumurtladım ben bu ay bana öyle geliyor
aaaa kimsecikler yokmuşşş...ben daha iyiyim bugün tekrar kanamam oldu doktorumu aradım normal dedi bakalım sonuçlarım çıkmamış henüz bekliyorum hepinizi özledim artık fırsat buldukça yanınızdayım inş. önümüzdeki aydan itibarende tekrar çalışmalara başlıcaz yani durmak yok ben inanıyorum tekrar hamiş kalacam...umutlum senin kırmızılar gelmemiş hala inş. gelir biran öncede bi rahatlarsın canım..alminasım sen nasılsın cici kızımız nasıl yaramazlık yapıyormu:)cetrefilli canoşum sende tekarar geldin aramıza özlettin kendini inş. bebişin kendiliğinden en kısa zamanda gelir..emine kaya canım doktorunu değiştir canım istersen.. şeker hastası olupta sorun yaşamadan doğum yapan birsürü insan var canım takılma bunlara sıkma canını..mehtap gülü bebişin nasıl canım gün gün büyüyor dimi fırsat buldukça gel canım buralara bizi sen çok iyi anlarsın..civ_civim sen nasılsın bidenem nasıl gidiyor...aklıma gelen gelmeyen bütün arkadaşlar ben geri döndüm hepinizi çok seviyorum bu yolda birlikteyiz..biraz uzun oldu sanırım ama idare edin ayol kaç gündür keyifsizdim bırakında acısını çıkarayım dimiii
kendine iyi bakKızlar ben kaÇar pazartesİye gÖrÜŞÜrÜz kİb
çok çabuk oldu bu ay anlamadım hatta dün iç çamaşırıma 2-3 damla kan gelmiştiBen de 17 Ocak'ta regl olmuştum ve 26 Ocak'ta çatlatma iğnemi oldum,seninle aynı sürede yani.Bu sefer yumurtalarım çok çabuk büyümüştü ve o ay hamile kaldım,inşallah senin için de öyle olur.
iiim canım ben saolasın.seninde iii olduğuna sevindim.battaniye örüyorum ben de ama sırtım çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?