slm kızlarrr bişey sorcamm yaaaa.ben glucophage kullanıyorum 4gün oldu ama acayıp bi miğdeee bulantım varr sizdede aynı şey oluyormu.
lütfen bilgi verrirsenız sevınırımm..
canım ilk zamanlar oluyor ben haziran ayından beri kullanıyorm ilk ay 7 kilo verdim ve yumurtalarım daha iyi gelişiyor
günaydın arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum benim dün iç çamaşırıma 1-2 damla kan gelmişti benim adetim 4 nisanda ne olmuş olabilir lütfen cevap yazın
Ee neden kİmsecİkler yok burda
rica ederim bende çok kötü olmuştum özellikle et yemklrini yiyemiyordum tam aksine de çok severimanladım canım bende bugun çok kötü oldum yan etkisiymiş.sagl canım teşekkürler.ne kadar kullanmak gerekıyormus bu ialcaı canım
selam nasılsın canımselam kızlarrr
ay hadi hayırlısıinş. hamişsindir canım o da yerleşme kanamasıdır..sabırlı ol gününü bekle hayırlısıyla gelmiştir belkide bebişin..
şekerim ben burdayım ama şimdide kimsecikler yok pek sessiz kaldı buralar..sen nasılsın canım bebişin nasıl göbüşün çıktımı:CüvCüv:
Kızlar günaydın... Ben bugün yine test yaptım bugün çizgi iyice silik hatta neredeyse negatife yakın şekilde çıktı. Bugün iğneden sonraki 13.gün. Dün ve ondan önceki gün yaptığım testlerde 2. çizgi yine silikti ama biraz daha netti.Sizce ümidimi kesmeli miyim? Acaba dün ve öbürgün ilacın etkisinden mi daha netti ve bugün ilacın etkisi azaldığı için mi silikleşti iyice.
canım geçmişi pek okuyamadım çatlama iğnesi mi olmuştun.. onun etkisi vücuttan 10-12 gün sonra çıkıyor..sen testi biraz erken yapmışsın bir ikigün daha bekle ki daha kesin ve net sonuç al istersen kan testi yaptır bi kerede net sonucu al. inş. bebişin seninledir canım...
ben çatlatma iğnesi olmadım 5 yumoş vardı 3 tanesi 19mm ve üzeriydi sizce gebelik belli olmuş mudur?2 mart regl tarihim
canım 1-2 gün daha bekle ilacın etkisi varsa bile iyice geçsin sonra direk kan testi yaptır en azından stresten kurtulursun...hayırlısıyla inş. bebişin gelmiştir...
İnşallah gelmiştir bebişim canım... Bu ay olmasını çok istedim ve çok ümitliydim.Umarım ümidim kırılmaz ve yine tedavi için doktor yolları görünmez. Artık tedavi için değil gebelik takibi için gitmek istiyorum doktora.
İnşallah gelmiştir bebişim canım... Bu ay olmasını çok istedim ve çok ümitliydim.Umarım ümidim kırılmaz ve yine tedavi için doktor yolları görünmez. Artık tedavi için değil gebelik takibi için gitmek istiyorum doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?