Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

İnşallah canım. Ben bundan önceki denememde aynı hayal kırıklığını yaşamıştım. buradaki arkadaşlarım hatırlarlar. Yine silik çizgi çıkmıştı ama sonra kırmızılar geldi.Bu sefer sadece hevesimi aldım. Şimdi beklemeye geçicem.

Hevesini aldıysan ne mutlu sana güzelim. İnşallah 2 gün sonra da sahici ikinci çizgiyi görürsün inşallahh.

Amin canım. İnşallah cümlemiz tez vakitte 2. çizgileri görürüz.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

kızlar bn adet oldum zaten hiç umudum yoktu bu ay rahim incelmişti ama iste insan iştemesede umut ediyomus gizli gizli bu ay klomnde kulanamıycam yaza kadar nadastayım yani

kızlar bn adet oldum zaten hiç umudum yoktu bu ay rahim incelmişti ama iste insan iştemesede umut ediyomus gizli gizli bu ay klomnde kulanamıycam yaza kadar nadastayım yani

canım benim sıkma canını,rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahh.canın nasıl istiyosa öle yap,biraz ara vermek ii gelecekse.üzme kendini.

Hakkında hayırlısı olsun canım... Ama hep derler ya iyi yönünden bakın olaylara diye. Yaza hamile kalırsan kış hamilesi olursun ve daha rahat geçer.Son zamanları yazın geçirmek daha zor olabilir.Hepsi bir yana Rabbim en hayırlsı nasılsa öyle nasip etsin hepimiz için.

iyim canım saolasın sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım. Ben iyi sayılmam. Hala adet olmadım çünkü. Doktor yine ilaç verdi, doğum kontrol hapı. O bitince, adet olunca ve ikinci günü olduğunda bazı tahlilleri yaptırıp gelirsin dedi. Yılan hikayesine döndü yani benim işim.
kızlar benım ınternet kopuyor arada dusuyorumm ben sımdı kuafore gıdıyorummm donunce gorusuruzzz
E haydi git bakalım daha bi güzelleş bacıım.

hakkatten canım ya ne kadar çok uzadı senin bu adet.maşallah ama çok sabırlısın kutluyorum seni.Allah inşallah tez zamanda gönlüne göre verir istediğini.

merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah iyisinizdir ben sık giremiyorum ama yazdıklarınızı hergün okuyorum doktorlarla kavgalardayım git aldır çocuğu diyolar şeker hastası olduğum için bende şeker hastası olrak çocuk düşünen bir benmiyim diyorum yani anlıyacağınız doktorlarla başım dertte bırakmıyorlar hamileliğimin tadını çıkarayım

ay canım ne alakası var yaaa.. bu doktorlar da bi garip valla yaaa... bak şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler topiğinde Sebin arkadaşımız var o da diyabet hastası ve şu an hamile. 12 yada 13. haftasında. Ama doktorlar ona göre bir yol izliyorlar. diyetisyeni ona yeni liste hazırladı. İnşallah gayet sağlıklı bir bebişi olacak.

merhaba arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için yazamıyorum sizlere topiğe girip okuyup çıkıyorum svdacım demişsin ya hamile olanlar çekip gidiyor diye ben burdayım bilesin

selam arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum eğer cevabını biliyorsanız yazarmısınız?ben 25 şubatta adet oldum tedavi oluyordum ama bu ay tedavi olmadan ilaçsız yumurtam gelişti hatta 2 tane imiş yumurtam neyse ama şimdi 2 gün arayla lekelenmem oluyor bu nedri sizce adet tarihim 23 mart acaba ereknmi gelcek yoksa hamilemiyim sizce nolur bana yardım edermisiniz? dr rumu arayıp sorsammı sizceteşkkürler bu soruyu 2 defada yazmıştım ama kimse cvp vermedi inşallah cvp yazarsanız sevinirim nolur bana akıl verin

canım tebrik ederim allah analı babalı etsin darısıda bütün isteyenlerin başına... klomenmi kullandın bu hamileliginde..
çok teşekkür ederim tatlım,hayır klomene ara vermiştim bi baktım hamişim..
Oooo demek bebiş geldi haa. Analı babalı büyüsün Mehtapçığım. Ömrü uzun olsun inşallah.
canımmm çok sağolasın,RABBİM tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..
amin canım,seninde gözünaydın hayırlısıyla tek avazda kurtulmanı nasip etsin Rabbim inşşş..sevdacım men sana tüstüm,listede benim bebişime hoşgeldin serkan bebek yazmamışsın,birde 3 mart olarak değiştirirmisin gülüm..
amin bitanem,evet telaşlı günlerim geçti,şimdi tatlı telaşlar başladı,senin bebişinde hayırlı olsun canım.inşş sağlıklı hamişlikler geçirir hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini..
canım sıkma canını aynı moral bozukluğu ve stresi tüm hamişler yaşıyo,mesela ben hala doğum yaptığım halde yaşıyorum.moral sıfır psikoloji bozuk,az biryerden ağlıyorum,herşeyi kafama takıyorum ama hepsi düzelir yeterki sabırlı olalım..

bitanem nolur üzme kendini bu kadar.hele o zıkkımı kesin bırak.bende önceden günde 1 paket içiyordum,hamişliğimde hemen bıraktım iyikide bırakmışım,bende kan pıhtılaşması olduğu için aniden beyin kanaması veya kalp krizi yaparmış,dr dua etki hastalığını öğrendinde kurtuldun dedi.hem bebişe olan büyük zararını düşün,aman bırak o zıkkımı bitanem..bu arada diğer akkadaşlardan (eskilerden)kimse uğramıyo galiba..hepinizi çooookk öpüyorum kıslar bebişim ağlıyo ilk fırstta yine yazarım inşşş..

mehtapgulu kusme lutfen bebegının adını bılmıyordum o yuzden yazamadım sımdı degıstırıyorumm senın ıstedıgın gıbı yazıyorum

sultancım lafım sana degıl senı herzaman goruyorum buralarda ama haksızmıyım hamıle olmadan once hepsı buradan ayrılmıyorr otu ..ku sorup ogrenıyorlarr hamıle olduklarını ogrendıklerı gun ortadan kayboluyorlar ınsan der kı arkadaslar hamılelıgım ıyı merak etmeyın yada bulantılarım var dınlenıyorum gıremıyorum yadaa ne bılım artık hıc buraya gelmeyecegımm baska topıge gıdecegım bırsey dr yanı sessız sedasız tuyuyorlarr sahsım adıma cok sınır oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…