Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hanımlar nasılsınız kimsede yok sanırım bu saate adetime 8 gün var kasıklarımda agrı var klomen agrı yaparmı sizce bir umut bekliyorum ama çokta ümit etmiyorum hayal kırıklıgı yaşamayayım diye...

kendine iyi bak

çok çabuk oldu bu ay anlamadım hatta dün iç çamaşırıma 2-3 damla kan gelmişti

örneği nasıl:hulya:

valla canım örneği şöle anlatayım bende başkasından öğrendim.battaniye kare olcak o kara içindede bir ters bir düz örülmüş küçük kareler olacak sonrada süslenecek üstü.

iim gayecim sen nasılsın???

Valla canım ben karışık duygular içindeyim. Dünkü idrar testini eşime de gösterdim o da onayladı 2. çizginin silik ama olduğunu... Offf bilemiyorum valla... Yarın progestan bitecek.Bakalım çarşambaya kadar yolu var. Eğer gelmezse kırmızılar işte o zaman benim için büyük bir heyecan olacak.

hayırlısı olsun tatlım inş.
Rabbim gönlüne göre versin
testlerin resimlerini göndersene topiğe
bide biz görelim şu 2. çizgileri
uzun zamandır topikte hamile haberi alamıorus
sen bunu bozarsın inş.

hayırlısı olsun tatlım inş.
Rabbim gönlüne göre versin
testlerin resimlerini göndersene topiğe
bide biz görelim şu 2. çizgileri
uzun zamandır topikte hamile haberi alamıorus
sen bunu bozarsın inş.

inşallah bozarım canım bu gidişatı ama pek sanmıyorum... ben Cennetten çok ümitliyim... resimleri çekip yollayayım birazdan canım.

Alminasım benide listeye ekle :)) ben balsuratt hamişş doğal yoldn

canım hosgeldın eklerım tabıkı bebegın hayırlı ugurlu olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımız bır avazda kurtulalım ıns hamıle kalmana cok sevındımm rabbım yuzumuze guldu hayırlısıyla yuzlerını gormek kısmet olsun

sultancım sende cok guzelsınn umutlum arkadasım dıye yapmıs bana kıyagını guzel oldugumu soylemıss bırde sımdı gorsen cancagızım benı 71 kıloyum kocısım kabusum oldun dıyorr bırı sana dur desın dıye dalga gecıyorr benımlee((

kızlarr ben bugun chıccoya gıttım fıyatları cokta acayıp ucuz degıldıı butun eksıklerımı aldımm kızımın eksıgı kalmadı ıkılı set denen pusetlerden aldımm araba ve oto koltugu , hanı su kolda tasınanlardan ayrıca baston puset denen arabadanda aldım ıkılı puset pıyasada 1000-1200 tl ımıs ben ıkısını 399 tl ye aldım baston pusette 299 tl ımıs ben ındırımden 99 tl ye aldım tek sıkıntı renk ve model ıstedıgın gıbı yok buldugunu almak zorundasın bende grı ve sarı olan vardı onu aldımm bıberonlar vardı pıyasada 15-20 tl ımıs cam bıberon 5 tl ye aldımm emzık aldım pıyasada 7 tl ımıs ındırımden 1 tl ye aldım bırkactanede cıtcıtlı body aldım 5 tl den fıyatı fena degıldı bebegı tasımak ıcın kanguru aldımm onu bıraz pahalı aldımm pıyasada 199 tl ımıs ben ındırımden 129 tl ye aldımm eksık olarak sadece yurutec ve mama sandalyesı alamadımm herkes 4-5kısı bırarada gelmıss ben ıse tek basıma gıttım cok zorlandımm aldıgım herseyı tek basıma tasıdımm esımde yoktuuu neler cektım allahtan babam geldı benı aldıda bıraz rahat ettım
allah benım ve herkesın bebegıne saglık versınn hayırlısıyla kucagımıza almayı bu aldıklarımızıda kullanmayı nasıp etsın ınss ıyıgunlerde hayırlı gunlerde kullansınlarr ne de olsa dunya malı dunyada kalacak sımdı eksık olarak yalnızca kıyafet battanıye gıbı ıvır zıvırı kaldııı onlarıda aldımmı tamam

gayecım resımler parlamıss pek anlasılmıyorr bence adet gununu bekle canımm test yapma ama ıns buay hamıle olursunn tez vakıtte kucagına alırsınn ınsan test yapınca umuda kapılıyorr beklentı ıcıne gırıyorr adet gunune kadar sabret kesın sonucu alll derım ama benım fıkrımı sorarsan ıkıncı cızgı sılıkte olsa gozukuyor gıbı bilmiyorumkismile

Sevdacım mama sandalyesi almadım demişsin bu konuda sana bir tavsiyem olacak. Benim arkadaşımın 20 aylık ve 4,5 aylık 2 tane bebeği var bir diğer arkadaşımız da 6 aylık hamile. Ankarada bir bebek mağazasına gitmiştik orada bana dondolino denen şeyi gösterdi hamile arkadaşımıza ondan alacağız hediye olarak. Acayip güzel bişey. Arkadaşım bebeklerinde onu almadığına ne kadar pişman olduğunu anlşattı. Hem mama sandalyesi oluyo,hem ana kucağı oluyo hemde tam yatarak minik bir yatak gibi oluyor.Hemde motorlu ve uzaktan kumandalı sallanma özelliği var.

Canım zaten yarın progestanım bitecek ve ondan sonra çarşambaya kadar beklemeye geçicem. Hayırlısı artık. İnşallah bu sefer gelmiştir bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…