gaye ıns kırmıızıların gelmezz bır hamıs olarak hamıle olman ıcın dua edıyorumm merak etmeee
Sağol canım benim... yaa baksana facebookta görümcem Falcı teyze diye bir uygulama yapmış bende tıkladım bakiim ne olcak diye bana direkt yakında hamile olacaksın yazdı :)) hatta profilimde yayınlandı.şok oldum valla.
selam kızlar herkese mutlu günler
aranızla klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanlara bi sorum olacak adetime 7 gün var ama hiçççç bir belirtim yok belirti olması için erken mi? ya da belirti olmadan da hamile olunur mu
merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum ..... ben de de bu ay klomene başlıyacağım.. ama bende adet düzüensizliği olduğu için önce drm farlutal verdi .. geçen ay rahi filmi çektirdim Allah şükür hiç bir sorun çıkmadı. hatta adetim gelmeyince çok ümitlendim. ama dün dr gittim sonuç negatif çıktı.. ..tabi yine adetim zor söküldüğü için dr farlutal verdi.. adetimim 5 . günü klomen kullanacağım .. baklım bekliyorum dün çok moralim bozuldu ama klomenle hamile kalanları duyunca ümidimi yitirmedim..Allah isteyen herkes sağ salim evladını kucağına almayı nasip etmesi dileğiyle....
oncelıkle ne zaman adet olman gerekıyordu ve uzerınden kacgun gectı ayrıca catlatma ıgnesı vuruldun mu vurulduysan ne zaman tum bunlar testı etkıler bılgın olsunnmerhaba kızlar lutfen yardımcı olun
3 gundur her gun gebelık testı yapıorum hepsındede sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkıo ama hemen degıl.ekran kurududktan sonra cıkıo..sızce napım esım bıraz daha bekleyelım dıo ama ıcım ıcımı yıyoo napsam kanda baktırsammı
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
umutlummm gunaydın sekercımmm nasılsınnn
Günaydın canımıniçi iyiyim sen nasılsın.
Erkenci güzeel. Yatıp uyusana gülümm sen. Ben senin yerinde olcem kii, bütün gün yatar uyuruum -tatlicadiarzu-
canım hamileyken ben de öyleydim..kalorisiz şeylerden ve karbonhidrat harici gıdalardan sık sık az az ye..yaww kıslarr benım sureklı karnım ac yemek yıyorum doymuyorumm( ne olacak bu halım yaa (
ağlık olsun.Canım kan testi mi yaptırdın? Üzme kendini,kırmızılar gelsin hemen tedaviye devam edersin.Nisanda gelir bebişin Aralık annesi olursun.Belki 2010'un son bebeğini yada 2011'in ilk bebeğini doğurursun yerimseniben
canım sabırsızlıkla bekliyorum o saatte okulda olacağım ama umarım ordan girip bakabilirim sonucunaKızlar doktorumla görüştüm yarına kadar kırmızılar gelmezse (inşallah gelmezler) yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vereceğim sonucu da öğleden sonra 3 gibi çıkacak. Lütfen benim için dua edin kızlar.Özellikle hamile arkadaşlarım da dua etsinler onların duaları kabul olurmuş.
bak o ble bilmiş işte böyle sanal şeyler bile umutlandırıyor insanı değil mi?hayırlısı olsunSağol canım benim... yaa baksana facebookta görümcem Falcı teyze diye bir uygulama yapmış bende tıkladım bakiim ne olcak diye bana direkt yakında hamile olacaksın yazdı :)) hatta profilimde yayınlandı.şok oldum valla.
canım e sağlıklısı kan testi ben adetim geçti 2.gün idrar tesi yaptım 2 çizgi çıktı ama ertesi sabah kanda ise sıfıra yakın yani negatif çıktımerhaba kızlar lutfen yardımcı olun
3 gundur her gun gebelık testı yapıorum hepsındede sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkıo ama hemen degıl.ekran kurududktan sonra cıkıo..sızce napım esım bıraz daha bekleyelım dıo ama ıcım ıcımı yıyoo napsam kanda baktırsammı
Ooo TESTERE gelmiş, hoşgelmiiş
adetim tam anlamıyla başladı sayılır.bu akşam 6 da doktorumla randevum var.
bakalım yine klomen mi başlayacak yoksa kist falan olduysa tedavi mi edecek
adetliyken muayene ediyorlar mı en azından alttan muayene?bu durumda giden oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?