adetim tam anlamıyla başladı sayılır.bu akşam 6 da doktorumla randevum var.
bakalım yine klomen mi başlayacak yoksa kist falan olduysa tedavi mi edecek
adetliyken muayene ediyorlar mı en azından alttan muayene?bu durumda giden oldu mu?
melocum,eftalya22.cennetimsin,umutlum,alminasım ooo sper hepiniz burdasınız
neyse olacağız artk :kedi::kedi:gunaydın nasılsınn bıldıgım kadarı ıle edıyorlar cunku benı bırkez bu sekılde muayene ettıler:kedi:
iyiyim canım arabayı bakıma götüreceğim ordan da okula akşam da doktora gideceğimGünaydın Melocuğuum. Evet canım sen de buradaymışsın görmedim afedersin. Nasılsın?
evet kist yoksa klomen verecek sanırmEvet canım adetliyken de alttan muayene ediyorlar. Kist var mı yok mu diye kontrol edip, ona göre klomen veriyorlar. Sıkılacak birşey yok. Ben de ilkinde çok endişe etmiştim ama, sadece bir kiişinin başında değil herkes için geçerli diye düşünerek rahatlamıştım. Sen de öyle düşün bence. Rahat ol.
zümra koyma isim güzel de bende kötü bir anısı var sen alternatifleri sun biz seçelimyaww ben kızıma ıaım bulamıyorumm((( ayşegül koyacagım heee:)) ayşegül okulda ayşegül tatilde :))
revna var parmak ıle gosterılecek kadar guzel , guneste parlayan su damlası demek
zümra var cabuk kavrayan akıllı zeki kadın demek
sızce hangısı aklınıza gelen varmııı
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınherkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
revna güzel bence tek isim mi koyacaksın baba ne istiyor benimadımı babam koymuş mesela ismimi çok seviyorum
revna güzel bence tek isim mi koyacaksın baba ne istiyor benimadımı babam koymuş mesela ismimi çok seviyorum
bız basıt klasık eskı ısımlerden ıstıyoruzz zeynep aysegul vs gıbı ama bulamıyoruzz babamızda klasık bır ısım ıstıyorr
gunaydın sultan nasılsın
sakıncası yoksa senın adın ne canım
benımkı sevda hem revna da uygun benım adıma
iyiym sevda sen nasılsın
Senin adın da mı Serap yoksaa??? sempatiksalakcinniserap koy basit ama güzel bir isim çölde görülen hayal demek zaten bebişlerde hayal olarak geliyorlar
iyiyim bitanem sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?