- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
umutlum klomenden ıntıkamımı her yıl 1 tane pırtlatarak alacagım ben durmak yok yola devamm:ecrin_bebek: esımde dıyor ılk adet oldugun ay yenısını yapacagız haberın olsun bebegın esyalarıda yenı ıken ıkıncıyıe aradan cıkarırız masrafsız dıyorrrsempatiksalakcinni zaten kızada el koydu o cımcımede babacı anlayacagın yerım garantı degıll baba kız bırlık olur bunlar benım hemen 2. cocugu yapıp yerımı sabıtlemem gerekkk
firstmoonxxxx, zeytin1007, alminas1976, KMKM, SULTAN1984, umutlu22
kızlar günaydın
sabah gidip kan verdim sonuç on buçukta çıkacak bu arada kanamamda arttı progestan başladım daha önce doktor öyle demişti sonucu yazarım öptüm
alminas eğer olmazsa sonraki beklenen adet 17 nisanmış canım hesaplayıcıdan hesapladım
gunaydın arkadasım hosgeldın bu topıktekı hemen hemen herkes klomen kullandı mesela ben 3 ay kullandım ama hamıle kalamadım ılacı bıraktıktan 2 ay sonra dogal yolla hamıle kaldımm sımdı 20 haftalık bır kız bebek beklıyorumm
senin adına çok sevindim inş bizede nasip olur bende 4 ay kullandım bu ay kullanmamıştım ama hep biraz geçikti test yaptım hep negatif çıktı şimdi de 10 gün geçti ama yapmaya çekiniyorum ...
senin adına çok sevindim inş bizede nasip olur bende 4 ay kullandım bu ay kullanmamıştım ama hep biraz geçikti test yaptım hep negatif çıktı şimdi de 10 gün geçti ama yapmaya çekiniyorum ...
şimdi bugün hamileysem bunlar arkadaş olacak ya ötekileri de arkadaş ederiz kaydirigubbakcemilegunaydın canımmm hakkında hayırlısı 1 saatın kalmıs bende en az senın kadar merakla beklıyorum sonucunu ıns bebıs vardır olmasada uzulme bak gecen aylar hamıle kalabılmıssın yıne olur vardır vaktı saatı dogurduktan sonrada kesınlıkle ıkıncıyı yapmak lazımm :)) dımı
şimdi bugün hamileysem bunlar arkadaş olacak ya ötekileri de arkadaş ederiz kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar...güzel bir gün olur inşallah herkes için.
Herkese günaydın.Burda klomen kullanan arkadaşlarla bende aynı kaderi paylaşıyorum.Bu ay klomene tekrar başladım ama doktorumun yazmış olduğu preglny çatlatma iğnesini bulamıyorum. Burdaki hiç bi eczanede yok.Ne yapıcam.Doktora söyledim ara bulursun diyor.
10 geçtiyse çok geçmiş güzelim. Bence de biran önce test yap ki sonucu öğren. Tabii ki biz de öğrenelim. Hem bak uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz, belki senin haberini alırız da biraz şenleniriz.
gunaydın canım hosgeldınnn oglusumuz nasıl
hoşbulduk canım.oğluşum iyi kımıldıyor arada bir2 haftadır görmedim özledim.doktor 1 ay sonra çağırmıştı ama ben bu hafta gidicem dayanamıcam :) kızımız iyimiş haberlerini aldım maşallah diyelim.senin kızda tosun benim oğlanda tosun olcak.daha 2 hafta önce 210 gramdı şimdi 300ü geçmiştir
hehehe :)) ederız ederız zaten hemsehrıymısız kocaelı yazıyor sende :)) bende gebzelıyımm ama ıstanbul tuzlada oturuyorumm buarada ısmım sevda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?