Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

aynen alminas bu kadar olur akşam eşim de aynısını söyledi bana

bu arada alminas ben geçen mayısta klomenle hamile kaldım dün sorduğun listedeki benim ..4 aylıkken bebeğimi normal doğumla aldılar ne yazıkki virüs kapmış.şimdi yeniden uğraşıyorum işte..

1 saat kaldı kızlar ne gıcık ya kendimi olmayacağına inandırmıştım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

alminas eğer olmazsa sonraki beklenen adet 17 nisanmış canım hesaplayıcıdan hesapladım

gunaydın canımmm hakkında hayırlısı 1 saatın kalmıs bende en az senın kadar merakla beklıyorum sonucunu ıns bebıs vardır olmasada uzulme bak gecen aylar hamıle kalabılmıssın yıne olur vardır vaktı saatı dogurduktan sonrada kesınlıkle ıkıncıyı yapmak lazımm :)) dımı

senin adına çok sevindim inş bizede nasip olur bende 4 ay kullandım bu ay kullanmamıştım ama hep biraz geçikti test yaptım hep negatif çıktı şimdi de 10 gün geçti ama yapmaya çekiniyorum ...

senin adına çok sevindim inş bizede nasip olur bende 4 ay kullandım bu ay kullanmamıştım ama hep biraz geçikti test yaptım hep negatif çıktı şimdi de 10 gün geçti ama yapmaya çekiniyorum ...

bence yap nasılsa er gec ogreneceksın sonucu erkenden yapkı o stresten kurtull

10 geçtiyse çok geçmiş güzelim. Bence de biran önce test yap ki sonucu öğren. Tabii ki biz de öğrenelim. Hem bak uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz, belki senin haberini alırız da biraz şenleniriz.

şimdi bugün hamileysem bunlar arkadaş olacak ya ötekileri de arkadaş ederiz kaydirigubbakcemile

Herkese günaydın.Burda klomen kullanan arkadaşlarla bende aynı kaderi paylaşıyorum.Bu ay klomene tekrar başladım ama doktorumun yazmış olduğu preglny çatlatma iğnesini bulamıyorum. Burdaki hiç bi eczanede yok.Ne yapıcam.Doktora söyledim ara bulursun diyor.

OVİTRELLE dıye catlatma ıgnesı var aynı ısı goruyorr onu vurul derımm

10 geçtiyse çok geçmiş güzelim. Bence de biran önce test yap ki sonucu öğren. Tabii ki biz de öğrenelim. Hem bak uzun zamandır hamiş haberi alamıyoruz, belki senin haberini alırız da biraz şenleniriz.

inş canım güzel haberi ben veririm size inan çok istiyorum ama her ay çok ümitleniyordum bu ay pek ümitlenmek istemedim testide o yüzdenyapmadım...

gunaydın canım hosgeldınnn oglusumuz nasıl

hoşbulduk canım.oğluşum iyi kımıldıyor arada bir 2 haftadır görmedim özledim.doktor 1 ay sonra çağırmıştı ama ben bu hafta gidicem dayanamıcam :) kızımız iyimiş haberlerini aldım maşallah diyelim.senin kızda tosun benim oğlanda tosun olcak.daha 2 hafta önce 210 gramdı şimdi 300ü geçmiştir

evet ya masaallah bızımkıde 300 gr mıs dr u oyle dedı boyuda 17 cm bacaklar harıc bas popo mesafesı dr cok saglıklı buldu ben cok kılo almısım sadece buay 5 kılo aldım toplamda 5 ayda 13 kılo almıs oldum dr um bosver ye gıtsın sezeryan yaparız dogumdan sonra da rejım ve sporla verırsın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…