sonuç negatif
ben manisalıyım ama izmite evlendim canım...melahat ben de memnun oldum artık kesin yeni tarih sanırım 17 nisan
sonuç negatif
evet ya masaallah bızımkıde 300 gr mıs dr u oyle dedı boyuda 17 cm bacaklar harıc bas popo mesafesı dr cok saglıklı buldu ben cok kılo almısım sadece buay 5 kılo aldım toplamda 5 ayda 13 kılo almıs oldum dr um bosver ye gıtsın sezeryan yaparız dogumdan sonra da rejım ve sporla verırsın dedı
sonuç negatif
benim kilo alımım normal gidiyor ayda hemen hemen 1 kg alıyorum ama bundan sonra nasıl olur bilmem.doktorda bu aydan sonra kilo alırsın demişti.doğumdan sonra verirsin ben şimdiden koşu bandı araştırıyorum çünkü doğumdan sonra kış gelcek hemen dışarda yürüyüş şansım pek olmicak bende eve alayım dedim.
Üzülme canım ya,her negatif sonuç bi sonraki pozitif olabilir ihtimali taşır.Bu ay kısmet değilmiş demekki,inşallah yakında sende sevineceksin.
hıc uzulme canım yenı ay yenı umıt demek ıns bu ay gelecek bebısın olumunekankayizsmile
Hayırlısı olsun. Allah sana ve eşine sağlık sihhat versin. Önümüzdeki ay olur inşallah.
her şeyin hayırlısı pes etmek yok.1 gün mutlaka olacak.
yaww kıslarr benım sureklı karnım ac yemek yıyorum doymuyorumm( ne olacak bu halım yaa (
azar azar sık sık yemek daha iyi zaten acıktıkça az az ye.
sonuç negatif
Canım kan testi mi yaptırdın? Üzme kendini,kırmızılar gelsin hemen tedaviye devam edersin.Nisanda gelir bebişin Aralık annesi olursun.Belki 2010'un son bebeğini yada 2011'in ilk bebeğini doğurursun yerimseniben
Gaye sen ne yaptın, test yaptırmayı yarına mı bıraktın
mrb arkaaslar bende bu ay serephone kullanmıstım ama tedaviye cevap vermemiş sadece sag yumurtalıgımda yumurta olusmus iyimiş oda bakalım moralimcok bozuldu mafoldumben
mrb arkaaslar bende bu ay serephone kullanmıstım ama tedaviye cevap vermemiş sadece sag yumurtalıgımda yumurta olusmus iyimiş oda bakalım moralimcok bozuldu mafoldumben
Kızlar doktorumla görüştüm yarına kadar kırmızılar gelmezse (inşallah gelmezler) yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vereceğim sonucu da öğleden sonra 3 gibi çıkacak. Lütfen benim için dua edin kızlar.Özellikle hamile arkadaşlarım da dua etsinler onların duaları kabul olurmuş.
Merhaba Eftalya. Tedavin hayırlı olsun ama ben tam olarak anlamadım yazını. Hem tedaviye cevap vermedğini, hem de sağ yumurtalığında yumurta oluştuğunu söylemişsin. :uhm: Eğer yumurtan oluşmuşsa tedavin normal devam ediyor demektir. Bunda moral bozacak birşey yok. Hayırlısı olsun...
Senin adetin 1 gün mü geçti canım tam olarak? İnşallah adet olmazsın da güzel haberler verirsin yarın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?