Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim kilo alımım normal gidiyor ayda hemen hemen 1 kg alıyorum ama bundan sonra nasıl olur bilmem.doktorda bu aydan sonra kilo alırsın demişti.doğumdan sonra verirsin ben şimdiden koşu bandı araştırıyorum çünkü doğumdan sonra kış gelcek hemen dışarda yürüyüş şansım pek olmicak bende eve alayım dedim.

en ıyısını dusunmussun bızım de sıteye cok yakın bır spor salonu var bende kapagı oraya atacagımmm :)))))))

Üzülme canım ya,her negatif sonuç bi sonraki pozitif olabilir ihtimali taşır.Bu ay kısmet değilmiş demekki,inşallah yakında sende sevineceksin.

hıc uzulme canım yenı ay yenı umıt demek ıns bu ay gelecek bebısın olumunekankayizsmile

Hayırlısı olsun. Allah sana ve eşine sağlık sihhat versin. Önümüzdeki ay olur inşallah.

her şeyin hayırlısı pes etmek yok.1 gün mutlaka olacak.

hayırlısı neyse o olsun demekki hayırsız olacakmış :1no2:

Canım kan testi mi yaptırdın? Üzme kendini,kırmızılar gelsin hemen tedaviye devam edersin.Nisanda gelir bebişin Aralık annesi olursun.Belki 2010'un son bebeğini yada 2011'in ilk bebeğini doğurursun yerimseniben

Gaye sen ne yaptın, test yaptırmayı yarına mı bıraktın

Gaye sen ne yaptın, test yaptırmayı yarına mı bıraktın

bugün doktoru arayacağım canım o ne kadar daha bekle derse bekleyeceğim. Bu sefer aceleci davranıp hüsran yaşamak istemiyorum.Çünkü test öncesi ümitleniyorum sonra hüsran olunca yıkılıyorum. En azından bekledikçe ve bu süre içinde kırmızılar gelmedikçe şansım artıyor.

mrb arkaaslar bende bu ay serephone kullanmıstım ama tedaviye cevap vermemiş sadece sag yumurtalıgımda yumurta olusmus iyimiş oda bakalım moralimcok bozuldu mafoldumben

Kızlar doktorumla görüştüm yarına kadar kırmızılar gelmezse (inşallah gelmezler) yarın sabah 9:30 10:00 gibi kan vereceğim sonucu da öğleden sonra 3 gibi çıkacak. Lütfen benim için dua edin kızlar.Özellikle hamile arkadaşlarım da dua etsinler onların duaları kabul olurmuş.

mrb arkaaslar bende bu ay serephone kullanmıstım ama tedaviye cevap vermemiş sadece sag yumurtalıgımda yumurta olusmus iyimiş oda bakalım moralimcok bozuldu mafoldumben

Merhaba Eftalya. Tedavin hayırlı olsun ama ben tam olarak anlamadım yazını. Hem tedaviye cevap vermedğini, hem de sağ yumurtalığında yumurta oluştuğunu söylemişsin. :uhm: Eğer yumurtan oluşmuşsa tedavin normal devam ediyor demektir. Bunda moral bozacak birşey yok. Hayırlısı olsun...

Canım neden üzüyorsun kendini...Bak sağ tarafta bir yumurta varmış. Rabbim nelere kadirdir.O bir yumurta bile bebişe dönüşebilir.Üzme kendini lütfen. Üzülmek bile o yumurtaların gelişmelerine engel oluyor.

Senin adetin 1 gün mü geçti canım tam olarak? İnşallah adet olmazsın da güzel haberler verirsin yarın bize

bende anlamadım ya acaba diyorum yanlısmı anladım galiba ilk sol yumurtalıgıma baktı yumurta görmeyince ölededisonra saga baktı evet sagda yumurta var iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…