arkadaşlar bu sabah doktora gittim. Klomene devam edip yumurta takibi yapılacak. Kist oluşmamış allaha şükür. Fakat önümüzdeki ay adetin 7. Günü rahim flimi istedi. Eşimdende sperm testi.. Film çektiren arkadaşlar nerede en iyi ve uygun? Ssk lıyım ... Maddi olarak özel hastaneler boynumuzu büker...sperm testi 100 ytl ye buldum ama doğruluk oranı konusunda garantili olması önemli tabi. Rahim flimi çektiren arkadaşlar eşi sperm testi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bu sabah doktora gittim. Klomene devam edip yumurta takibi yapılacak. Kist oluşmamış allaha şükür. Fakat önümüzdeki ay adetin 7. Günü rahim flimi istedi. Eşimdende sperm testi.. Film çektiren arkadaşlar nerede en iyi ve uygun? Ssk lıyım ... Maddi olarak özel hastaneler boynumuzu büker...sperm testi 100 ytl ye buldum ama doğruluk oranı konusunda garantili olması önemli tabi. Rahim flimi çektiren arkadaşlar eşi sperm testi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. şimdiden teşekkürler.
canım ben nrahim filmimi özel yerde kondrad görüntüleme merkezinde temmuzda 350 ytl çektirdim eşim askeri personel oldugu için biz sadece anlaşmalı olan yerlerden yararlanıyoruz sprem testinide 25 ytl aile tıp merkezinde yaptırdık doktorumuz sprem testi önemli özel bir yerde çektirin her yer dogru sonuç vermiyor dedi inşallah bir sorunu çıkmaz allah yardımcın olsun..arkadaşlar bu sabah doktora gittim. klomene devam edip yumurta takibi yapılacak. Kist oluşmamış allaha şükür. Fakat önümüzdeki ay adetin 7. günü rahim flimi istedi. eşimdende sperm testi.. Film çektiren arkadaşlar nerede en iyi ve uygun? SSk lıyım ... Maddi olarak özel hastaneler boynumuzu büker...sperm testi 100 ytl ye buldum ama doğruluk oranı konusunda garantili olması önemli tabi. Rahim flimi çektiren arkadaşlar eşi Sperm testi yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen. Şimdiden teşekkürler.
evet canim beklemek zor ama napalim sabir edicez biz sabrimizi
gösterirseek bebişlerimizde çabuk gelir inşallah daha 3 günün var bence yapma çikmazsa morelin bozulur morelimiz yüksek olmasi lazim
yinede sen bilirsin stres yapmiyayaçaksan testi yap...[/QU
CANIM BEN BU AY İLAÇ KULLANMADIM O YÜZDEN PEK ÜMİDİMDE YOK AMA YİNEDE ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ DİYORUM BELKİ........ :1rolleyes: YA TABİKİ ÇIKMAZSA MORALİM BOZULUR AMA ÇOK ÜMİTLİ OLMADIĞIM İÇİN FAZLA ÜZÜLMEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EVDE Bİ TANE TEST VARDI AKŞAMA GİDİNCE YAPICAM
tabikide allah bilir belkide hamilesindir bize heber ver kendine iyi bak:1hug:
Herkese merhabaa...Ben bu ay adetin 5.gününden başlamak üzere klomen kullandım, takiplerde bir yumurtanın çatladığı, diğerinin 20mm olduğu görüldü.Aynı gün çatlatma iğnesi yapıldı.İğneden tam bir hafta sonra diğer adetlerime oranla daha az şekilde bir kanama başladı ve bugün kanamanın 4.günü.Eğer adet kanamasıysa, iğneden enaz 14 gün sonra olması gerekmez mi??
Yardımcı olursanız sevinirim:))
kızlar aşılama hakkında bilgisi olan var mı aranızda? rapor almam lazım ama rapor için neler gerekli bilmiyorum. ve kaç günde alınabiliyor? özel dra gidiyorum o benim için çıkartabilir mi bazı arkdaşlar öyle söyledi.
valla canım önce şunu söleyeyim evet eğer herhangi adet düzenleyici kullanmadıysan ve daha önce gecikmelerin olduysa gecikme normal bende de pko var ya ondan biliyom mesale ben hep 35 günde 1 olurdum üstelik bu pko bende 7 8 yıldır var ve 2 kez gecikmem oldu 55 ve 48 gün arayla oldum oluyo bazen özellikle mevsim geçişlerinde oluyo ama seninki inşallah hamişliktendir ben de bekliyorum progestan kullandım 2 gün kaldı bakalım nolcekkk
rapora gelince ben çok araştırdım ama bi türlü bulamadım nasıl çıkartılır .bende özelde tedavi oluyorum en son ayımda iğne için infertil raporu diye bişe çıkarttı dr ama o aşılama ilaçları için geçerlimi bilmiyorum regl olayım bende göbekten iğnlere başlıcam o zaman dr yol gösterir heralde anlatırım uzun uzun
mrb kızlar uzun zamandır sizi okuyor:tomato:um sizden çok şey öğrendim paylaşımlarınız için teşekküler.bende bu ay klomen kullandım cumartesi çatlatma iğnesi yapılacak dün doktora gittim 4 tane yumurta olduğunu ve iyi durumda olduğunu söyledi.sizlerde kaç yumurta çıktı.bu sayı mormalmi...yanıtlayan olursa çok sevinirim.AŞILAMA YI SORAN ARKADAŞIM BENİM DUDUĞUMA GÖRE HASTANEDEN HEYET RAPORU ŞEKLİNDE ÇIKIYOR DEDİLER....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?