Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

melankolia canım ben senin için araştırmaya başladım birşaeyler öğrenince yine yazarım cumartesi doktora gidiyorum onada sorarım umarım geç kalmış olmam...

nostok bende klomen kullandım c.tesi doktora gitcem duruma göre iğne vurcak bakalım aynı gün mü olcaz ne iğneyi :).senin yumurtalar çok ii çalışıyor desene 4 tane olması iyi...inşallah hamiş haberlerini de alırız bakalım bana ne diyecek c.tesi günü?sende yaz burdan olanları...

günaydın kızlar sabah sabah kötü haberi veriyim dun kan testi yaptırdım sonuç negatif özelde yaptırdıgım için verdigim parada cabası üffff cok sıkılıyorum moralim cok bozuk

kızlar moralim çok çok bozuksenağlamasenağlamasenağlama dün akşam dr. gidecektim ya gittim ve kötü haberle karşılaştım günde 1 tane klomen kullanmama rağmen küçücükte olsa bir yumurtam olmamış bırakın gelişmemeyi küçük kalmayı hiç yok akşamdan beri kendime gelemedim hala ağlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti moralim çok bozuk niye niye demekten kendimi alamıyorum hani küçük falan bir tanecik bile bir yumurtam olsaydı tamam derdim yani bir dahaki ay dr. dozunu yükseltir biraz daha büyür derdim ama benimki dahada kötü hiç yok ufacıkta olsa yok ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oluyor yada olmamasının sebebi nedir bu bir rahatsızlıkmı kafam çok karışık.... bir dahaki ay günde 2 tane kullanmaya başlayacağım klomeni bu ay umutlarım tükendi hevesim yarıda kaldı.....

biliyorsunuz kızlar yumurta olmayınca ne tüp bebek oluyor ne de aşılama eğer böyle giderse hiç yumurtam olmazsa bana hiçbir tedaviyi uygulayamaz dr. bilmiyorum okunuzmu bu sitede bir arkadaşımız daha yazmıztı onunda yumurtaları olmuyormuş ve dr. ona kıbrısa gitmesini önermiş yumurta nakli için allahım sen kimseyi böyle bir durumla karşılaştırma kimsenin başına verme yarabbim:Saruboceq: dün akşamdan beri ağladığımı görünce eşimde çok üzüldü ben yanındayim ve elimizden ne gerekirse yapacağız eğer olmazsa istanbula amerikan hastanesine yada alman hastanesine gideriz yada ne bilim ne gerekiyorsa nereye gitmemiz gerekiyorsa gideriz yeterki sen üzülme dedi ama yinede ağlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama

CANIM ÜZÜLME DOKTORUN DOZAJINI ARTTIRIR. BEN ÇOK DUYDUM BİR KLOMEN YADA GONAPHENEYLE HİÇ YUMURTA OLUŞMAYIP DİĞER AY 2 TANE KULLANIP YUMURTALARI BİRSÜRÜ OLUP VE YUMURTALARI KOCAMAN OLAN KİŞİLER VAR SEN ÜZÜLME DOKTORUN DOZAJINI ARTTIRIR VE YUMİŞLERİN OLUR :1hug:

ay inşallah canım desteğe morale okadar çok ihtiyacım varki çok üzülüyorum dünden beri hem kendim üzülüyorum hemde çevremdekileri üzüyorum.... bakalım önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum hayırlısı olsun... yani hiç yumurtam olmaması çok ama çok düşündürüyor beni....

canim bendede ilaçsiz hiç yumurta olmuyor günde 2 tane gonaphene vermişti doktor bana 2 adet yumurta oluşmuştu ben bu ay hiç ilaç kullanmadim çünkü rahim filmi çektiricem doktora 12.gün gittiğimde hiç yumurtam yoktu doktorda ilaçsiz kesinlikle yumurtlamadiğimi söyledi.sen üzülme ilaçla yumurtlamazsan bile çaresi var doktor iğne veriir iğne daha etkili diyorlar yumurtalarin büyümesi için

canım her ay ilaçsız yumurtlayan kadınlarda da arada böle yumurtlamama olabiliyo hiç üzülme dozu arttırı hem ne korkuyosun ben ilk ay günde 2 tane kullandım 19 uncu günde hala 16 mm di sonra büyüdü üstelik klomen kullandığım 2 ay da da sol tarafımda 1 er tane oluştuuuu

sanırım başka bi başlık açmıştın orda daha önce bi düşük yaşadığın yazıyo bak sen doğal yolla hamiş kalabilmişsin umudunu neden dahaa ilk aydan kırıyosun ben hiç hamiş kalamadım ve benim gibi bir sürü arkadaşım da var..

ayrıca klomen işe yaramazsa ki bende fazla etkili olmadı göbekten iğnelere başlarsın onlarla daha çok ve daha etkili oluyomuşşşş hiç üzülme sen dr a git tedavini ol gerisi için bol bol dua et emi stres yok bak sen bu ay büyümücek diye hep endişeliydin bu ay deki 3 ten 4 tane yumurtam olcak maşallah de emiiii kendini iiye kodla emi biz de sana dua edicez emin olll ne için burdayızzzz değilmi kimseyle paylaşamadığımız sıkıntılarımız için sen çok değerlisin hep kendine bunu söle şükret ki dr a gidiyosun ya doğuda veya dr u olmayan bi dağın başında böle bi derdin olsa yaaaa

canlarım seda sayan da ibrahim saraçoğlu vardı ve aşağıdakileri söledi not aldımmm

kızlar şimdiye kadar yumurtalıklarda kist için (özellikle pko için) beyaz soğan haftada 3-4 kez sumakla beraber yenmeli dedi

fsh ın iyi düzeyde olması içinde bu soğan kürü ii gelir yanında ise testere dişli aslanpençesi: 2 yemek kaşığı aslanpençesini 1 bardak kaynayan suya ekleyip 6 dakika kaynatıp ocaktan alıp ılıtıp içiyoruzz

gebe kalmak isteyen hanımlar taze maydonoz, nane ,adaçayı, kabak çekirdeği ve diğer çekirdeklerden bademden fındık fıstıktan UZAK DURMALIDIRLARRRRR

ve kızlar üstüne basa basa spermlerin sayısı ve diğer sorunları için keçibonuzu kürünü muhakkak önerdi

intenet sitesinde de bunlarla ilgili bilgiler varmış ben şimdi araştırıp hemen copy paste yapcam ok?????

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

17.10.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

İŞTE EKİM LİSTESİ İKİ BAYRAM ARASI MÜJDELER ÇOĞALSIN İNŞALLAH

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1EKİM????????
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::1EKİM????????
sabirekara:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::4EKİM???????
gamzelii:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::5EKİM???????
GÜLCEZA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6EKİM??????
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::7EKİM??????
ZEYNEPELA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8EKİM??????
PAPATYAAAA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10EKİM?????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::11EKİM?????
MAVİŞ83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM?????
SUNNES:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::15EKİM?????
melankolia ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17EKİM?????
sema3455:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::18EKİM
BETTY0:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::19EKİM
raebzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20EKİM
MAZBUT::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21EKİM
jenefer1983::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::23EKİM
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24EKİM
elmaskahraman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
HANDEFE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27EKİM
sumy::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::?????
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

KASIM LİSTESİ

hikrobaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2KASIM
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::3KASIM
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::4KASIM
milkshake:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4KASIM
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7KASIM
zeliş82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8KASIM
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9KASIM
nina55 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
papatyaaaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12KASIM
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::12KASIM
arzu38:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14KASIM
serenelar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15KASIM
GAMZELİİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::?????
((eslem))::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
COCOSH::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
gurbetgelini:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ

ibrahim saraçoğlu'ndan bilgiler

Adet düzensizliğine karşı önermiş olduğum destekleyici bitkisel kür Arslanpençesi (Alchemilla vulgaris) ile Achillie millefolium bitki türlerinin karışım kürüdür. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 1.5 aydır. Bir kürlük miktar 1.5 ay kullanılır ve yaklaşık 75 g dır.

Sperm sayısı azlığı
Hareketli spermsayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.
Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.

Polykistik over'e karşı önermiş olduğum destekleyici bitkisel kür Alchemilla vulgaris, Leontice leontopetalum ve Lavandula stöchas bitki türlerinin değişik oranlardaki karışım kürüdür. Bu bitki karşımının kullanım süresi yaklaşık bir aydır. Bu kür sadece 1 ay kullanılır ve yeterli olmaktadır. Yaklaşık 80 g dır.

Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

canım ya üzülme lütfen allahtan ümit kesilmez stresten uzak dur kafanı oyalıyacak başka şeyler bulmaya çalış tamam kolay deil nasıl yaparım diyorsun belki ama napalım gelecek olan bebeklerimizkaydirigubbakcemile2 için yapıcaz başka çaremişz yok oluruna bırak eminim ozaman yumuşlar kocaman büyür :sm_cool:dualarımız senin ve ve diger bütün arkadaşlarımızla :Saruboceq:

günaydın kızlar sabah sabah kötü haberi veriyim dun kan testi yaptırdım sonuç negatif özelde yaptırdıgım için verdigim parada cabası üffff cok sıkılıyorum moralim cok bozuk

arkadaşım napalım hayılısı olsun olupta problemler olmasındansa geç gelsinde saglıklı gelsin bebeişlerimiz sabır lütfen

KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.
Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz.
Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

İNCİR KÜRÜ
Kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorunu gidermek için

8-9 adet kuru inciri soğuk suda yikiyoruz.
Yarim litre kaynayan suya 8-9 tane kuru incir atiyoruz ve 8-9 dk kaynatiyoruz.
Daha sonra bu suyu sabah ve öğle yemeğinden önce yani günde 2 kez içiyoruz.
Bu uygulama 20-25 gün devam ediyor.

Prof. Dr. Ibrahim saraçoğlu

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın bir ablam yada kardeşim yok dertleşebileceğim ama siz bana abla kardeş ve yoldaş oldunuz çok sağolun....

şimdi ben önümüzdeki ay 2 tane klomen kullanmaya başlayacağım bunun yanında incir kürünüde kullansam olurmu birde bu küre ne zaman başlanıyor yani 21 gün kullanacağız ama herhangi bir zamanmı yoksa adet olduğumuzdamı başlayacağız klomenle beraber kullanılırmı ki....

[]nostok bende klomen kullandım c.tesi doktora gitcem duruma göre iğne vurcak bakalım aynı gün mü olcaz ne iğneyi :).senin yumurtalar çok ii çalışıyor desene 4 tane olması iyi...inşallah hamiş haberlerini de alırız bakalım bana ne diyecek c.tesi günü?sende yaz burdan olanları
canım desene aynı aşamalrı aynı günlerde yaşıycaz beim iğnemi yarın öğlen 13.00da yapacaklar.ama yumurtanın büyüklüğünü söylemedi...umarım bu ay hepimizinki tutar.....:CüvCüv:

canım bu incir suyunu gün içinde su içer gibi sürekli içilebiliyor 1 çay bardağı alıp içiyosun özel gün ve saat aramana gerek yok..ben klomeni bu ay sabah ve akşam 2 kez aldım 4 yumurta oluştu.normalde hiç yumurta yapamazdım yada ancak 1 taneydi moralini bozma hepimiz aynı durumdayız başaracağız ben buna inanıyorum......:teytey::teytey:

ay canım inan içime su serptin inşallah olur cümlemizin dilekleri... bu arada klomen kullanırkenmi incir suyuna devam ettin yani ben önümüzdeki ay hem 2 tane klomen hemde incir suyu içsem birşey olmaz dimi sen öylemi yaptın....

ya aşağı yukarı bakıyorum herkese çoğunluk klomen kullanıyor ama kiminin yumurtası büyüyor kimininki kücük kalıyor ama sonuçta oluyor ama benim küçükte olsa olmuyor kendimi çok yanlız hissettim sanki tek benim başıma geliyor gibi oldu ama içime su serptin inşallah önümüzdeki ay gelişir yumurtacıklarım dahada çok var bugün 14. gün bu ay bitecekte adet olacağımda oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…