melankolia canım ben senin için araştırmaya başladım birşaeyler öğrenince yine yazarım cumartesi doktora gidiyorum onada sorarım umarım geç kalmış olmam...
mrb kızlar uzun zamandır sizi okuyor:tomato:um sizden çok şey öğrendim paylaşımlarınız için teşekküler.bende bu ay klomen kullandım cumartesi çatlatma iğnesi yapılacak dün doktora gittim 4 tane yumurta olduğunu ve iyi durumda olduğunu söyledi.sizlerde kaç yumurta çıktı.bu sayı mormalmi...yanıtlayan olursa çok sevinirim.AŞILAMA YI SORAN ARKADAŞIM BENİM DUDUĞUMA GÖRE HASTANEDEN HEYET RAPORU ŞEKLİNDE ÇIKIYOR DEDİLER....
kızlar moralim çok çok bozuksenağlamasenağlamasenağlama dün akşam dr. gidecektim ya gittim ve kötü haberle karşılaştım günde 1 tane klomen kullanmama rağmen küçücükte olsa bir yumurtam olmamış bırakın gelişmemeyi küçük kalmayı hiç yok akşamdan beri kendime gelemedim hala ağlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti moralim çok bozuk niye niye demekten kendimi alamıyorum hani küçük falan bir tanecik bile bir yumurtam olsaydı tamam derdim yani bir dahaki ay dr. dozunu yükseltir biraz daha büyür derdim ama benimki dahada kötü hiç yok ufacıkta olsa yok ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oluyor yada olmamasının sebebi nedir bu bir rahatsızlıkmı kafam çok karışık.... bir dahaki ay günde 2 tane kullanmaya başlayacağım klomeni bu ay umutlarım tükendi hevesim yarıda kaldı.....
biliyorsunuz kızlar yumurta olmayınca ne tüp bebek oluyor ne de aşılama eğer böyle giderse hiç yumurtam olmazsa bana hiçbir tedaviyi uygulayamaz dr. bilmiyorum okunuzmu bu sitede bir arkadaşımız daha yazmıztı onunda yumurtaları olmuyormuş ve dr. ona kıbrısa gitmesini önermiş yumurta nakli için allahım sen kimseyi böyle bir durumla karşılaştırma kimsenin başına verme yarabbim:Saruboceq: dün akşamdan beri ağladığımı görünce eşimde çok üzüldü ben yanındayim ve elimizden ne gerekirse yapacağız eğer olmazsa istanbula amerikan hastanesine yada alman hastanesine gideriz yada ne bilim ne gerekiyorsa nereye gitmemiz gerekiyorsa gideriz yeterki sen üzülme dedi ama yinede ağlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
ay inşallah canım desteğe morale okadar çok ihtiyacım varki çok üzülüyorum dünden beri hem kendim üzülüyorum hemde çevremdekileri üzüyorum.... Bakalım önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum hayırlısı olsun... Yani hiç yumurtam olmaması çok ama çok düşündürüyor beni....
kızlar moralim çok çok bozuksenağlamasenağlamasenağlama dün akşam dr. gidecektim ya gittim ve kötü haberle karşılaştım günde 1 tane klomen kullanmama rağmen küçücükte olsa bir yumurtam olmamış bırakın gelişmemeyi küçük kalmayı hiç yok akşamdan beri kendime gelemedim hala ağlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti moralim çok bozuk niye niye demekten kendimi alamıyorum hani küçük falan bir tanecik bile bir yumurtam olsaydı tamam derdim yani bir dahaki ay dr. dozunu yükseltir biraz daha büyür derdim ama benimki dahada kötü hiç yok ufacıkta olsa yok ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oluyor yada olmamasının sebebi nedir bu bir rahatsızlıkmı kafam çok karışık.... bir dahaki ay günde 2 tane kullanmaya başlayacağım klomeni bu ay umutlarım tükendi hevesim yarıda kaldı.....
biliyorsunuz kızlar yumurta olmayınca ne tüp bebek oluyor ne de aşılama eğer böyle giderse hiç yumurtam olmazsa bana hiçbir tedaviyi uygulayamaz dr. bilmiyorum okunuzmu bu sitede bir arkadaşımız daha yazmıztı onunda yumurtaları olmuyormuş ve dr. ona kıbrısa gitmesini önermiş yumurta nakli için allahım sen kimseyi böyle bir durumla karşılaştırma kimsenin başına verme yarabbim:Saruboceq: dün akşamdan beri ağladığımı görünce eşimde çok üzüldü ben yanındayim ve elimizden ne gerekirse yapacağız eğer olmazsa istanbula amerikan hastanesine yada alman hastanesine gideriz yada ne bilim ne gerekiyorsa nereye gitmemiz gerekiyorsa gideriz yeterki sen üzülme dedi ama yinede ağlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlar sabah sabah kötü haberi veriyim dun kan testi yaptırdım sonuç negatif özelde yaptırdıgım için verdigim parada cabası üffff cok sıkılıyorum moralim cok bozuk
kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın bir ablam yada kardeşim yok dertleşebileceğim ama siz bana abla kardeş ve yoldaş oldunuz çok sağolun....
şimdi ben önümüzdeki ay 2 tane klomen kullanmaya başlayacağım bunun yanında incir kürünüde kullansam olurmu birde bu küre ne zaman başlanıyor yani 21 gün kullanacağız ama herhangi bir zamanmı yoksa adet olduğumuzdamı başlayacağız klomenle beraber kullanılırmı ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?