canım kalem şeklinde içinde ilacı hazır dozunu dr söylüyor kontrole gidene kadar vuruyorsun kendin göbekten ben 10 gün vurunmuştum
kızlar günaydın.... yumurtalarım gelişmediği için klomen kullandım bu ay ve bugün 13. gün akşama dr. gideceğim ama korkuyorum ya yumurtalarım gelişmediyse bu ayda boşa gitmesini istemiyorum artık.... ya aksi gibi hiçbir belirti yok ne akıntım yoğun ne kasık ağrım var sanırım gelişmediler.... dua edin kızlar bugün benim doğum günüm bu güzel günde güzel bir haber alayım dr. desinki yumurtalarınız gayet iyi gelişmiş bu söze çok ihtiyacım var kızlar dua edin akşama kötü bir sürprizle karşılaşmayayım....
mrb kızlar offf ya bu beklemek çok zor bişey gerçi bu ay ümidimde yok ama yinede insanın içi kıpır kıpır oluyo ayın 18'i gelmek bilmiyo bende acaba bi test mi alsam en azından kendimi rahatlatırım
evet canim beklemek zor ama napalim sabir edicez biz sabrimizi
gösterirseek bebişlerimizde çabuk gelir inşallah daha 3 günün var bence yapma çikmazsa morelin bozulur morelimiz yüksek olmasi lazim
yinede sen bilirsin stres yapmiyayaçaksan testi yap...[/QU
CANIM BEN BU AY İLAÇ KULLANMADIM O YÜZDEN PEK ÜMİDİMDE YOK AMA YİNEDE ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ DİYORUM BELKİ........ :1rolleyes: YA TABİKİ ÇIKMAZSA MORALİM BOZULUR AMA ÇOK ÜMİTLİ OLMADIĞIM İÇİN FAZLA ÜZÜLMEM DİYE DÜŞÜNÜYORUM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM EVDE Bİ TANE TEST VARDI AKŞAMA GİDİNCE YAPICAM
kızlar dayanamadım test yaptım adetim 1 gün gecti ama sonuc negatif 1 hafta beklememı soylediler acaba kan tahlıli yaptırsam kesin sonuç çıkarmı
kızlar dayanamadım test yaptım adetim 1 gün gecti ama sonuc negatif 1 hafta beklememı soylediler acaba kan tahlıli yaptırsam kesin sonuç çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?