bak ben sana sölemiştim belirti olmasa da yumurta büyür diye. stres yapma bakem. yumoşların kaç mm olmuş?
slm arkadaslar bende 3 aydır klomen kullanıyorum dr bu ay yumurtalar fazla gelısmemıs dedı ıgne vermedi gecen aylarda ayın 14 15 inde adet oluyodum bılıyosunuz klomen kullanırken hamile kalınmamıssa hemen gününde adet oluyosun bugün olmam gerekirdi olmadı hıc belırtı kasık agrılarım falanda yok hamılelık olsa dr yumurtalar buyumemıs demıstı ondan ıhtımal vermıyorum klomen kullanırken sizdede adet gecıkmesi oldumu neolur cvp yazın çatlıycam???
slm arkadaslar bende 3 aydır klomen kullanıyorum dr bu ay yumurtalar fazla gelısmemıs dedı ıgne vermedi gecen aylarda ayın 14 15 inde adet oluyodum bılıyosunuz klomen kullanırken hamile kalınmamıssa hemen gününde adet oluyosun bugün olmam gerekirdi olmadı hıc belırtı kasık agrılarım falanda yok hamılelık olsa dr yumurtalar buyumemıs demıstı ondan ıhtımal vermıyorum klomen kullanırken sizdede adet gecıkmesi oldumu neolur cvp yazın çatlıycam???
canım ben klomen kullanmıyorum ama gonopene kullanıyorum benim hiç geçikme olmadı adetim öne geldi senin kullandıgın ilaç ve diger ilaçlar geçikme yapabilir herkezin bünyesi farklı ama yumurtan oluşmadı diye hamile kalamazsın diye bir şey yok allahın taktiri belkide hamilesindir
yani yumurta olusmusta kucuk demıstı dr klomene baslıyalı adetım gunü gününe oluyodu bu ay niye böle oldu test yapsam cıkmaz şimdi ben 2 gün daha nasıl beklıycem
selam kızlar dr geldim kızımıda aldım okulda herşey normal ama dr kan testinde gebelikde olup olmadıgına bakın dedi hemşireye neden öyle söyledi bilmem overler güzel durumda dedi tabi hemşireyle konuşuyor bende dinliyorum tabi kan sonucunda 0.100 çıktı ne demeksa galiba hamilelik yok anlamında neyse yarın başlıyacagım ignelere az dozda başlıyacagım pazartesi kontrole gidicem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?