ilaçmı yazdıracan... dikkat et yinede canım hemen ilaç kullanma belki bebiş vardır emin ol ondan sonra gününe nekadar kaldı ki..
:)) şimdi nerde oturuyorsun canım.. annenler batıkentin neresinde oturuyor kız belkide komşumdur:hulya:
Carrefour'un biraz yukarısında harb-iş bloklarının o tarafa doğru dublekslerde. Ben şimdi küçükesattayım.kennedy caddesinde.
saolun kızlar... biraz ani olduğu için şoktaydım trafik kazasında kaybettik karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış kızıyla kendisine kızı hastanedeydi yeni çıktı annesini de kaybettik.. zaten 1 yıl öncede amcamı aynı şekilde kaybetmiştik oda karşıdan karşıya geçerken araba çarptı ve öldü karı kocanın kaderi aynıymış
gaye sen ne yaptın kan testi yaptırdın mı?
esemosum hoşgeldin canım başın sağolsun bitanem nasılsın
evet canım sabah 9 da gittim kan verdim öğleden sonra 3-4 gibi doktor haber verecek. ama pek ümitli değilim çünkü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
ay bu nasıl kader böyle haberlerde çıktı mı sanki böyle bir kaza hatırlıyorumfisfisfis
bende carrefour un yukarısına düşüyor ank.terziler sitesinde oturuyorum canım annenler bana yakın sayılır..
sultanım saol bidenem..sen nasılsın bebiş nasıl...
evet canım sabah 9 da gittim kan verdim öğleden sonra 3-4 gibi doktor haber verecek. ama pek ümitli değilim çünkü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
hayırlısı olsun bitanem
Ben" şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler" topicindeki kızlarla 8 aydır falan konuşuyorum. Yakın zamanda Ankaradakiler buluşmayı düşünüyoruz sizlere de haber veririm buluşma olacağı zaman.
ayyy canım inş. hamişsindir...inşşşşş. dualarım seninle tatlım...
inşallah canım sonucun pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?