Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ilaçmı yazdıracan... dikkat et yinede canım hemen ilaç kullanma belki bebiş vardır emin ol ondan sonra gününe nekadar kaldı ki..

canım bende pko olduğu için şeker ilacı kullanıyorum onu yazdıracağım ben başım ağrısa da ilaç içmemeye gayret ederim

saolun kızlar... biraz ani olduğu için şoktaydım trafik kazasında kaybettik karşıdan karşıya geçerken araba çarpmış kızıyla kendisine kızı hastanedeydi yeni çıktı annesini de kaybettik.. zaten 1 yıl öncede amcamı aynı şekilde kaybetmiştik oda karşıdan karşıya geçerken araba çarptı ve öldü karı kocanın kaderi aynıymış

ay bu nasıl kader böyle haberlerde çıktı mı sanki böyle bir kaza hatırlıyorumfisfisfis

bende carrefour un yukarısına düşüyor ank.terziler sitesinde oturuyorum canım annenler bana yakın sayılır..

Ben" şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler" topicindeki kızlarla 8 aydır falan konuşuyorum. Yakın zamanda Ankaradakiler buluşmayı düşünüyoruz sizlere de haber veririm buluşma olacağı zaman.

evet canım sabah 9 da gittim kan verdim öğleden sonra 3-4 gibi doktor haber verecek. ama pek ümitli değilim çünkü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.

ayyy canım inş. hamişsindir...inşşşşş. dualarım seninle tatlım...

kızlar ben çıkıyorum şimdilik... hazırlanacam doktor saatim geliyor:)..öpüyorum hepiciğinizi inş. döndüğümde burda hamiş haberi alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…