Evet canım serap benim adımben çok severim serap ismini ondan söyledim senin adın serap mı?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
iki gündür çok kötüydüm kızlar amcamın eşi vefat etti ondan yoktum
Canııım benim hoşgeldin. Yeni gördüm bitanem geldiğini. Yoksa hiç selam kelam etmem mii? Başınız sağ olsun canım. Allah günahlarını affetsin yengenin. Sen nasılsın gülüüm.alminas...umutlu... görmediğimi sanmayın burdasınız biliyorum... bengeldim ben hiç hoş beş yokmu:umursamaz:
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah güzelim.evet canım sabah 9 da gittim kan verdim öğleden sonra 3-4 gibi doktor haber verecek. ama pek ümitli değilim çünkü sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Dünden beri dua üstüne dua ediyorum.
kızlar ben çıkıyorum şimdilik... hazırlanacam doktor saatim geliyor:)..öpüyorum hepiciğinizi inş. döndüğümde burda hamiş haberi alırım...
Oyy maşallahh çok tatlı bi oğlun varmıışş. Allahh bağışlasın. Beni hatırlarsan büyük olasılıkla arzucuğum. Ne güzel senin bebişin gelmiş de 5 aylık tosun olmuş maşallahh.selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.
Canım rahim filmi çektirmişsin ve sonucun iyi çıkması harika. Adet düzenin için de zaten farlutal vermiş doktorun... Umarım klomenle süper yumurtaların oluşur ve Önümüzdeki ay güzel haberini alırız. Aramıza hoş geldin.
iki gündür çok kötüydüm kızlar amcamın eşi vefat etti ondan yoktum
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
Allah yüzüne gülmüş canım. Hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alır, sağlıkla büyütürsün inşallah.arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
ayyy süper haber... Allahım inşallah bana da nasip eder.Bende test sonucumu bekliyorum.3-4 gibi sonucu alacağım... Sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım.Günün kaç gün geçti ve değerin kaç çıktı?
gaye n oldu sonuçAllah yüzüne gülmüş canım. Hayırlısı olsun. Sağ salim kucağına alır, sağlıkla büyütürsün inşallah.
nasılsın umutlum
Gayeciğim inşallah senden güzel haber alırız. Sonuca çok az bi zaman kaldı. Ben bile heyecanlanıyorum haa
allah kucağına almyı nasip etsinarkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
zazez uzun zamsndır yoktun nasılsınmaviyeşil hayırlı uğurlu olsun canımmmm
çoooooook sevindimm
kaç çıktı sonucunn???
umutlummmmm nasılsın
ne alemdesin daha gelen giden yok galba???
cenetim bu hafta baya yoğundum
dünde girmeye çalştm ama sorun vardı
merak etmeyin kalbim hep sizinle
Allah razı olsun canım... Çok heyecanlıyım... inşallah güzel haber veririm sizlere de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?