Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar üzgünüm sonucum sıfır çıkmış.Negatif. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Şimdi adet olmayı bekleyeceğim. bu ay belki rahim filmi çektirip kendi haline bırakacağım.Tedaviye ara vermeyi düşünüyorum.

canım seni benim kadar kimse anlamaz herhalde daha dün aynı şeyleri yaşadım biliyosun silik çıkan testler ve adet olmama.ben dayanamayıp dün okulda bayıldım zaten..ne bileyim yaaa..sağlık olsun hayırlısıysa olsun değilse olmasın eve sabırsızlıkla gelip bilgisayarı açtım..diyecek bişey yok .:Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım. Bi daha ki aya olur kısmetse. Rahim filmi çekildiği ay tedavi uygulamıyorlar bildiğim kadarıyla. Hem tedavi görmeyince kafandan da atarsın. Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah.

Burda hepımızın derdı aynı melocum Şu an hamıle kalmıŞ olsak bıle bız de aynı yollardan geÇtık sıkmayın canınızı sters bebeĞın gelmesıne engel

canım üzülme bak 1 ay daha yaklaştın bebişe
inşallah daaha çok bekletmez geliverir meleginnn

Burda hepİmİzİn derdİ aynı melocum Şu an hamİle kalmıŞ olsak bİle bİz de aynı yollardan geÇtİk sıkmayın canınızı sters bebeĞİn gelmesİne engel

Doğru dedin bi taneem. Ben tam 24 aydan bu yana aynı duyguları yaşıyorum. Yani Melocuğum hepimiz birbirimizi çoookk iyi anlıyoruz. Yine de sağlık olsun diyoruz tabii. Alllahhh hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah.

evet öyle tabiki ben en yakın zamanda dün yaşadım diye öyle yazdım

herkese selam,görümcemin sözü var bu hafta sonu onun için genellikle oradayım,buyüzden pek ihmal ettim burayı,ama özledim sizleri.olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun...ümidimizi hiç bir zaman yitirmeyelimmmm herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet.....

Canım üzüldüm ama herşeyin hayırlısı
rahim filmi çekilir belki dediğin gibi
bölelikle için daa bi rahat eder

tekrar gittim doktoruma kist oluşmadığını klomene devam edeceğimizi söyledi..

bu arada tek kullanacakmışım klomeni ..acaba 2. ay etkisi artıyor mu?rahimi incelttiğini biliyorum ama 2ay daha etkili olacağını dumuştum

hayırlısı olsun canım üzülme sakın inş. önümüzdeki ay bebişin kendiliğinden gelir...

canım sen de stres yapma bak bebişlerimiz teker teker gelecek sağlıklı olmalıyızki bebişlerimiz geldiğinde onlara bakabilelim kendine dikkat et...

ooooo:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.süpppperrr bugün aldığım en güzel haber sağlıklı bi hamişlik geçir ve bebişine sağlıkla kavuş inş. canım çok çok tebrik ederimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…