Kızlar üzgünüm sonucum sıfır çıkmış.Negatif. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Şimdi adet olmayı bekleyeceğim. bu ay belki rahim filmi çektirip kendi haline bırakacağım.Tedaviye ara vermeyi düşünüyorum.
Kızlar üzgünüm sonucum sıfır çıkmış.Negatif. Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için. Şimdi adet olmayı bekleyeceğim. bu ay belki rahim filmi çektirip kendi haline bırakacağım.Tedaviye ara vermeyi düşünüyorum.
Burda hepİmİzİn derdİ aynı melocum Şu an hamİle kalmıŞ olsak bİle bİz de aynı yollardan geÇtİk sıkmayın canınızı sters bebeĞİn gelmesİne engel
serapcım sevda nerelerde
Doğru dedin bi taneem. Ben tam 24 aydan bu yana aynı duyguları yaşıyorum. Yani Melocuğum hepimiz birbirimizi çoookk iyi anlıyoruz. Yine de sağlık olsun diyoruz tabii. Alllahhh hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah.
canım seni benim kadar kimse anlamaz herhalde daha dün aynı şeyleri yaşadım biliyosun silik çıkan testler ve adet olmama.ben dayanamayıp dün okulda bayıldım zaten..ne bileyim yaaa..sağlık olsun hayırlısıysa olsun değilse olmasın eve sabırsızlıkla gelip bilgisayarı açtım..diyecek bişey yok .:Saruboceq:
başınız sağolsun canım
Rabbim günahlarını affetsin
arkadaslar daayanamayıp kan testı yaptım çok sukur hamilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...Allahım hepınıze nasıp eder ınsallah..pozıtıfı gorunce tıtremekten bı hal oldumm:)
bılıosunuz 3 gebelık testı yapmıstım(ıdrar) hep sılık cıkmıstı .eşım hep bıraz dah bekle dıyordu.dayanamadım gıttım yaptırdım...bı kaç gun ıcındede doktora gıtcem..ınanılmaz sevındım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?