Evet canım serap benim adım
Canııım benim hoşgeldin. Yeni gördüm bitanem geldiğini. Yoksa hiç selam kelam etmem mii? Başınız sağ olsun canım. Allah günahlarını affetsin yengenin. Sen nasılsın gülüüm.
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah güzelim.
Doktora neden gidiyorsun ki gülüm. Ara kanamaların için mi? Gelince uğra baak, habersiz bırakma emi
selam arkadaslar gecen sene bu zamanlarda ben de hamile olduğumu ogrenmiştim ben de klomen ve pregnyl iğnesi ile hamile kaldım polikıstık over yuzunden yumurtalarım buyumuyordu yeterince
ilk ay gunde bir 2. ay gunde 2 adet klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldım simdi oğlum yaklasık bes aylık insallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız
selamlar.
slm kızlar bnde 3 ay klomn kulandım hemde günde 3 tane ama malesef iki ayında kist oldu son aykindede rahmi incelti bnm yumrtlamm düzenliydi yani bn oyle düsünüyorum cünkü adetlerim cok düzenliyd dıs gebelikten dolayı tek tüpüm alındı die kullanıyodum doktorum iyice psikolojimi bozdu gecen ay ona 3 aydır klomn kullanıyorum siz bana daha cok yumurta olur iki tarafdanda olur sansın artar die baslattınız dedim ama bir kere 2 oldu diger 2sindede 1 yumrta oldu bnm zaten her ay bır yumrtam oluyr bosuna rahim inceldi kist oldu dedim bu seferde bana belki senin yumrtlama problemin varo 1 yumrtada klomnden oluyo dedi bu ay ovülasyon testi aldım doktora gitmeyi düsünmüyorum doktorun dedigi gib yumtlama problemim olabilirmi bu kadar düzenli adet gorürken illa klomn yumurta geliştirimi günde 3 tane ile basladı bide bana
mavi1999 niciki yalnış yazmış olabilirim o da hamiş
2 tanemı hamıle var acaba
cennet kahvaltı hazır hadı gel cay ıcelımmm
Günaydın hanımlar. Sabah sabah gelmişleer de, bi kaynatıyorlarrr. Yatın uyuyun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?