Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

fikri olan var mı?

melo bende 2.klomen denememi yaptım.bugün doktora gittim ama yumurtam gelişmemiş. ve bir sonraki ay iğneler başlayacağımız söyledi doktor. çok üzüldüm. ama yinedede salı gideceğim. yumurta gelişmediğine emin olmak için. ve sonraki regi beklicem.

bu iğneler hakkında bir fikrim yok şimdi nette onu araştıracağım.

hayırlısı olsun canım ne diyelim tek yol sabır kalıyor..
iğneler karından vuruluyormuş

ilkinde peki yumrta gelişti mi?

mrb canlarımmm
eve daa yeni geldim
hemen size bakiim dedim
kimseler kalmamış ee tabi normal diğer güne geçmişiz bile
yarın pardon pardon bugün sabah görüşürüssss
tatlı uykular hepinizeeee

selaammm herkeseeee,evet kimsecikler yok,okuldaki bir arkadaşım doğum yaptı tüm bayanlar oraya gidiyoz şimdi.minik bebişi görmeye.:ecrin_bebek:dönünce görüşürüz.herkese ççookkkkkk güzel hafta sonları.bayanssulusmile

Hayırlısı olsun canım sıkma canını zamanı vardır elbet

canım üzülme bak 1 ay daha yaklaştın bebişe
inşallah daaha çok bekletmez geliverir meleginnn

hayırlısı olsun...ümidimizi hiç bir zaman yitirmeyelimmmm herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet.....

Canım üzüldüm ama herşeyin hayırlısı
rahim filmi çekilir belki dediğin gibi
bölelikle için daa bi rahat eder

hayırlısı olsun canım üzülme sakın inş. önümüzdeki ay bebişin kendiliğinden gelir...

gayecim çok üzüldüm kısmet dıger aya dıyelım yıne calısmalara devam durmak yokk dımı

esemosum cok uzuldum basınsagolsun yapabılecegımız bırsey olursa lutfen soylee

Canım arkadaşlarım hepinize teker teker teşekkür ederim... Ancak cevap yazabildim.Ben hala adet olmadım. Pazartesi de adet olmazsam Salı doktorum çağırdı.Bu ay rahim filmini çektireceğim sanırım. Sonrasına da bakacağız.Eğer rahim filmi çekilen ay tedavi uygulanmıyorsa dinlenmiş olurum biraz.
Haberi aldığımda çok ağladım çok üzüldüm fakat yine forumdaki arkadaşlarım bana çok güzel moral verdiler. Canım eşim,bitanecik kocacım da bana çok destek oldu.Akşam gül aldı geldi,canım tatlı çekti diye akşam çıktı tatlı aldı geldi.Ben üzülüyorum diye sor doktora tüp bebek yapalım olsun bitsin falan demeye başladı kaydirigubbakcemile3 kıyamam ben ona yaaa....
Şimdi iyiyim... evde bişeylerle uğraşıp kafamı dağıtıyorum.
Hepinize tekrar teşekkür ederim arkadaşlarım... Yola devam ediyorum,sizlerle. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

merhabalar yeni yazıyorum buraya..hamiş kalanların listesini görünce çok heyecanlandım..bende 2.5 yıllık evliyim bugün gonaphene başladım.hsg istemeden gonaphene verdi dr. sırası nasıl bilen arkadaşlar cevap.. önce hsg mi bakılır ilaçmı kullanılır

bana da hsg çekmeden klomen verdi, 3-4 ay klomen denicek, gebelik olmazsa hsg çekilecek

kızlar selam bi süredir girmedim topige kafam cok karısıyo cünkü bu ay erol tavmergene gittim cok memnun kaldım kontroller yapıldı durum iyi dedi ama rahim filmi cekmeden kesin karar veremem dedi bu hafta cekilcek bakalım insallah iyi olur izmirde olan arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor öyle böyle değil yani türkiyede ilk tüp bebegide o yapmıs bu konuda cok uzman

salı günü doktora gidicem ya geç gelişecek bir yumurta ihtimalim için şimdi kendime incir suyu yaptım onu içiyorum. şifa niyetine. birde ben birşey farkettim herkes klomeni günde 2-3 içmiş ben tek içmiştim ilkinde de 2.sinde de. neyse umarım iğneler yararlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…