tekrar gittim doktoruma kist oluşmadığını klomene devam edeceğimizi söyledi..
bu arada tek kullanacakmışım klomeni ..acaba 2. ay etkisi artıyor mu?rahimi incelttiğini biliyorum ama 2ay daha etkili olacağını dumuştum
fikri olan var mı?
melo bende 2.klomen denememi yaptım.bugün doktora gittim ama yumurtam gelişmemiş. ve bir sonraki ay iğneler başlayacağımız söyledi doktor. çok üzüldüm. ama yinedede salı gideceğim. yumurta gelişmediğine emin olmak için. ve sonraki regi beklicem.
bu iğneler hakkında bir fikrim yok şimdi nette onu araştıracağım.
melo bende 2.klomen denememi yaptım.bugün doktora gittim ama yumurtam gelişmemiş. ve bir sonraki ay iğneler başlayacağımız söyledi doktor. çok üzüldüm. ama yinedede salı gideceğim. yumurta gelişmediğine emin olmak için. ve sonraki regi beklicem.
bu iğneler hakkında bir fikrim yok şimdi nette onu araştıracağım.
gayecim çok üzüldüm kısmet dıger aya dıyelım yıne calısmalara devam durmak yokk dımı
esemosum cok uzuldum basınsagolsun yapabılecegımız bırsey olursa lutfen soylee
Hayırlısı olsun canım sıkma canını zamanı vardır elbet
canım seni benim kadar kimse anlamaz herhalde daha dün aynı şeyleri yaşadım biliyosun silik çıkan testler ve adet olmama.ben dayanamayıp dün okulda bayıldım zaten..ne bileyim yaaa..sağlık olsun hayırlısıysa olsun değilse olmasın eve sabırsızlıkla gelip bilgisayarı açtım..diyecek bişey yok .:Saruboceq:
Hayırlısı olsun canım. Bi daha ki aya olur kısmetse. Rahim filmi çekildiği ay tedavi uygulamıyorlar bildiğim kadarıyla. Hem tedavi görmeyince kafandan da atarsın. Rabbim gönlündekini tez zamanda versin inşallah.
canım üzülme bak 1 ay daha yaklaştın bebişe
inşallah daaha çok bekletmez geliverir meleginnn
hayırlısı olsun...ümidimizi hiç bir zaman yitirmeyelimmmm herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet.....
Canım üzüldüm ama herşeyin hayırlısı
rahim filmi çekilir belki dediğin gibi
bölelikle için daa bi rahat eder
hayırlısı olsun canım üzülme sakın inş. önümüzdeki ay bebişin kendiliğinden gelir...
gayecim çok üzüldüm kısmet dıger aya dıyelım yıne calısmalara devam durmak yokk dımı
esemosum cok uzuldum basınsagolsun yapabılecegımız bırsey olursa lutfen soylee
bana da hsg çekmeden klomen verdi, 3-4 ay klomen denicek, gebelik olmazsa hsg çekilecekmerhabalar yeni yazıyorum buraya..hamiş kalanların listesini görünce çok heyecanlandım..bende 2.5 yıllık evliyim bugün gonaphene başladım.hsg istemeden gonaphene verdi dr. sırası nasıl bilen arkadaşlar cevap.. önce hsg mi bakılır ilaçmı kullanılır
ilkinde peki yumrta gelişti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?