Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum sesin soluğun çıkmıyo ya

Evet canım yaa, hiç sesimi çıkarasım yook. sempatiksalakcinni Doğum kontrol hapına devam ediyorum hala. Aslında şimdiye dek bitmesi lazımdı da uzattım ilacı, bazen günde bi tane, bazen iki tane aldım. Malum sana söylediğim sebepten dolayı. Nisanın 1 inde onu da çıkarırsam aradan iyi olacak. Akabinde de adet olurum inşallahh çünkü hap bitecek. Durumlar böyle işte tatlım. Karışık yani benim açımdan. :bbo: bebişin ve sen nasılsınız. sağlığın yerin de mi canım?olumunekankayizsmile

biz çok şükür iyiyiz canım kafana takma be gülüm allahın ziniyle inşallah nisanın 1nde atlatacaksın ben bol bol dua ediyorum sana

Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 3. günümden itibaren klomene başlamıştım, 5 gün kullandım ve 11. gün yumurtam 19 mm olmuştu, doktorum 12. gün için pregnyl 5000 2 ampul verdi , dün akşam vuruldum onu da. Bugün, yarın ve Çarşamba ilişki önerdi, bu akşam başlicaz çalışmalara bakalım hayırlısıyla, 10. ayımıza giriyoruz artık, inşallah bu kez kavuşuruz meleğimize, benim için de dua eder misiniz :Saruboceq: Bi de benim gibi olup da hamile kalan arkadaşlarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var :sinifsinif:

tedavin hayırlı olsun canım ben de ilk ayımda senin gibi tedavi görmüştüm ama olmamıştı sonra tedavisiz hamile kaldım şu an 3,5 aylık hamileyim sıkma canını vardır bir zamanı elbet

oh oh ne güzel ya kızlardan gidiyoruz bu ay bizimki ne acaba çok merak ediyorum
canım sağlıklı olsun da...ama benim içime kız oğdu sen yazınca

canım ben ilk klomenimde hamile kaldım..ama 4 aylıkken bebeğim alındı..geçen ay 2 yumurtam vardı ama kalamadım sanırım kafaya takmakla ilgili şimdi yine klomen kullanıyorum

merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.

selam kızlar bende bu ay klomen kullandım.bugün 12.günüm iğne için gittiğimde doktorum ESTRADIPL (e2) testi istedi.çok yumurta varmış. iğne yaparsak kistleşebilir dedi.test sonucuna göre yarın yaparız veya yapmayız dedi.nasıl olacak yaa çok kafam karıştı.test normalse yumurtalarım kendisimi çatlaycak yani.

cmk13 tebrik ederim canım. kaç yıldır istiyorsunuz.nasıl bi tedavi süreci geçirdin.Bize de moral olsun istiyoruz.

merhaba benim 3 yaşında bir oğlum var ben ondada br uçuk yıl tedavi gördüm şimdide innamıyor hala ilk defa adetin 5. günü hapa başladım 13. günü iğne vuruldum iğneden 12 saat sonra ve 3 gün düzenli ilişki oldu. ayın 11 de vuruldum ayın 25de test yaptırdım 2 haftalık hamileymişim bu cumada ultrasonda görücem. allah iseyen herkese nasip etsin.

merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.

hayırlı olsun darısı başımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb güsel arkadaşlarım
okuldan geldimmm karnımı doyurdum veeeeeeeeeeee
buradyımm
ama kimseler kalmamış

cmk13 tebrik ederim
darısı bislere olsun canlarrrrr

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağına alır, analı babalı büyütürsün inşallah.
mrb güsel arkadaşlarım
okuldan geldimmm karnımı doyurdum veeeeeeeeeeee
buradyımm
ama kimseler kalmamış

cmk13 tebrik ederim
darısı bislere olsun canlarrrrr

Hoşgeldin canıım. Sefalar getirdin. İnşallaahhh artık darısı başımıza olur.
Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba.

Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba. [/COLOR][/B][/QUOTE]

AAA KIZIYORUMklava: BAK ONA GÖRE NE BU KARAMSARLIK SERAP LÜTFEN AMA YORULMUŞMUŞ NE TAKTIN YİNE KAFANA

tebrikler canım allah kucağına da almayı nasip etsin

Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba. [/COLOR][/B]
isyan etme allahın gücüne gider

AAA KIZIYORUMklava: BAK ONA GÖRE NE BU KARAMSARLIK SERAP LÜTFEN AMA YORULMUŞMUŞ NE TAKTIN YİNE KAFANA[/QUOTE]

haklısın sultan umutlu bu da bendenklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…