umutlum sesin soluğun çıkmıyo ya
canım sağlıklı olsun da...ama benim içime kız oğdu sen yazıncaoh oh ne güzel ya kızlardan gidiyoruz bu ay bizimki ne acaba çok merak ediyorum
Kızlar ben de bu ay ilk defa klomen + çatlatma iğnesi kullandım. 3. günümden itibaren klomene başlamıştım, 5 gün kullandım ve 11. gün yumurtam 19 mm olmuştu, doktorum 12. gün için pregnyl 5000 2 ampul verdi , dün akşam vuruldum onu da. Bugün, yarın ve Çarşamba ilişki önerdi, bu akşam başlicaz çalışmalara bakalım hayırlısıyla, 10. ayımıza giriyoruz artık, inşallah bu kez kavuşuruz meleğimize, benim için de dua eder misiniz :Saruboceq: Bi de benim gibi olup da hamile kalan arkadaşlarımın tavsiyelerine çok ihtiyacım var :sinifsinif:
cmk13 tebrik ederim canım. kaç yıldır istiyorsunuz.nasıl bi tedavi süreci geçirdin.Bize de moral olsun istiyoruz.
merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağına alır, analı babalı büyütürsün inşallah.merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.
mrb güsel arkadaşlarım
okuldan geldimmm karnımı doyurdum veeeeeeeeeeee
buradyımm
ama kimseler kalmamış
cmk13 tebrik ederim
darısı bislere olsun canlarrrrr
merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin. Sağ salim kucağına alır, analı babalı büyütürsün inşallah.
Hoşgeldin canıım. Sefalar getirdin. İnşallaahhh artık darısı başımıza olur.
Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba.
isyan etme allahın gücüne giderArkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba. [/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?