Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Hoşgeldin canıım. Sefalar getirdin. İnşallaahhh artık darısı başımıza olur.
Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba.
[/QUOTE]

canımmm haklısın bazen çok daralıorus
ama pes etmemek lasım
senn şuanki karamsarlığın bi türlü regl olamadığndan
hem bunu dert edinip canını sıkıosun hemde hormonlarınında dengesi bozuldu
hayırlısıyla regl olduktan sonra hepsi düzelicek inş.
olumunekankayizsmile

Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba. [/COLOR][/B]

AAA KIZIYORUMklava: BAK ONA GÖRE NE BU KARAMSARLIK SERAP LÜTFEN AMA YORULMUŞMUŞ NE TAKTIN YİNE KAFANA[/QUOTE]

isyan etme allahın gücüne gider

AAA KIZIYORUMklava: BAK ONA GÖRE NE BU KARAMSARLIK SERAP LÜTFEN AMA YORULMUŞMUŞ NE TAKTIN YİNE KAFANA

haklısın sultan umutlu bu da bendenklava:[/QUOTE]

TPİKÇE GELİYO BAK UMUTLU ONA GÖREklava:

Hoşgeldin canıım. Sefalar getirdin. İnşallaahhh artık darısı başımıza olur.
Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba.

canımmm haklısın bazen çok daralıorus
ama pes etmemek lasım
senn şuanki karamsarlığın bi türlü regl olamadığndan
hem bunu dert edinip canını sıkıosun hemde hormonlarınında dengesi bozuldu
hayırlısıyla regl olduktan sonra hepsi düzelicek inş.
olumunekankayizsmile[/QUOTE]

:çok üzgünüm: nolur kızmayın bana canlarıım. gerçekten kendimi kötü hissediyorum. Zazezim senin de dediğin gibi galiba hormonlarım da çok dengesiz. Hayırlısıyla bi regl olsam da, ona göre hayatıma bi yol çizsem.

soğan kürünü denesene canım o regl olmayı sağlıyormuş

Soğan kürünün hep niyetine girdim de bir türlü de yapamadım Sultancığım. Şimdi de doğum kontrol hapıyla olur mu ki acaba. Adetinin ilk günü başlandığını biliyorum ama bir türlü adetimin ilk günü olamadı kii. :çok üzgünüm: Son adet tarihim 27 Ocak gülüm yaa. Bugün 29 Mart. Sağlıklı bir kadın benim üstüme üçüncü reglisine hazırlıyordur. Doktorun annemin ne zaman menapoza girdiğini sorması da canımı sıktı sanırım. Sanki bende de menapoz arar gibiydi.:1no2: Neyse daha fazla konuşup sizlerin de canını sıkmayayım. Birkaç güne geçer sanırım. Bir de şu diğer doktor işini de atlatsam, o zaman belki rahatlarım.

neden sıkasın ki canımızı burdaki sorunlarımız hep ortak güzelim madem ki dertleşmiycez yada öneride bulunmıycaz bence bu topikte olmanın bir anlamı yok sende sıkma o güzel canını dene bakalım bir en azından 3,gün hormon tahlili yaptırırsın saraçoğluna mail at derdini anlat bir de kullandığın ilacı o sana mutlaka cevap verecektir

kızlar uzun süredir takip ediyorum yazılarınızı.bende 2 aydır senophene kullandım.artık bu aydan sonra aşılama yöntemlerini,nasıl yapılır onları takip ediyordum.1 saat önce test yaptım pozitif çıktı.okadar şaşkınımki yine olmayacak sanıyordum.herzaman evde 6-7 test yapan ben bu ay hiç yapmadım.sağlık ocağının önünden geçerken bi bakiim dedim,sanmıyorum ama diye giirdim.şok oldum.mutlu melek değil,mutlu salak oldu...sevindim.senophenle hamile kaldım.allah hepinize versin inşallah.en önemlisi rahat olun hayatınıza bakın.ilişkinizi düzenli yapın allah çok büyük.eminim hiçbirimizin elini boş çevirmeyecek.hepimizin hakkında hayırlısı,benimde hamileliğin sonu gelir inşallah.

herkese selam kızlar.. bana da doktorum klomen verdi ve 4 ay boyunca kullan sonra olmazsa tekrar gel dedi baska sey deneriz dedi.. ama ne yumurta takibi ne de catlatma ignesi verdi sizce bu normal mi? herkes catlatma ignesi oluyor mu?
ben ovulasyon kiti ile yumurtlamami takip ediyorum bu arada...

ha bir de ben cikolata kisti ameliyatı gecirdim yaklasık 4 ay evvel laparoskopi yontemiyle...

aranizda benim durumuma benzer seyler yasayan birileri var mı?

alkisalkisalkis Bugüünün ikinci güzel haberi. Çok sevindim senin adına canım. Allah sağ salim yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallahh

Dr. niye takip etmediki..benim gittiğim hastane yarım saat uzakta olmasına rağmen sürekli çağırıyor takip için.ilacın bugün 3.sünü attım haftaya yine gidicem..herkes çatlatma olmuyor.21. günü hormon testiyle çatlamışmı die bakılıyor kendiliğinden çatlarlar inşallah hepimiz hamiş kalıcaz hayırlısıyla :CüvCüv:

ya bişey sorcam kıslar..gebe kalmanın orgazm olup olamama ile bi ilgisi varmı acaba :??????

ya bişey sorcam kıslar..gebe kalmanın orgazm olup olamama ile bi ilgisi varmı acaba :??????

canım ilişkisi yok die biliorum
sadece kadın orgazm olduğnda tüplerin açıldğnı
(dolasıyla spermlerin yumurtaya daha rahat ulaştığını) duymştum
ne derece doğudur bilemem

kızlar rahim filmi cektirenler anlatabilirmi nası yapılıo kac dakika sürüo ve en önemlisi acıyormuu

çok sevindim. ne kadar güzebir haber bu ve benimiçinde moral oldu. tebrikler...

bu yanlış birşey.çünkü klomen kullanıldıktan sonra eğer hamilelik gerçekleşmezse ve 2.kullanımdan önce doktora gilmeli.çünkü kist yapma ihtimali var.bence doktorunu değiştir.

kızlar rahim filmi cektirenler anlatabilirmi nası yapılıo kac dakika sürüo ve en önemlisi acıyormuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…