Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba. [/COLOR][/B]
isyan etme allahın gücüne gider
AAA KIZIYORUMklava: BAK ONA GÖRE NE BU KARAMSARLIK SERAP LÜTFEN AMA YORULMUŞMUŞ NE TAKTIN YİNE KAFANA
TPİKÇE GELİYO BAK UMUTLU ONA GÖREklava:
Hoşgeldin canıım. Sefalar getirdin. İnşallaahhh artık darısı başımıza olur.
Arkadaşlar galiba ben çok yorulduum. İsyan etmiyorum ama, ne bileyim yaa, bu aralar fazla karamsarım galiba.
soğan kürünü denesene canım o regl olmayı sağlıyormuş
senin diğer işin 1 nisanda aynı gün içinde bitecek mi
kızlar uzun süredir takip ediyorum yazılarınızı.bende 2 aydır senophene kullandım.artık bu aydan sonra aşılama yöntemlerini,nasıl yapılır onları takip ediyordum.1 saat önce test yaptım pozitif çıktı.okadar şaşkınımki yine olmayacak sanıyordum.herzaman evde 6-7 test yapan ben bu ay hiç yapmadım.sağlık ocağının önünden geçerken bi bakiim dedim,sanmıyorum ama diye giirdim.şok oldum.mutlu melek değil,mutlu salak oldu...sevindim.senophenle hamile kaldım.allah hepinize versin inşallah.en önemlisi rahat olun hayatınıza bakın.ilişkinizi düzenli yapın allah çok büyük.eminim hiçbirimizin elini boş çevirmeyecek.hepimizin hakkında hayırlısı,benimde hamileliğin sonu gelir inşallah.
herkese selam kızlar.. bana da doktorum klomen verdi ve 4 ay boyunca kullan sonra olmazsa tekrar gel dedi baska sey deneriz dedi.. ama ne yumurta takibi ne de catlatma ignesi verdi sizce bu normal mi? herkes catlatma ignesi oluyor mu?
ben ovulasyon kiti ile yumurtlamami takip ediyorum bu arada...
ha bir de ben cikolata kisti ameliyatı gecirdim yaklasık 4 ay evvel laparoskopi yontemiyle...
aranizda benim durumuma benzer seyler yasayan birileri var mı?
ya bişey sorcam kıslar..gebe kalmanın orgazm olup olamama ile bi ilgisi varmı acaba :??????
ya bişey sorcam kıslar..gebe kalmanın orgazm olup olamama ile bi ilgisi varmı acaba :??????
kızlar uzun süredir takip ediyorum yazılarınızı.bende 2 aydır senophene kullandım.artık bu aydan sonra aşılama yöntemlerini,nasıl yapılır onları takip ediyordum.1 saat önce test yaptım pozitif çıktı.okadar şaşkınımki yine olmayacak sanıyordum.herzaman evde 6-7 test yapan ben bu ay hiç yapmadım.sağlık ocağının önünden geçerken bi bakiim dedim,sanmıyorum ama diye giirdim.şok oldum.mutlu melek değil,mutlu salak oldu...sevindim.senophenle hamile kaldım.allah hepinize versin inşallah.en önemlisi rahat olun hayatınıza bakın.ilişkinizi düzenli yapın allah çok büyük.eminim hiçbirimizin elini boş çevirmeyecek.hepimizin hakkında hayırlısı,benimde hamileliğin sonu gelir inşallah.
herkese selam kızlar.. bana da doktorum klomen verdi ve 4 ay boyunca kullan sonra olmazsa tekrar gel dedi baska sey deneriz dedi.. ama ne yumurta takibi ne de catlatma ignesi verdi sizce bu normal mi? herkes catlatma ignesi oluyor mu?
ben ovulasyon kiti ile yumurtlamami takip ediyorum bu arada...
ha bir de ben cikolata kisti ameliyatı gecirdim yaklasık 4 ay evvel laparoskopi yontemiyle...
aranizda benim durumuma benzer seyler yasayan birileri var mı?
merhaba kızlar bende ayın 11de ovitrelle vuruldum ayın 27 si adet günümdü ben dayanamayıp ayın 25de tahlil yaptırdım 2 haftalık hamileyim darısı sizlerin başına işallah allah isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?