kızlar rahim filmi cektirenler anlatabilirmi nası yapılıo kac dakika sürüo ve en önemlisi acıyormuu
canım walla ben yapmadım ama çok araştırdım,çünkü drum olmazsa rahim filmi çekeriz demişti.acı oluyomuş ama çokta dayanılmaz boyutta değilmiş,fakat bir arkadaşımın gittiği dr kolay kolay tavsiye etmiyom rahmi yerinden oynattıklarından toparlanması zaman alıyo demişti,o yüzden ben düşünmüyorum.klomenle olmazsa hiçbişey yapmayacam uzun bir süre,okadar çok dr gezip değişik ilaçlar kullanıyozki,dengemiz altüst oldu valla.inşallah hiç gerek kalmaz rahim filmine,ama yapacaksan iice bir araştır derim canım,hakkımızda hayırlısı.:bbo:
valla canım benim doktorumda klomen kullanmamamdan yana o yüzden şiddetle rahim filmi istiyo klomen asıl zararlı olan dedi düşük tehlikesi de daha cok oluyormusvklomenle benim doktorum türkiyede ilk tüp bebegi yapan kişi o yüzden cok güveniyorum ona sanırım cektiricem
canım valla herkes ayrı bişey sölüyo,ortak olan tek şey kullandığımız herşeyin bir yan etkisi var.evet klomende de var.bencede içinden ne geliyosa onu yap.druna güvenmen çok önemli.artık yan etki,ağrı,sızı takmıyacaz neyapalım.umarım hakkında hayırlısı olur canısı.:Saruboceq:
canım ben 3veya 4 ay evvel çektirdim anestezili hiç anlamadım bile.uyandıktan 20 dakka sonra falan ani hareket edince adet olcakmışım gibi hafif sancım oldu okadar. anestezisizde çektirenler oluyo tabi ama biraz acıya dayanıklı olmak gerekiyomuş bazı insanlarda sancı yapabiliyomuş rahim içine verilen sıvı hafif yakıcı olabiliyomuş okadar ama bazılarında o bile olmuyomuş anlıycağın korkulcak bişey değil hatta tüpleri tıkalı olanların tüpleri bile açılabiliyomuş.bide yine burda ve doktorumdan öğrendiğim film çekildikten sonraki ay hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyomuş canım.kızlar rahim filmi cektirenler anlatabilirmi nası yapılıo kac dakika sürüo ve en önemlisi acıyormuu
gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi var. orgazm sırasında olan kasılmalar spermlerin içeri doğru hareketini kolaylaştırıcı etkiye sebep oluyor. yani bi anlamda spermleri içeri doğru çekiyor. ama tabi gebe kalmak için orgazm olmak gerekmiyor,sadece kolaylaştırıcı etkisi var..ya bişey sorcam kıslar..gebe kalmanın orgazm olup olamama ile bi ilgisi varmı acaba :??????
günaydın canımbugün kü ilk günaydın benden olsun arkadaşlar
alminas günaydıngunaydınnnn 2. de benden olsunn
günaydın kızlar nasılsınız eşim izin almış birazdan gelecek dışarı çıkarız alış veriş işleri var herkeze mutlu bir gün diliyorum
İlacın etkİsİndendİr canım ben klomen kullanmıŞtım
kaydirigubbakcemile3Günaydın Sultaanımbugün kü ilk günaydın benden olsun arkadaşlar
olumunekankayizsmile Günaydınlaaar Sevdaamgunaydınnnn 2. de benden olsunn
Günaydın Cennetciiğim. İyi alışverişler kuzuum.günaydın kızlar nasılsınız eşim izin almış birazdan gelecek dışarı çıkarız alış veriş işleri var herkeze mutlu bir gün diliyorum
Günaydın Melom. Evet insan ilk kullandığında çook daha fazla heyecanlı oluyor. İlaca başlayınca hemen çare olacakmış gibi geliyor. Daha sonra ikinci ay biraz azalıyor heyecan. Aylar çoğladıkçaa heyecan da normale dönmeye başlıyoor. akannehir Hakkında hayırlısı olsun.günaydın tekrar..bugün 4.klomen günüm ama bu ay geçen ayki gibi heğecanlı ve sabırsız değilim
günaydın kızlar
ya sankiadet olucakmısm gibiagrıo sende kullandıgında olmusmuydu böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?